Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#569028 Hathor Előzmény: #569018

Későn kezdtél el hatizni azért. Akkor léptél be a buliba, amikor 20Król jött le az árfolyam.

Az egész fórum emlékszik, hogy 20Któl lefele én vettem meg egyedül 15Ks fordulót, 15300tól lefele. Csilla biztosan emlékszik, meg waszi, meg keri. Jókat nevetnek rajtam mindig. Csilla drukkolt is, hogy lát a könyvben 15200nál és megkaptam.

Majd ki vette 16Któl végig 18Kig most? Mindenki cinkelt, hogy beragadok, meg nem baj, legalább van kinek adni.

20K felett ki vett 300kontikat 3éve? Ricsi jól emlékszik.

Te csak 20Któl lefele emlékszel.

Meg más is a januári bukómra, amikor a szimetrikus háromszög letört és letörés után beshortoltam, miközben 320at felfele törte Eur/huf.

Most sem csinálnám másképpen a januári bukásomat sem.

Kilépett az árfolyam lefele a háromszögből, forint kiment 320fölé, azt kellett tenni.

Most idén nyáron szóltam, figyelem 16K hármas alj, brutál emelkedés jön ending diagonálból. Borska emlékszik Kérdezte mire emelkednénk? Minden index csúcson.

Vannak sztorik bőven.ű

Sajnos nem bírtam a folyamatos beverést, shortot a longjaimra. Egyedül nem tudom megvenni hatit hónapokig.

Na többet is írtam mint akartam.

Induljunk hosszú hétvégére!

Re: ds

#569022 Ricsi Előzmény: #569012

Értem én, te kitalálsz egy baromságot, én rámutatok, miért hülyeség, erre nekem kicsi a pénzügyi kultúrám. Persze ez is egy felfogás... Tipikus viktóriánus felfogás, mi kitaláljuk, aki meg nem úgy érti, ahogy mi, az mind hülye. Persze erre szebb szót találtak, unortodox.

Arról nem is tettem említést, átváltanám euróra, kimennék vele külföldre, és nyitnék mondjuk egy éttermet. Nekem semmibe nem kerülne. Micsoda ötlet......

#569018 Ibiza Előzmény: #569014

:) változtál barátom..valami történt veled..anno te voltál a hati-shortember...

#569014 Hathor Előzmény: #569006

BUD!

Itthon tegnap jött ki foglalkoztatottsági adat, ami egy évvel ezeleőtti adatokhoz képest magasabb lett. Ergo: egy év alatt emelkedett a foglalkoztatottak száma úgy, hogy a világban nő a munkanélküliség.

Államadósságunk az eurozónás perifériás országok közül nekünk csökkent 78%ra csak. Többi perifériás ország államadósága 95%körül.

Görögországnak 150%on.

Államcsődkockázati felárunk januári 650bázispont körüli értékről 275pont körül van. Szuper jó szinten.

3alkalommal csökkentettek kamatot itthon az utóbbi időben.

Megszorításoknak köszönhetően nő a büdzsé. Tény, hogy ezzel együtt nő az elszegényedés is itthon.

Forintunk lejött kritikus szintekről: 320as szintekről, de még 300as szintről is, 275re, most 283 a folyamatos kamatcsökkentésnek köszönhetően visszagyengülgetet.

Állampapírjaink rekord szinten forogtak darabszámra, kapkodták a befektetők.

Mi kell még, hogy ne adjátok állandóan hatit rám?

Én már nem tudok ebben az instrumentumban longolni, mert mindig szét van verve.

Visszaolvastam, most is mindenki üti.

Frontin pajti lát néha kecsegtetést fel, de longolni nem szeret, kár.

Borska is lát emelkedésre utaló jeleket néha, de Ő sem longol, csak inkább feljebbről shortol.

Neked 3xos bóvliban nehogy már emelkedjünk.

Gondolkodj.

Nekem muszáj volt kiszállnom ebből a szétvert hatiból, és átszálltam fullra E-starba helyette. Egyelőre nem rosszul.

Mondjuk itt is pesszimista fülekre találtam, E-star topikban is. Nem baj, megszoktam már.

Szép napot Nektek!

