Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX0912

Re: G

#56853 rbbj11 Előzmény: #56849

ugyan, hogy vette volna vissza mindenki....

Én még csak nem is csökkentettem. Kár ugrálni ennyit

#56844 redend Előzmény: #56831

Lehet, hogy a mai résel való nyitás annak a tesztelése volt, hogy van-e még lendület a piacban. Mivel nem lódult meg felfelé, így sarkonfordultak.

#56842 Ozzy_ Előzmény: #56831

Másik topikban írtam, hogy már két napja vártam az esét és kezdtem csalódni, hogy nem akar esni. De talán nem tévedtem nagyot. Bár az nevet, aki utoljára nevet. Ha kedden 17k, akkor csak lesek, mint Rozi a moziban.

#56831 rbbj11 Előzmény: #56815

tényleg nem értem, mi volt ez ma a magyar piacon. Nekem mondjuk jó, mert keddre már az amcsik is beesnek, így zakózik végre a hati 1000 pontot. Főleg ilyen kt-val

#56729 Ozzy_ Előzmény: #56715

Nekem ez ma tömésnek tűnt, nem porszívózásnak.

Forgalom lefelé volt inkább az elmúlt hetekkel ellentétben.

Részemről mozi és várom az esést. Majd veszek 2-3-szor annyi papírt, mint legutoljára és elmegyek szabira míg vissza nem ér ide.

#56722 Kissherceg Előzmény: #56713

azért sajnos hülyére nem. Nyugodt júniusban -9% mol, -6%körüli ricsi nem lesz mindennap, lehet otp esni fog, de a másik kettő nem nagyon...

#56715 BudFox Előzmény: #56701

porszívózás azt jelenti, mikor az összes darabot megveszik..nem hagyják esni egy pillanatig sem...tipikusan olyan a grafikon olyankor, hogy 30 % os emelkedésben van..vonalzót lehet rá tenni... de ma nem egészen olyan volt....3600 on megvettek mindent....ezért ezt is nevezhetjük porszívózásnak....majd kiderül.

#56713 Ricsi Előzmény: #56701

De sok kérdés:)

Azért jó hogy záródott a shortja, mert már így is hülyére kereste magát:))

Porszívózni annyit tesz, egy árfolyamon valaki veszi, mert neki ennyit megér. Ma ez sokáig a 3600 volt, nem esett be alá csak másodpercekre.

#56701 NAPOSCSIBE Előzmény: #56639

Szevazs ! MIért jó neked az ,hogy záródott a shortod ? Emelkedést , korrekciot vársz a mai nap után ? Mit jelent a porszivózás ?

#56643 BudFox Előzmény: #56639

bakker...a program megmekkent, nem tudta még kihozni a zárót....short visszavételt visszavontam