Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: ez kellene

#56785 Ozzy_ Előzmény: #56764

a régi dízel merciket csípem. Mondjuk egyébként is dízel párti vagyok, de azok a kocsik szabadon variálhatók. Mintha csak arra tervezték őket, hogy tuningolják őket. És növényolajról is megy.

Nagyon nagy gépész teljesítmények, egyediek a motorgépészetben.

Egyébként nem tudom, hogy hallottátok-e, de Diesel amikor feltaláta a motorját, akkor mogyoróolajat használt üzemanyagként. Értsd: növényi olajra tervezte a motort. Csak a későbbi "igények" miatt lett aztán kőolajból az üzemanyaga.

#56782 hosszhuszár Előzmény: #56777

Minden kocsi szervízigényes:))

Ezekben rengeteg elektronika van, és ami elromolhat, az el is romlik.

Van egy emberke, mercis körökben ismerik, szöcske a beceneve.

unoka tesóm volt nála, és kérdezte tőle, hogy miért pont merciket javit? /villamossági szerelő/

a válasz:

Mert ha japán autókat javítanék, felkopna az állam:))

#56780 Kissherceg Előzmény: #56775

jól néz ki, el kell ismerni, csak tompább színben kéne. Talán majd egyszer, egyszer pár év múlva :)

#56779 Ozzy_ Előzmény: #56775

kövezz meg, nekem ez nem jön be. A felni is jó, meg a kocsi is, de a kettő együtt nem.

#56777 Kissherceg Előzmény: #56774

Az új S is szervíz igényes? Én erről még nem hallottam, bár kevesebb futkározik a baráti körömben, mint a tiedben :))

#56776 Ozzy_ Előzmény: #56764

Audi Quattro, meg VW Scirocco viszi nálam a pálmát ebben a stílusban, ha már erre evezünk =)

Értéke már semmi, vesz az ember egyet 0Ft-ért, aztán agyon lehet tuningolni. Ezekben még látszik, hogy mitől megy =)

#56774 hosszhuszár Előzmény: #56758

w140-el vége lett a mercinek, szerintem.

A w220, is jó, de plenyém hátsó sárvédőn, kerékjárati ív korrodál.....

w140-en ilyen nem volt.

A új s is egy kalap........hallom a szervízben........

Példa, el akartam cserélni, úgy 6.7 éve az enyémet egy fiatalabbra, emberem mondta a kárpát utcában, felejtsem el, a 99-es évjárat a legjobb.

Bevitt, és mutatta, csak 2000 utáni autók voltak bent a szervízben:)))

#56773 Ozzy_ Előzmény: #56755

Asszem sikerült megnéznem melyik gépre gondoltál, de ahogy mondtam ez is spoilerezett, meg sportkipuff is befigyel.

Ez már nem elegáns, inkább sportos. Ebbe már motor is kell.

Bár én igazi technokrata vagyok, meg sokat foglalkoztam motorokkal (főleg kamion), de én azt vallom, hogy belül is az legyen, amit a küldő tükröz.

Ha kívül tuning, akkor belül is.

Ettől függetlenül ez tényleg jól néz ki, csak más stílus, mint, amit herceg mutatott.

#56771 Kissherceg Előzmény: #56768

egyébként néztem a régi 7eseket is, azoknak is van egyénisége.... Audit viszont nem...

Persze egy 750-760 esélytelen lennék finanszírozni :) Talán majd egyszer keresek is pénzt a tőzsdén:)

#56764 Kissherceg Előzmény: #56760

érdekes, hogy audik közül csak a quattro lett kultusz autó, bmwnél is kevesebb van, de a régi mercik.... pálmákat viszik.