Egészségedre.
Még egy csík hátravan :)
Innen tízszerez a papír és felragasztatom valami dokkmunkással,nehogy má összeragasztózzam a kezem :D
Inkább szigeteld az ablakot, vagy/és a réseket!! :-) Eddig sem tudtam vazzeg.... bár hétvégére viszonylag kis kockázattal adhatnék tippeket. Pénteken lesz mégy egy igen "jóhangulatú" kgy ugye... szóval hétfőn akármi is lehet.
Itt vagyok,lökd az ordert, shortoljak vagy longoljak? ))
Kösz Taresz!
Na majd most megszaporodik a totyikban a Háry Janik száma, (ahogy Lupin mester mondaná) pedig csak nekem van 200 alól!! :-)
úgy tűnik ma egy 2012-t sem sikerült venni a cégnek....
Ezt nem tudtam, hogy itt mindenki 300 Ft-al van , akkor azért ekkora a boldogság az 500 Ft-os közgyűlésre. :)
Azt mondom aki ebbe a számára rendes pénzt beletett párszáz ft-on és megtartja kivárja, hogy netán jól alakulnak a dolgok megérdemli, hogy sokat keressen rajta.
Itt most mindenki 300 alatti bekerrel néz a jövőbe.
Hathornak egyébként ezúton gratula. Remélem lesz alkalma elrakni a profitot, ha még nem tette.
Ez az 500 Ft gondolom nagy örömöt vált ki azokból a részvényesekből akik bízva a cégben pl 5-10 k között vásároltak. Esetleg a kötvényesekből akiknek a pénzük harmadát negyedét ajánlják.
Írod mennyi áll limiten 30-40 k jelenlegi áron 15-20 milla, nem is olyan régen ugyanekkora pakkért 150 -200- 300-500 milliót kellett volna adni.
Ezen a részvényen aki long oldalról foglalkozott vele hacsak ki nem szállt időben kb mindenki bukott , kivéve akik behozták a tőzsdére és azokat akik itt az utóbbi néhány hét itt a piros hol piros fel le 15%-ba jó helyre tették a tétet. nagy örömmel várjhatják a közgyűlést.
kik ?
de te kissé túl vagy pörögve.
bár ez maszek véleményem :o) amúgy kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét.
"Nem jössz közgyülire?
össze kéne állnunk longosoknak hajrá Csabi táblával :D
Hathor"