Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#569292 rbbj11 Előzmény: #569291

szóval felszámoltatnál? Helyes, az is jelen esetben a korrekt. Nem az a cirkusz, ami megy. Részvényes pedig kapná felszámoláskor, ami marad, kötvényesek kifizetése után.

Nem az a helyes út, hogy te és még néhány bróker szórakoznak egy tetszhalott cég részvényeivel, miközben nem fizették ki a hitelezőket és szállítókat.

#569291 Dr. ursi Előzmény: #569288

nem értem mi a bajod ezzel !

a cég nem fizeti ki ami jár hanem ócsón veszi vissza.

ez a cégnek biznisz.

vagy nem ?

a cég jól jár vele.

a büfik nem.

ha nekem lenne kötvényem nem adnám oda ennyiért.

ez vagyok én.

de nekem részvényem van és úgy érzem az egész cécó jó hatással lesz az árfolyamára nézvést :o)))

#569290 rbbj11 Előzmény: #569286

a görögök nem kevésbé vérlázítóak, de soha senki nem mondta, hogy az a rendje módja ahogy történik velük, és a fórumon se mondta senki, hogy az kell legyen a minta, és nem is célzott rá.

PEDIG, az egy ország, aminél tolerálhatóbb lenne a hitelezők vesztesége morális okokból, hogy egy egész nép ne rokkanjon bele.

Itt nem arról van szó, hogy vmi felsőbb cél érdekében tolerálható a kötvényesek kisemmizése. Mi lenne a felsőbb cél? Eplényi sípálya?? Elmész te...az E-starhoz menedzsernek. Ott a helyed. SCS mellett.

#569289 macika Előzmény: #569285

a kcisik nem adják oda ennyiért

na erre megy a fosás csabikának

miért?

papa szavaival érve mert "fogható"

és erre a kgyí-n se lesz válasz

#569288 rbbj11 Előzmény: #569286

nem az a lényeg, hogy volt kockázat. Nem arról volt szó, hogy bukik a cég, és a kötvényesek, akik a részvényesek előtt vannak (!!!!!!!!! ) kifizetéskor, VAZZZZ, hanem ez a vérlázító:

"ha valaki van olyan hülye, hogy bedől ennek és odaadja a kötvényét 35%-ért, hát tegye :o) annyira nyilvánvaló pánikkeltés zajlott/zajlik.

a kisbüfik idegei már szíjjelvannak :o))) ilyenkor kell ócsóért kötvényt venni vissza tőlük."

#569287 macika Előzmény: #569284

de nem babám!

ugyanis ezeket a "occsósított" kv-ket megveszik , leírják és a kv-ket bezúzzák

te hol tudsz venni 30%-kért ekaki kötvényt? ha netán arra támad gusztusod

hogy abból rakj tábortüzet )))))))))))

#569286 Dr. ursi Előzmény: #569285

wazz ! ez vállalati kötvény ! ráadásul nem egy MOL v OTP !

kockázata volt ! és lett !

én részvény szempontból nézem a egészet és én ezt látom amit leírtam.

és ahogy görögo. esetében látszik mi a kimenet így itt is az lesz.

nézd meg az athéni indexet a tulajdonképpeni csőd óta :o)

#569285 rbbj11 Előzmény: #569277

na, mert az nem liberálbolsevik gondolkodás, hogy mindenféle eszközzel ijesszük meg a szerződés szerint pénzüket jogosan követelőket, és szedjük el tőlük negyedáron a kötvényeiket??

Pfuj, eddig sem voltál szimpatikus, de ez a hsz kitett magáért. Az egy dolog, hogy részvényes spekák beszólogatnak egymásnak pozijukból, de ez....ez undorító és veszélyes:

"ha valaki van olyan hülye, hogy bedől ennek és odaadja a kötvényét 35%-ért, hát tegye :o) annyira nyilvánvaló pánikkeltés zajlott/zajlik."

Hajrá banánköztársaság, ursit az élére!!!

