USA nincs-->tehát nem lesz USA esés.--ha nem lesz usa esés akkor... :)))
USA nincs-->tehát nem lesz USA esés.--ha nem lesz usa esés akkor... :)))
USA a hurrikán miatt ma is zárva...de itt nagy az öröm a sok kétséges hír ellenére is :DD csakis fölfelé...ez biztosabb mindennél .-)))
Otp szépen hozza a várt mozgásokat mostanság, a mait is mutatta a grafikon előre. Már "csak" meg kellene játszani. :-(
400 pontot ment ma bux...bámulatos és teljesen jogos!
mi a fene történik már megint ?
SP minuszban, OTP -t veszik, határidő is emelkedik... pont lefele kellene mennünk.
gyengül a forint erősödik az otp és bux..érdekes.
ubs 6% plusban...mi van itt?- ja örülnek az elbocsátásoknak.
ez több mint érdekes,a tallini és a magyar tőzsde pluszban...
napi zöld gyertyákkal esünk ilyet is ritka látni,nem tudom mi lehet a háttérben,csupán arra számítok hogy ha ez átfordul piros gyertyás esésbe akkor eljöhet a kalapácsos ember is a hatiban,viszont ha sokáig nem indul el a potty,akkor még fura fordulat is jöhet ,legalább is TA alapon
Mi van most?????
Nem nyitunk ki? Üres az összes könyvem.. (webbroki eq)
jó évet akarok zárni..ha bukok a buxon, akkor csak a profit megy nullába, a tőke megmarad. ez is valami:-D money management...(energigapazarlás:-)
Novemberi tippem:
Nov01-02 (cs-p): Az október 31-én este 18:00-kor megkezdődött USA esés folytatódik 2 napon keresztül. BUX zárva.
Nov05: Reggel zöld futik, kb +0,24%, BUX esik kb 200 pontot nyitóban BUX1212 csak 100-at. Majd emelkedik a futuresekkel egyetemben. Kint elkezdődik a 3 napos esés korrekciója.......
(Persze ez csak akkor, ha még mindig shortolunk) :)
én a shorttal be vagyok ragadva. most már bármilyen nagyobb esésnek örvendenék, és kiszállnék, ami 18e közelében van. utána persze vennék egy kicsit a miki rallira..ha eljön egyáltalán. bár az idén arra számítok, hogy decemberben itt behal a forgalom, ezért rángatni fogják az indexet, amin meg nincsen értelme kereskedni. novemberre koncentrálok inkább.