Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#569168 rbbj11 Előzmény: #569166

sztem igen, srv lesz belőle. Az a gyanúm, hogy a kötvényesek is így vagy úgy, legalább részben részvényesekké válnak. Főleg azok, amelyek nem adják oda bagóért a kötvényüket.

És ez lenne a legfontosabb momentum, mert innen ismert a történet. Ami phlyaxiaban az apportos tömeg, az lesz itt az elköv. években a "kártalanított" kötvényes? Ismerve a BET T-kategóriáját, sztem ez a forgatókönyv a legvalószínűbb

#569167 rbbj11 Előzmény: #569163

kötvények nélkül?? Max. a 2012-esek nélkül...a többi nagy része marad.

Én ahogy írtam, az a fő gondom, hogy teljesen mindegy, mit csinálnak, a cég az elköv. 6 évben nem tud mérhető profitot felmutatni, ha túlél, akkor sem. Ezért nekem fundamentálisan nulla az értéke. 4x annyira rv-nél 4x0, ilyen szemszögből igazad van, nekem mindegy, ha ilyen hígítás jönne, az is.

#569166 Grizzly Géza Előzmény: #569164

Na ja,meg mi lesz a sorsa a cég által lejegyzett kötvényeknek? srv lesz belőle esetleg? Mondjuk 600k-nál sem mindegy hogy 200 ft vagy 2000(ami álom kategória persze) a rv ára.

#569165 xtreme Előzmény: #569160

Nem vagyok még csak kárörvendő se, csak ezért nem szeretem mikor előre lehülyéznek valakit, akiről, tudásáról semmi ismeretük nincs!

#569163 Grizzly Géza Előzmény: #569162

kötvények nélkül az nem is olyan tragikus,kérdés ki fogja irányítani a céget,mert így csabi 600k-ja kevés

#569162 rbbj11 Előzmény: #569148

sztem a hígításnál van a kutya elásva. Én már sokszor felvetettem, hogy sztem nagy hígítás jön, én a rv-szám kb. négyszerezésére számítok

#569159 xtreme Előzmény: #569149

Mkikor írtam,hogy 500 lesz közgyűlésre ,persze megkaptam a magamét Lupin úrtól és ex kisasszonytól!

Nekem lett igazam ezek szerint!

#569155 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #569153

Ha száműznénk Csabikát a Marsra, akkor majdnem 27000-ről is képes lenne lesíklani....

Szóval én 8 millió környéki részvény darabszámra, és 1200-as árfolyammal számolok 2013-ra :-) A részletes számítások még kidolgozás alatt vannak...

#569153 Kiss Zoltán Előzmény: #569151

Maradt volna Csaba ennél, és a cég neve lehetett volna Sí-Star,bár ez a 12000-ről való lesiklás nem volt semmi!:)

#569150 Kiss Zoltán Előzmény: #569148

Ez a cég 2011májusáig-ig-legalább is papíron,jól elvolt ebitda, stb.-most viszont van egy olyan

érzésen,hogy az energia szolgáltatás csak ürügy volt a nagy pénzek megszerzésére.Akár liba-

tenyésztésbe is foghattak volna,de azt a biznisz már megcsinálták Hajdúhadházán.Hát ne legyen igazam!

#569149 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #569148

Látom, nem volt terméketlen az éjszakád, oszt gondolkodtál egy picit a helyzeten. Az irány jó! (annyira legalábbis biztosan, mint gazdaságtalan politikánk iránya ugye :-)

Egyébként tényleg van abban valami amit írtál, sőt! Ez a kerek 500 sem véletlen, gondolom nem Lupint akarták vele bosszantani :-) (bár...)

#569148 Grizzly Géza Előzmény: #569144

Lehet hogy alkupozíció erősítés miatt volt a ralli.

1. Egy esetleges higításnál sem mindegy hogy 500 ft-al számolunk vagy 200-al,ahol minden emberi számítás szerint most lennie kellene az árnak.

2. A kötvényes sem hülye,nem fogja egy "finanszírozónak" odadobni negyedáron,aki majd ügyesen higít mondjuk 8/4=2 mrd/500 Ft--->4 millió db részvényt a gyémántosból.

3. Ellenben egy nagy kötvényessel,aki így át is vehetné a cégvezetést!! Beültetheti a saját emberét,van egy 6-7 milliós részvényszámmal rendelkező,de a kötvényektől megtisztított cége,ami véletlenül még kormányzati haversággal is párosul akkor lehet belőle bármi(lásd jeremie 2 program osztogatását a haveroknak--Taresz linkelte tegnap)

Mivel mutyisztánban élünk,még mindig a 2-es pont a leglogikusabb :))) kiegészítve valami fájdalomdíjjal esetleg a kisebb kötvényeseknek. Már persze akkor,ha sikerül találni egy akkora hatalmasságot ebben a banánköztársaságban,aki jóban van a nagykötvényesekkel és egyúttal kussoltatni tudja az ellenőrző szerveket.

Ez csak az én elméletem,lehet ennél nagyobb meglepetés is :)

#569144 cédrus Előzmény: #569118

Én azt nem értem, hogy a végén miért nem kapták ki az 55 k-t, vagy legalább a 25-t 17:05 után, ott már semmi kockázat nincs vele. Ez nekem sem illik a képbe. Shortban nem lennék nyugodt, bár sokszoros átgondolás után is csak valami hatalmas csavar indokolhat ennél lényegesen magasabb árfolyamot. (Azt általában elfelejtik, hogy ha túl lenne a cég ezeken a 2012-eseken, akkor sem lehetne túl hosszú életű a relief rally józan ésszel, ugyanis az adósság a megmaradt operációval ettől még kitermelhetetlen, vagyis csőd vagy veretes hígítás később.)

Ha nem lenne semmi a dolog mögött, és ez csak a vonalazás eredménye volna, az jól megjelenítené, miért gyűlölöm annyira ezt a hisztérikus világot.

#569140 exmnbs1 Előzmény: #569139

"A kötvény alaptájékoztató szerint a nemfizetés eseménye a fizetési határidőt követő 6. naptól él, így a szombati munkanapot is beleszámítva október 30-áig, azaz a mai napig még visszavásárolhat kötvényeket a cég anélkül, hogy felszámolási eljárás indulna. Véleményünk szerint nem elképzelhetetlne, hogy adminisztrációs tényezők is szerepet játszanak abban, hogy a cég ilyen lassú ütemben tudja visszavásárolni a kötvényeket, ugyanis több privátbanki ügyfél is vásárolt kisebb-nagyobb mennyiségben a 2012/A sorozatból.

Ettől függetlenül még mindig nem lehet tudni, hogy a teljes kintlévő kötvénymennyiség visszavásárlása az adminisztrációs nehezségek miatt akadozik, vagy vannak olyan eltökélt kötvénytulajdonosok, akik a határidő lejártára és a felszámolási kérelem benyújtására várnak.

"

http://www.investor.hu/news/20121030-visszavett-meg-nehany-kotvenyt-az-estar.html