Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#569331 Bendeguz Előzmény: #569329

Csabronnak sorra járnak le a lekötött betétei, azokat dobálja be. A kamatokból is ellébecolhat pár évig az Eplényi-havasokban.

#569329 exmnbs1 Előzmény: #569326

"az utóbbi pár hónapot leszámítva elsumákolta a cég valódi pü helyzetét közölni"

olvasd el a tegnapi figyelő cikket, egyik nap nem volt pénz aztán valamennyi mégiscsak volt...

gondolod az a valódi helyzet volt?

#569326 macika Előzmény: #569323

papa én nem a politikára gondoltam

hanem azzal "fogható" csabika, a kis kötvényesek részéről hogy az utóbbi pár hónapot leszámítva elsumákolta a cég valódi pü helyzetét közölni

a kis kötvényesek meg látva az utóbbi napok rv száguldását még jobban meg fogják makacsolni magukat, mert valami sumákot vélnek a cég mögött

szóval csabika duplán "fogható"

nem is beszélve a tömegesen beragadt (jóval 2000 Ft felett) kis részvényesekről

#569323 Arsene Lupin Előzmény: #569289

papa szavaival érve mert "fogható"

-------------------------------------------------

Én már jó ideje bemondtam a sittet Csabikára.

A politika nem fogja megvédeni, Lézer Jani nem felejt. A Jobbikkal való összehálást sem fogják megbocsátani.

A kötvényes megzsarolásával pedig kiírta magát a pénzvilágból. Azt, hogy átb*szta a kisbüfiket, még mosolyogva venné tudomásul a szakma, de azt hogy a financial gang erős embereivel és a private banking szakmával is kib*szott, az megbocsáthatatlan bűn. Nagy valószínűséggel a lengyel gyémánt is ki van már mentve az orruk elől.

A hosszabb kötvények visszavásárlásánál látszott, hogy vannak csókosok. A napok óta tartó meghúzás mögött is lehet VIP-kiszálló megteremtése egyeseknek. Csak szervezés és pénz kérdése az egész. Ha például esetleg valakit durván megfenyegetnek, akár a saját pénzéből is beáldoz a chart felskiccelésére. A rajzolást aztán már elvégzik a libák. Nem véletlenül volt délután 500 darab körül az átlagos vételi tételnagyság.

A 4000-es OTP és Aegon pakkokért kapott pénzből azért maradt Csabikánál némi apró. Abból egy darabig futhatja zsurnalisztát és elemzőt venni kilóra, és chartot skiccelni, ha kell.

De maga a csőd elkerülhetetlen. A részvény árfolyamát még lehet napokig manipulálni, de ha megjelenik a csődbiztos, aztán majd a felszámolóbiztos, ki fog derülni minden stikli, abból pedig jó eséllyel csalárd csőd vád lesz, igen jó eséllyel társas alakzatban elkövetve. Úgyhogy Csabikán kívül mások is f*shatnak.

#569322 exmnbs1 Előzmény: #569312

" továbbra is fennáll a kérdés, miért adná oda bárki is a 2012/A kötvényét 35%-on 109% helyett amit megkap a felszámolótól?

watson"

#569306 macika Előzmény: #569294

jav

a kötvény NEM olyan pénzügyi termék mint a részvény - megy a zúzdába amit megvettek

#569304 exmnbs1 Előzmény: #569294

hogy csak úgy egyszerűen elbukta-e vagy más is történt azt remélem meg fogják majd vizsgálni

#569303 macika Előzmény: #569297

ez már mellékes, mondhatni senkit se érdekel csak a részvényeseket

mert ennél sokkal többet bukott - a jó hírét

soha többé nem tud kv-t rásózni a népre és a bankok is megfosatják ha kölcsönért megy

arról nem is beszélve ha lejár a hazai szerződésük a maradék önkorikkal akkor mi lesz?

azok meghosszabbítják csabikával?

#569301 exmnbs1 Előzmény: #569292

nem véletlen hogy a bét forgalam sokadolódott, köszönhetően az eféle störyknak is

#569297 Dr. ursi Előzmény: #569294

amit leír vezsteségként az nem bukta ha közben a céget megmenti az effektíve csődtől.

na léptem.

tobzódjatok.

#569295 Dr. ursi Előzmény: #569290

nem rémlik h írtam volna h ez kéne a minta legyen.

csak tényeket állapítottam meg.

h sztem ez ua mint g csőd scak kicsiben.

de nem írtam és nem is gondoltam :o) h ez minta kéne legyen ! sőt !

--

igyál te is egy jó erős orbáncfűteát.

exnek tegnap segített :o)

#569294 macika Előzmény: #569291

miért volna biznisz?

a kötvény olyan pénzügyi termék mint a részvény - megy a zúzdába amit megvettek

azért 30% mert a többit egyszerűen elbukta a cég

#569293 Vigkrisz Előzmény: #569291

hát, a kötvényesek általi felszámolás vagy a kötvények részvénybe higítása nem hiszem, hogy jó hatással lesz a részvény árfolyamára

persze valakik valamiért vették a héten, így ki tudja, mik derülnek majd ki holnap..