Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#568138 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #568136

Az a papír az bizony már elavult.... viszont ha lótépé pajti nem jelentett és 5% alatt van, akkor ezért nem járna egy kis bünti? (Mondjuk múltkor sem járt... a másiknak ugye). Bristoli csöves "főbefektető" elvtárssal vajon mi lehet?

#568136 exmnbs1 Előzmény: #568135

valahogy nem jött össze az 50% úgy az előző kgy-re hogy kevesebb mint 1%-kal vannak papíron kevesebben az 5% felettiek

#568135 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #568123

Mennyi van neki? Mivel nem jelentett arról hogy 5% alá ment volna..... (persze ezek a jelentések néha csúsznak egy picit :-)

#568133 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #568125

Köszi, arra én is emlékszem.... de most a cég nem fog saját részvényt borítani!! (mivel ugye nincs nagyon neki... max Csabika adhatna a saját "pekidzséből", de ő biztosan nem fog).

#568131 Arsene Lupin Előzmény: #568113

Sajnos nem nagyon értek a programozáshoz. Amikor a kazánkovács szakma mellé hobbit választottam, akkor az amatőr nőgyógyászat mellett döntöttem

#568119 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #568106

OTP most dobhatná (ha van még neki ugye... esetleg bevárja a többi libát, és mehet 30K egyben...vagy nem dobja, ez utóbbi esetén valszeg fog ez még emelkedni a héten )

#568113 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #568112

GOTO még létezik egyéb programnyelvekben is (max nem elegáns a használata), batch fájlokról nem is beszélve... (de ezt biztosan tudja Ön is)