Nem bedőltek vmi trükknek, hanem nem kapták meg lejáratkor a pénzüket, helyette csak egy ultimátumot!!!

#569282 taresz Előzmény: #569276

"ha kifizetnék rá a teljes összeget, legalábbis a másik 60% kötvénytulaj szempontjából"

Ha ez így történne akkor holnap SCS-t felnégyelnék. Feltéve ha ott lesz.

#569281 Vigkrisz Előzmény: #569270

csakhogy a "c" megoldást lehet előbb elindítják, mint hogy létrejöjjön egy majdani egyezség

meg a kreatívabb kiskötvényes még a nagyot is perelheti, hogy sumákban megegyezett e-star-al valamiben, a 26%-ba belekényszerítve őt, ha aztán meg megy tovább a cég

#569277 Dr. ursi Előzmény: #569274

és ?

kit érdekel ?

a görögöknél sem érdekel senkit.

pedig az egy ország !

akkor egy ahhoz képest kisebb csőd, mint az e-star-é ki a fenét érdekelne ?

és ha nem hivatalos a csőd, akkor nem is az !

tipikus liberálbolsevik trükk.

ha valaki van olyan hülye, hogy bedől ennek és odaadja a kötvényét 35%-ért, hát tegye :o) annyira nyilvánvaló pánikkeltés zajlott/zajlik.

a kisbüfik idegei már szíjjelvannak :o))) ilyenkor kell ócsóért kötvényt venni vissza tőlük.

ennyi.

#569276 Vigkrisz Előzmény: #569265

abban az esetben nem sántit, ha a privátbankár olyan sötét jövőt vázolt fel a céggel kapcsolatban, ami meggyőzte az ügyfelet, hogy tényleg ez a legutolsó és legjobb esélye a pénze egy részének a visszaszerzésére

ha ezen felül volt még későbbi lejárata is, akkor a fentiek tudatában abba meg pláne belement, hogy azt is megmentsék most azonnal

egyébként persze, sántít, gyakorlatilag az egész történet, mert még mindig kint van kb. 40%-nyi 2012-es, amire egyenlőre úgy tűnik, hogy a teljes összeget kérik visszafizetni

az meg elég hülyén jönne ki, hogy ha kifizetnék rá a teljes összeget, legalábbis a másik 60% kötvénytulaj szempontjából

#569274 macika Előzmény: #569267

de nem érted!

a csőd már bekövetkezett, de nem papíron és nem mondta ki senki csak a sajtó !!!!!

kv csőd volt, az pedig egyenértékű a cég csődjével

a görögnél is ez volt a helyzet, ott se mondták ki a csődöt a kv-k erőszakosan kikényszerített leíratása után

CDS csőd következett be akárcsak itt

#569270 Klón Előzmény: #569261

Miért ne mehetne?

Értsétek már meg, ez itt nem kívánságműsor. Ha a lejárt követelések 50%+1 db adóssal sikerül megegyezni, akkor sikeres a csődegyeszség. A 49% kettőt tehet:

a, követi az egyeszséget

b, eladja a papírját.

Nem szépségdíjat érdemlő húzás.Mivel azonban fedezet nem volt a kötvények mögött, csak a cég igérete, hogy majd fizet, túl sok lehetősége nincs a kötvényeseknek.

#569267 taresz Előzmény: #569265

Nem feltétlen. Az a kötvényes aki a csődöt mint tényt kezeli az a 12-es kötvényeit csak úgy adta oda, hogy a 14-est is viszik. Ő valószínű semmi esélyt nem lát a túlélésre.

#569265 macika Előzmény: #569262

igenám, csakhogy ennek nem sok értelme van,( ha nem megy csődbe a cég vagy valami hasonló nem történik vele)

mert akkor ügye azokat a kv-ket teljes áron + kamat is megkaphatja - elvileg -

tehát kicsit sántit a logika a 2012-nél régebbi kv vásárlásokkal