Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#570041 Waszeitung Előzmény: #570035

Annyira izgalmasnak tűnik ez a hét így nyitás után mint a múlt hét...vagy inkább szépen sunyítgatunk felfelé.

Elég izmosak vagyunk ahhoz képest hogy ájemef sem veszi már a kormányt komolyan.

#570035 BudFox Előzmény: #569432

esegetünk kicsit.....kicsit olyan kedvtelen ma a hazai tőzsde...álmos a hangulat... vagy az is marad :D

#569432 BudFox Előzmény: #569402

nagyon helyes...ne spekulálgasson senki egy ország bedőlésére, sohasem..mert vannak olyanok akik tényleg be tudják dönteni.. és még ezen is keresni akarnak.

#569156 Hathor Előzmény: #569065

Sziasztok kollégák.

Köszönöm szépen a beköszönést Frontinnak, Big-E-nek, Budnak, Borskának.

Hiába, régi csapat vagyunk!

Azt még nem mondtam, hogy visszajöttem ide, és azt sem, hogy lezártam E-star pályafutásomat. :D

Írni most ne írjatok, mert hosszúhétvégezek, meg holnap közben elmegyek E-star közgyülire pogácsázni, meg meghallgatni az infokat. ,-)

én is esést várok .....h…

#569081 big-ebuy

én is esést várok .....holnapra,jövőhéten szintén,aztán kis pattanást

üdv hathor:)

azért abba a jó magyar adatokba ne higgyél,dübörög mint gyurcsánynál kb...csak lefelé megyünk és innen gyorsul be a adóság,miből nőnénk itt?????kiviszik bankok,meg a multik a lét a többi meg gagyika ami itt van 35%a belső iparnak

a képlet 1x-ű,szarrá adósítják a hun-t majd felvetetik a újabb imf hitelt,esélye se lesz felállni

-50 pontos KT lett a vég…

#569070 Frontin

-50 pontos KT lett a végére. Dög unalom egy nap volt. Jó hétvégét mindenkinek!

#569065 Frontin Előzmény: #569014

Szevasz Hathor pajti! Végre hazataláltál arról a szemétdombról! ;-)

Legalább jól sikerült a kapirgálás?

Re: ds

#569064 Frontin Előzmény: #569059

Nincs forgalom, tényleg olyan már ez az egész mint egy üres bálterem ahol egyedül táncol az ember a sörével...

#569061 Fornit Előzmény: #569059

Úgy lesz mint a múltkor, ma 17óra után, elseje, másodika kint esés, hétfő reggel zöld futik.

ds

#569059 Waszeitung

Amíg zárva leszünk a héten nagy para nem várható úgy tűnik,senki nem aggódik a hosszú 7vége miatt..

#569047 Borska Előzmény: #569014

Szia Hathor!

üdv ujra itt :) sajnálom a hati longjaid dobását,azonban Estarhoz komoly gratuláció,azonban az nincs még lefutva,én végigvittem anno egy nabi szorit, uhh,még fejem is belehasít,ismerős ez a mozgás,ne tévesszen meg ,sok esetben eljátszották már ezt kispappírokkal,de ettől függetlenül tényleg gratula a pozi jelenlegi állásához

ami az írásodat illeti,kiegészíteném pár funda dologgal,mertbármily érdekes be kell kukkantani a tények mőgé:

államcsődkockázat : az hogy feljebb jött az semmi másnak nem tudható be mint hogy megtiltották a CDS ek kopasz shortját

Állampappírok : dettó ugyanez,aki tartja a shortot ,pappírt kellett vennie

megszorítás: ----- egyenes út a polgári elégedetlenség felé,és recessziót szül,hosszúba nem igazán jó

államadóság: magánnyugdíj pénztár,különadók

forint: csak is a kammatartam vigyázza az árfolyamot,romló hangulatban SZÉTCSPJÁÁÁK!!!

nembeszélve arról ha a kormány megpiszkálja a jegybanki tartalékokat is,mert hidd el ,ahogy megtörténnek a személycserék ,megfogjá lépni

én így látom,de hozzáteszem valóban shortos szemmel érthetetlen emelkedésen vagyunk túl és lehet hogy állunk előtte,ha elindul kidobom a shortot,nullavédővel,de longba a fennt említett okok miatt nem fordulok

#569044 Ricsi Előzmény: #569037

a). a tökömnek kell magyar állapolgárság

b). nem nyitok, mert a gyáramat fejlesztem. De ingyen miért ne nyitnék?

Ahogy mondom? Leírtam előre az összes kötésemet, éves szinten 50%. Így megy nekem...

#569042 Ibiza Előzmény: #569028

lehet..arra emléxem hathor az mindig short..

de vedd figyelembe le akarnak minket zúzni.. nagy érdekek vannak ezek mögött.. a forint értékét az érte kapható szolgáltatások és javak adják.. a folyamatos konverzió a befektetők részéről..ez a 280as középárú eur úgy látszik mindenkinek jó..+/-5Ft ez a valódi piac egyensúlya..

#569038 BudFox Előzmény: #569014

Én örülök hogy az E-starral már szépen keresel....gratula..tényleg örülök.

és is keresek a hatival...pluszban vagyok...még több nyerő üzlet kéne..

jövőre megpróbálok még többet kihozni belőle....de nyitni fogok egy deviza számlát is.

#569037 Ibiza Előzmény: #569022

"20millió forintot..szabadon felhasználhatót..cserébe 50éves korig itt kell élnie alkotnia..ha nem elveszíti az állampolgárságát.."

én meg rámutattam az emberanyag miatt nem érdemes.. most sem nyitsz külföldön éttermet..pedig nagyon megy neked ahogy mondod..