Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: ds

#568712 Waszeitung Előzmény: #568708

Javaslom a régen használt tankokkal vagy vadászgéppel lőjjenek szét pár felhőkarcolót,így felpörgetik a hadiipart és az építőipart is,ez kb olyan mint a közmunka...mindegy mit csinálnak csak vmiért lehessen segélyt adni.

Bár ennyi erővel megtermelhetnék a segélyért dolgozók azt amit megesznek pár hektár földön,sokkal hasznosabb lenne.

Re: ds

#568708 Csilla76 Előzmény: #568700

Ennek ellenére többen is úgy vélik, hogy a hurrikán az amerikai gazdaság egészére nézve akár pozitív hatással is lehet, hiszen az infrastruktúrát újra kell építeni, a lakosság pedig igyekszik majd visszaállítani a hurrikán előtti állapotokat, amiből a házépítő szektor és az autógyártók is profitálhatnak.

még a végén vérszemet kapnak és generálnak pár természeti katasztrófát...

Re: nincs cím

#568690 Ibiza Előzmény: #568673

napi maxal is zárhatunk..felhúzzák a dt shortosok..elég csak megindítani őket..sztem ez lesz a mai forgatókönyv..

#568687 Waszeitung Előzmény: #568674

Pedig béten a héten csonka boldogság hete van....ez rokon esemény a karácsonyi extra zöld futi ünneppel! :D

#568673 BudFox Előzmény: #568562

hát a nagy bizonytalanságok ellenére itthon még semmi jele a gyengülésnek..forint sem akar erősödni nagyon pedig...

SP -t nagyon megrántották nyitásra....

ha lesz is valami délutánra dől el..mikor kinyitnak a piacok odaát...állítólag ma már lesz kereskedés.....kíváncsi vagyok ott ki fog realizálni...

tele vannak a metro alagútak vízzel, városrészeket mosott el a hurrikán.

#568562 Frontin Előzmény: #568555

Épp kora du. akartam írni, hogy szerintem a bux tovább fog emelkedni ebben a körben kb. 250-300 közé. Ennek egy jó részét le is tudta ma, holnap szerintem el is éri az említett szintet, onnan pedig egy enyhébb visszacsorgásra számítanék grafikon alapján (a hosszúhétvége miatt sokan realizálni fognak, ezt mutatja a chart nekem legalábbis), majd utána szvsz jöhet még egy utolsó löket felfelé (jövő héten), amit egyelőre nehéz megmondani meddig mehet, szerintem sanszos akár a korábbi lokális csúcs meghaladása is 500 felett, én személy szerint 700 környékére várnám, de legalábbis a résig felvárom minimum. Ha azon is átmenne (szerintem nem fog), akkor szerintem már csak v.hol 20K-20,5K között állna meg. Ez lenne az igazi shortos szopatás, lehet hogy ezért is ez fog megvalósulni. Részemről egyelőre mozi.

#568555 BudFox Előzmény: #568543

oké :-))

holnap lesz érdekes.....ha kinyit USA, a futures egy napig nem lesz szinkronban vele..._:)) lehet hogy minuszban lesz, a tőzsde meg 1 % os pluszban. izgi lesz :_)

#568491 BudFox Előzmény: #568479

biztos hogy lesz kamatcsökkentés..hisz az ingyenélő pénzvadászokat akarják most a háttérbe szorítani...a külföldieket, akik itt kamatoztatják a sok pénzüket.

#568479 Fornit Előzmény: #568478

"Ma magyar szempontból a délután két órakor megjelenõ jegybanki kamatdöntés és az azt három órától követõ sajtótájékoztató lesz a legfontosabb. A piac újabb 25 bázispontos kamatvágásra számít, így a ráta 6,25%-ra mérséklődne."

Hazai kamatydöntés hányk…

#568478 Csusza

Hazai kamatydöntés hánykor lesz? Kösz.