Sztem a személyeskedést hagyjuk most, volt már benne részünk pro és kontra is.
Inkább az emelkedés fundamentális -- vagy bármilyen-- okáról lenne értelme szót váltani.
Sztem a személyeskedést hagyjuk most, volt már benne részünk pro és kontra is.
Inkább az emelkedés fundamentális -- vagy bármilyen-- okáról lenne értelme szót váltani.
AZ IGAZSÁG FÁJ EZ ÖRÖK BÖLCSESSÉG!
Tanuljon a hibáiból hölgyem és nem bukik többet, ne legyen makacs az ide vezet!
nem hazudj klón
mióta léptem esett több mint 10K-t, T-kategóriába kvalifikált, mérlegképtelen lett a cég, a kv-eseit nem fizette ki
nem hazudj klón
mióta léptem estett több mint 10K-t, T-kategóriába kvalifikált, mérlegképtelen lett a cég, a kv-eseit nem fizette ki
Benézte ezért bukta anno pénzét és munkáját is, ezt be kell már látnia hölgyem, de mindegy mára ennyi ha akar még tud venni hétfőn talán 575 ft-on!:))))))))))))))))))))9
klón vagy, másnéven
most meg Morgan Stanley áll benn 7 cégtől 30 tétellel?
Bennfentes ............mindenki aki önnel nem ért egyet?:))))))))))))Ja és mert keresni az ügyleten?:)
Nem mindenki olyan szájhős mint maga, sajnálom magát!:)))))))
ezek szerint te shortoltad végig, rezes?
majd arra is fény derül
kisbefektetők kitömése zajlik
valakik, a nagyobbak lépnek
Gondolom a mostani írásai is a szakértelmét tükrözik, meg,hogy mennyire tudja mikor kell eladni és venni!:)
Ne hülyítsen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Pénz nélkül ,hogy is tenné balga gondolat volt ez az ön irányába!:))))))
Gondolom a 18000 db vevő csak unalomból állt be mert már nincs mire költeni a pénzt.
Na meg a mai forgalom is egy bukott cég forgalmát tükrözi +15%-on!(Harmadik napja)
Ugyan hölgyem maga ezt benézte!
bennfentes, mikor lesz a Bedőlt E-Star cikkről közlemény?))))))))))
Mire ön felfogja mi történik ön körül már késő lesz, belevesz le ne maradjon és rájön,hogy a tetején vett megint felültették, ezért nincs pénze viszont ideje annál több!:))))))