#569012 Ibiza Előzmény: #568863

ksi szines:

látod ilyenek miatt nem lehet...mert alacsony a pénzügyi kultúra.. inflációt amortizációt nem számol.. herevere az érdeke.. de egy kőrt megérne..én anno nagyon akartam egy lakást..kb 1,2millió kellett volna.. de ahogy meglett a pénzem abban a pillanatban már nem akartam.. vállalkoztam és a cégnek vettem dolgokat..

----------------------------------------------------------

Hati nem sokat mozog..érdekes most nem mozog a forinttal..a részvényárak sem.. megfeszül a piac..valakik már megint tudnak valamit.

#569006 BudFox Előzmény: #568995

Kis papírok nagy napjai :_)))

hú...régen is voltak ilyen jó kis rallyk....nosztalgia..

Phylaxia- Genesis-Humet :D, Fotex, Econet, most meg E-Star.

aki jókor vett...csak állítson be egy Stop -ot, és ott kell hagyni... a nagy öntések miatt bármikor megvéd a bukótól....

#568995 Hathor Előzmény: #568954

"Kezdem magamat már én is úgy érezni, mintha egy romok között keresgélő patkány lennék egy atomvillanás után. Ilyenkor mindig elgondolkodom a váltáson, és hogy a bét-re csak nosztalgiázni kéne max. visszajárni. Dobbantani kéne más piacra, nem Bud? "

Nem vettél jó kis E-start az a baj. ,-)

Péntektől duplázott a papír 4nap alatt.

3nap felfüggesztve limittel, meg első nap 20%emelkedés.

Három fehér katona napialjtól, napi maxig teli zöld gyertyával meg szigetforduló.

Havi chart sem rossz, ami nem rövid kép.

4nap 15%emelkedéssel ma is napi maxon ki van akadva 24K vevő vár könyöradományra

Más sztorit én sem tudtam a Béten, így ki kellett használni a lehetőséget :D

Hatit úgy is rámdobjátok állandóan, látom tegnap is negatív kamattal zárt.

Túl nagy pesszimizmus dúl a böffencsekben még mindig

#568958 Frontin Előzmény: #568954

Közben látom meg is indult a várt emelkedés. A baj csak az, hogy ilyen illikvid sz@r piacon, ahol ráadásul még a költségek is magasak, nem lehet jól megjátszani az ilyen kis napon belüli mozgásokat. :-(

#568954 Frontin Előzmény: #568925

Kezdem magamat már én is úgy érezni, mintha egy romok között keresgélő patkány lennék egy atomvillanás után. Ilyenkor mindig elgondolkodom a váltáson, és hogy a bét-re csak nosztalgiázni kéne max. visszajárni. Dobbantani kéne más piacra, nem Bud?

#568946 Csilla76 Előzmény: #568925

én tartom a pozijaimat, de őszintén szólva már nem nagyon érdekel. amikor lehet, akkor lezárom a hatit. buktában is. mindegy már.

#568925 BudFox Előzmény: #568910

egész komótos kis piac lett ez a határidős piac...semmi rohangálás, kapkodás....amolyan hobbi piac :-D

áh...egész BÉT le van pangva...és ez csak ennél roszabb lesz figyeljétek csak meg.

#568913 Frontin Előzmény: #568887

Lefelé kör nagyjából meg is volt, innen kéne akkor megindulni most fölfelé 250-300 közé...

#568902 Waszeitung Előzmény: #568868

Hambiékat se vágta mellbe a hurrikán,szépen kibekkelték,amikor zakó lett volna akkor zárva voltak :D

Eszem nincs hozzá mi lesz itt abéten ezzel a hősködéssel..

#568887 Frontin Előzmény: #568870

Most kis tf-n várnék egy visszahullást bux-nál 150-200 közé, majd egy újabb lendülettel vissza még ma 250-300 közé. Utána talán egy kis korrekció jöhetne, de lehet hogy az már csak jövő héten.

hati naposon el tudnék v…

#568886 Borska

hati naposon el tudnék viselni egy fej vállat, jobb váll kialakulásával,majd 18900törésével egy 18k-ig történő pottyanást :D :D :D

....lehet csak a nyomorom álmodik

#568881 BudFox Előzmény: #568849

jó ötlet...jönnének az ingyen energia szabadalmak, új találmányok, feltalálók...Magyarország lenne a király megint.