a nagyok szerintem elfogadnák SCS 26%-os ajánlatát (ha lenne rá pénz)
de ezt persze nem tudhatom, csak tipp
a nagyok szerintem elfogadnák SCS 26%-os ajánlatát (ha lenne rá pénz)
de ezt persze nem tudhatom, csak tipp
és a dolog kimenetelét előrevetítve, még az se túl jó ajánlat, maximum az első "kötvényesből lett részvényes" kiszállóknak az első heti limites esések alatt
ez nem a bökkenő, hanem pontosan ez a módja ennek. Sok jelenleg is BET-en lévő cég csinált már hasonlót. Természetes, hogy az új részvényesek folyamatosan önteni fognak, ezért kell mindenképp piaci ár alatt kapják a rv-ket.
Sőt, továbbmegyek, Soós pedig az öntésekben gyűjtené a rv-ket. És teljesne a kezébe kerülne a megtisztított cég, ráadásul nem egyszerre kéne érte fizetnie
5-öt azé' nem írtam, mert az már a részvény névérték fele :-)
A kötvényesből részvényessé válok jelentős többsége viszont nem kisbüfi lenne jelen esetben ....
nem 50-re hanem 5-re
sok ilyent láttunk tolvajrv-ekben........
a vagyon a transzformációtól nem nő
sztem egyértelmű, hogy a kötvényesnek a jelenlegi árfolyamnál jóval alacsonyabban kell beváltani, mint az apportoknál. Talán ehhez kellett a felhúzás is.
A 100e-s kötvényért val.szeg. 440 részvényt ajánlhatnak fel.
190m-ból nem lehet több mkint 650m-t kifizetni
a lejárt bank nem tudom szintén meddig óhajt várni
igen, csak ha ennyi részvényese lesz hirtelen a cégnek, akkor az árfolyam 500-ról hamar leeshet 50-re, mivel nem akar a kötvényesből lett részvényes élete végéig benne csücsülni
és így már nem is látszik olyan jó ajánlatnak az a 100 db részvény 1 kötvényért, sajnos ez itt a bökkenő evvel a hígítás történettel
Mi az hogy, nagyon is! Kemény telünk lesz..., és mint tudjuk, lesz haszon télire :-)
Egyébként jó kapcsolataim vannak, olyan időt rendelek amilyet akarok, hazánkban ez már nem probléma, Lengyeleknél, Románoknál (ahol egyébként garantált a kemény tél), majd még intézkedek.
kifizetik a jelenlegi pénzből, ami hivatalosan kötvényre menne
0*200 az továbbra is 0
ezek a "rv-esek" fáradnának elsőnek a kasszához
hogyne
megrendelted kapcsiból a kétszer olyan hideg telet
ami szomorú a történetben, hogy majd sok kötvényesnek és családtagjaiknak is szüksége lehet arra a telefonszámra, a részvényesekről nem is beszélve
azt akarja megkapni amit egy felügyelt eljárásban jár
és nem higított wcpapírt helyette
100 db-al számolva 500 ft-os áron,az a kötvény értékének 50%-a.
80k x100=8 millió,de ha kiderül,mi jut a kötvényesnek valójában,ez még lehet vsz kevesebb
1k-s árfolyamnál már visszajött a kötvény értéke :)