akkor van esélyed élőben megtekinteni
Tuti, hogy megvan......
Szerinted vajon minek kell a Csabikának az a 2X % ???
Az a papír az bizony már elavult.... viszont ha lótépé pajti nem jelentett és 5% alatt van, akkor ezért nem járna egy kis bünti? (Mondjuk múltkor sem járt... a másiknak ugye). Bristoli csöves "főbefektető" elvtárssal vajon mi lehet?
valahogy nem jött össze az 50% úgy az előző kgy-re hogy kevesebb mint 1%-kal vannak papíron kevesebben az 5% felettiek
Mennyi van neki? Mivel nem jelentett arról hogy 5% alá ment volna..... (persze ezek a jelentések néha csúsznak egy picit :-)
Köszi, arra én is emlékszem.... de most a cég nem fog saját részvényt borítani!! (mivel ugye nincs nagyon neki... max Csabika adhatna a saját "pekidzséből", de ő biztosan nem fog).
:-)) Jó sör lehet...
Sajnos nem nagyon értek a programozáshoz. Amikor a kazánkovács szakma mellé hobbit választottam, akkor az amatőr nőgyógyászat mellett döntöttem
Aki pénteken (valóban) vett, az most esetleg hátradőlhet és kinyithat egy sört...
http://www.folkale.com/wp-content/uploads/goose_island_harvest_ale_mild_winter.png
láttunk olyant 568-on csak nem az otptől
mikor cég az srvt borította
OTP most dobhatná (ha van még neki ugye... esetleg bevárja a többi libát, és mehet 30K egyben...vagy nem dobja, ez utóbbi esetén valszeg fog ez még emelkedni a héten )
GOTO még létezik egyéb programnyelvekben is (max nem elegáns a használata), batch fájlokról nem is beszélve... (de ezt biztosan tudja Ön is)
BASIC és az Ede által felidézett ZX80. Játékprogramok és a réz b*szása.