az állam ezt is megveszi, no para
az állam ezt is megveszi, no para
Kár, h. nem tudni, ki szállt ki és ki szállt be.
A gyorsjelentés nagyrészt az egyszeri tételek miatt gyengébb, nem értem, miért húzták le, ráadásul tele van a pénztár, ami nem jellemző a magyar vállalatokra...
Na mindegy, nekem nincs sok, tartogatom, 400 körül kizárt, h. ne vegyek rá.
én nem piszkálom..a nagyok kiszálltak a múltkor.. 400alá is mehet..
ha sztori van benne úgy is leviszik elötte..
Nekem osztalekfizetes elott kicsivel kerult be a portfoliomba es vettem 400 alatt is hozza. Szeretnem egy kicsit feljebb latni, h. megnyugodjak, nem hulyeseg bizni benne. :)
Ma is mennek a nagy pakkok (eddig majdnem 100,000 db), kivancsi vagyok, h. minek a jele lesz ez. Az ilyenek utan sajnos mar tobbszor delnek vette az iranyt.
csúnya sírkő doji lett a napos belőle. De megerősítés nélkül az sem jelent semmit, főleg nem ilyen illikvid papírnál.
De rövid távon teljesen indokolt volt a mai kilépőd
valóban sok itt az eladó, de magam nem spekulatív célra vettem, hanem hosszabbra. Ugyanaz a funda alapja és az értékeltsége, mint Egisnek volt 16e alatt nemrég. Akkor is írtam, hogy ezt fel fogják fedezni, mert túl jó a funda. 19e-s céláram volt benne, de nem akarták az Istenért se felkavarni az állóvizet, csak adták-adták 16e-n. Én balek, felrúgtam a középtávú célom, és kiszálltam 16-17e közt. Azóta pedig verem a fejem a falba, h. miért nem tudtam nyugton maradni: ma már minden elemzőnek Egis a kedvence.
ANY-nyel is hasonló sztori lesz, hasonló időtávon, talán 3, talán 6 hónapon belül.
Pedig attorhetne ezt a 460-at mar. Ha nem romlik el a hangulat, akkor meg van esely ra, de itt valoban nagyon fogjak.
nagy pakk mozdult 37k.. a múltkor innen lement..akkor is kiszállt valaki nagy pakkal..én ma eladtam..szép volt jó volt annyi..
egyik legjobb fundás cég, csomó kp-vel, adósság nélkül, még szinte felfedezetlenül. Alig van intézményi befektetője, ideális minden a hosszabb távú rv-áremelkedésnek. Vettem is belőle a napokban
Chipes forgalmi,mint a szlovákoknál?
Teljesen lehidaltam tegnap,amikor láttam egyet. 2010-es új autó, a forgalmi 2022-ig (!!!) érvényes, nálunk meg nagy nehezen adják meg pár évre,mert az állam mindenáron le akarja húzni az autósokat.
nagy a lapítás a papírban...pedig megint szóba került az egyéni nyugdíjszámla vezetés..
sztem sanszon a nyugdíjas kártya és a chipes TB kártya bevezetése.
van itt összefüggés?
http://www.hirextra.hu/2009/12/03/a-fidesz-ujabb-offshore-csontvaza-kontroll/
domain: technoprogress.hu
domain-használó: Állami Nyomda Nyrt.
domain-használó: Állami Nyomda Nyrt.
nekem van egy raklappal 380-400ért vettem ..van mondjuk 420ról egy pakk..
titkos favoritom..1000et megért anno..1550es maximuma volt..750-800ig elkisérném..
a TB csipkártya már rég aktuális lenne..
de a személyi is lehetne u.az a kártya..csak a külömnböző hatóságoknak eg. dolgozóknak különböző hozzáférése lenne.. a lakcímet is fel lehetne vinni rá..járőrőknél lenne leolvasó..
ami egyben eltárolná az igazoltatásokat..
ez jó biznisz lehetne..any-nek
esetleg új forint nyomtatás..,)
állítólag vannak erre tervek.. tanulmányok..
állam bá itt is kiadta a parancsot