http://www.investor.hu/news/20121031-ma-mar-felszamolas-is-indithato-az-estar-ellen.html
Csak érintőlegesen E-Star:
http://varanus.blog.hu/2012/10/31/a_valasztasok_fekete_baranya_irja_a_valasztasi_torvenyt
Ma eladtam a swing pakkom, az ezres kezdetűeket megtartom.
A történet happy end-el végződött :D
valamit nem értek ,hogy lehetnek ilyenek az emberek
1, Nem örülnek annak hogy sok beragadt ember talán kiszabadulhatna, talán a cég helyre állna
2,Mintha élveznék ha mások sokat buknak ezen..nem buktak már elegen elég sokat????ha csak nem érdeke áll emögött...
3 Az egészet az irigységre tudom csak visszavezetni ,másra nagyon nem.
De nem csak ennél a részvénynél van sok tolvajban történik ez ,,,egyből libák.hülyék felbeszélők ,stb..nem lehet más örömeinek örülni....?????
Emberileg minősíti itt magát sok ember...
Ugratni hülyéskedni lehet emberekkel ,de annak örülni hogy valakik beragadjanak és bukjanak annak nem...
,,Isten sem shortolna szívesen"
annál a 2011-es tőkeemelésnél felfüggesztették 1 napra. volt találgatás dögivel aztán jött a tőkeemelés
azóta nem állt talpra a papír
akkor cuccolt át ide former a levlistájával.......
Én sem értem. A csőd elkerülhetetlen. Egyelőre zavaros a helyzet.
nagyon úgy néz ki nem szerezték meg a kv-eket, innentől nem a cég diktál szvsz
délután figyeltem nagyobb pakkokból lett több kicsi....
Azért az meglepett, hogy ma nem verték be mint a szöget. Engem legalábbis.....
Itt is van olyan örömködő, aki más néven korábban nagyot bukott, most meg osztja a az észt.
Nekem is van újra rszv!De, ma sokan örömködnek főleg a pf-en EX "vesztén"!Ezt megtehetik azok,
akik 500-600 környékén szálltak be de nem én,és talán sokan mások!Nagyon úgy néz ki,hogy ez
már a cég részéről,tavaly május óta leszervezett buli volt.Nagyon sokan és sokat vesztettek!
Hasonlattal élve!"a megerőszakolt nő(k) most örülnek,hogy legalább visszakapták a bugyijukat és
ordibálnak azzal,aki figyelmeztette őket,ne menjenek be abba a sötét utcába"!
Aztán ha réssel lefelé nyit, akkor pedig simán átugorhatja a stoppokat.
Az lenne az izgalmas móka.:-))
Azért már bestoppoltad magad, gondolom....nehogy árnyék vetődjön, fény helyett, alapon...))
Ez sem kizárt. Az mondjuk érdekes hogy 500-on sem borították a népre ezt az izét. Kissherceg-től kérdeztem tegnap este, mi lenne a véleménye ha ma maxon zárna. Háát még nem kaptam igazi választ. Egy elemzést megnéznék.
Hát,ha valami gáz lesz a közgyülin akkor én ma dobtam 500-on,ez így igaz ))
:-))))
hétfőn kiderül hogy még 575hufon sem szórom ki:))))
a 270-280as pakkomat:))
Aztán hétfőre az is kiderülhet, hogy a 270 körül vásárolt pakkok 500-on ki lettek szórva.