Hathor transzparense jó lesz esernyő helyett
az a baja vele, hogy bróker vagy, de nemcsak lenézed, hanem ki is röhögöd az ügyfeleket, sőt a saját ügyfeleid is, mint az máskor már kiderült.
Nem az első ilyen beírásod.
Ráadásul nagyon magas lóról nevetgélsz általában, aztán 300 környékén kevésbé ment az észosztás, mikor a pakkok bukóban voltak.
Nyitottam egy új háznál számlát, női bróker hívott fel utána, gondoltam, nyomozni kéne kicsit, mert nem mindenkinek akar az ember még kicsi forgalmat sem generálni...
A ló nem megy! Ez teljesen biztos... nem akarnám megszakítani a bulit. "Csabika élvezze ki minden percét". Remélem lesz egy-két nyomdafestéket nem tűrő beszólás.... Bár lehet, hogy csak "úriemberek" mennek ugye...
a bristoli csöves
a ló
a kecsege (ja az nem)
a libacsapat
külön csemege
"Az RFV sátornál jövőbeli fogyasztóink nem csak lufit, de a vállalat teljeskörű ajánlatát is kézhez vehetik! :)"
forrás pedig kéne nekik a sajáttőke a leírások és a mérleg "hiánya" miatt
na ez legalább átment :o) sikerült jól kifejezni magam.
igen.
ez a véleményem nekem is.
ha kötvényes vagyok: nem adom 35%-ért; adjon érte 100%+kamatot; ha ehhez csőd kell és felszámolás, ahol én elsőként leszek kielégítve, mint kötvényes, ám legyen :o)
ha cégtulaj v. slepp vagyok: akkor természetesen ez egy jó biznisz, hiszen 100% kesért 35%+ kétszeri ? kamatot fizettem; ez nyerő, akárhogy nézem is.
nem akarok én már forrást bevonni - legalábbis nyilvánost - hiszen a projekteket átveszik az önkorik (ez már egyértelmű), magyarán nem ez lesz a profilom; hogy lesz -e valami más vagy ugyanez csak másképp, azt én spec nemtom, de cégtulaj nyilván tudja.
ha speki vagyok: az érdekel h nem ment csődbe, leszarom a kötvényeseket, a sorban most én vagyok az első mint részvényes (csődnél meg utolsó lennék) - ezt árazta a piac a napokban és még fogja is :o)
ursi, én a te magánvéleményed osztom, én is azt írom 1. perctől kezdve hogy be kell inteni a 35%-ra
nem kell mindent elhinni
de állítólag az már régóta van
re tuszokpajti ))
komolyan mondom ...
ex, ha nem fogod az adásomat - ahogy mellesleg a többiek sem - akkor ne kérdezz :o)
a cég szemszögéből írtam amit írtam.
Megtette már valaki a feljelentést? Mert addig kár reménykedni.
"Mitől olyan biztos benne? Fogadna pénzben?"
Ez olyan, mint egy orvost megkérdezni, hogy biztos-e a műtét sikerében, és hogy fogadna-e rá pénzben. A legjobb tudásom szerint írtam, amit írtam.
szerintem pedig megtetszett nekik a görög helyzet
az elmúlt 1 évben sokszor lehetett a fórumokban olvasni az olcsó kv visszavásárlási lehetőségről
csak épp a kp nem volt meg rá és a bődületes nagyságú a tartozás
anno az utolsó kibocsátásnál ment a mind egyszálig lejegyezve duma amely aztán pár nap múlva a cég portfoliojában landolt
bekerült a mérlegbe is 100%-on mint likvid eszköz....
többek közt ezért nem írta alá az auditor a tavalyi nyrt évest
lehetett az a terv hogy a tőzsdén kiszórják majd a kicsikre és abból finanszírozzák a 2012-t
eleinte ment is a kv 101 felett is tanúsítva hogy nem kell félni....
arról se feledkezz meg hogy csabika zárta a hati cuccokat nem is rég egy érdekes felrántás alkalmával
teljesen igazad van
ezek a közlések vagy arra szolgáltak hogy bizonytalanná tegyék a kis kv tulajokat, vagy ők se tudták mi a helyzet, vagy megzavarodtak, vagy pedig kapkodtak mint a fuldoklók a levegő után
én az utóbbira tippelek, csabika kétségbeesetten keresi, vagy kereste a menekülő utat mint az egér
de a játszma messze nincs lejátszva még
"papa én nem a politikára gondoltam"
Már pedig elsőként a politikának kell rábólintania a sittre. Leisztinger kivásárolta magát a sittről, a politika jóváhagyta. Ez most nem az az eset lesz.