Van lista, fényképekkel. Keresd Bakibát :)
Bakiba mester!
Azt írtad vannak banki ingatlanok. Ha vannak banki ingatlanok, akkor az ember azt feltételezi, hogy nem egy darab van, ha több van, akkor már listásra számítottam, amin össze van foglalva, hogy mi, hol, mekkora, milyen van.
Vagy bemondás alapján van valami? ,-)
Mindegy mester.. lényeg hogy üzletetek legyen belőle, ehhez sok sikert.
Küld majd el priviben a mail címed, mert nem tudom megtalálom-e még valahol.
Üdv.
Többen utlatak arra, hogy az ilyen és ehhez hasonló ker. termékek listázódva, semmit sem értek., tisztelet a kivételnek, amit nem ltátam eddig én sem. Tőlem lista nélkül is mehetne rednesen, de nem találtam ilyet.
No de ki beszélt itt listáról??? Én nem! Aki listát szeretne az forduljon a listázókhoz:)
Szívemből szóltál! al istákon tele ingatlannal ,a végén tele leszel a szívással, ingatlan nélkül! A sok lüktető listától már tele a szemem!
És az alku?;)
12.31-ig van rá támogatott hitel;)
6-7 millával már megérheti:)
pontosabban ujlipot csanadyval bezarodik az embereknel. Vevo maganszemelynek jo lehet, befekteto mit fog rajta? Vacirol van a bejarat? Egyedi futes? Utcai? Felujitando gondolom. Illetek, ugyved, befektetett penz kamata, felujitasi ktsg, pango piac. Maganszemelynek megtartasra erdekes lehet.
Egyszer hadd mondjam en is! Draga ,-) mennyi a fele? ,-) egyebkent tenyleg nem akcios. Te megvenned? ,-) ujlipotvarosba nem tartozik.
Nem lista.
Mondok példát: Váci Tutaj sarok, 58 nm tégla magas emeleti Kb. 190/nm ár.
Szia,
írj nekem is, ha realizáltan, szemed láttára vett valaki a listából!
Egyébként tudod hány ilyen listát tartottam én már a kezemben?!
Meghajolok, ha olyan listád is van, amiből üzlet is születik, mert én már nagyon sok mindent láttam, de ezt ne itt tárgyaljuk meg. Szólj, ha realizált vételed volt ebből, kezedben a kulcs, neveden az ingatlan a földhivatali tulajdonjogi bejegyzés alapján, akkor érdekel a lista.
Bank által visszavett ingatlanok, ha érdekel valakit, keressen priviben.
Ha 60 vízpartja van az ingatlannak, engem biztos, hogy érdekel, viszont, ha csak 1, abban az esetben, sajnos nem..)))
Egy a baj ezzel a putnoki ingatlannal, borzalmas a fekvése. Az oké, hogy Miskolcig pálya, de utána még 40 km a "dzsungelben". Ez azért sajnos nagy fegyvertény :( Ha pálya mellett lenne, seperc alatt elmenne.
Ontopic:
Eladó Balatonbogláron 60 saját vízparttal rendelkező, rendezett 3450 nm telek, egy darab négy apartmanos szép házzal. Ár 350 m.
Ki tudja, lehet épp anyagilag kompetens is olvassa....
jogos.
Négyzet formájú.. csak nekem áll jobban rá a szemem így ,-)
jogos a javítás.