Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#567404 Kissherceg Előzmény: #567402

Teljes mértékben átvállalja az állam az ötezernél kisebb lakosú települések adósságát - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök szombaton.

#567398 Bendeguz Előzmény: #567392

Milyen 7k célárat ígért Hathor? Neki ígérte valaki? Nem egészen értem Illuzio hozzászólásait.

#567392 treff Előzmény: #567388

Egyetértek Veled!

Túl sok a dumáló itt meg a pökkhendi észosztó-megmondó-kötekedő, aki kakasnak érzi magát ezen a szemétdombon.

Nem csodálom, hogy H besokkalt ezektől.

#567387 Illuzio Előzmény: #567385

Félre értettél,ha javasolnék neked egy jó beszállót,amit a piac elkezd pörgetni,Te a nyilvános fórumokon reklámoznád?Ugye nem?Ez a lényeg.Nincs semmije a tarisznyájában,csak kamu.

#567386 rbbj11 Előzmény: #567383

idővel meg lehet ismerni itt mindenkit, ha vki nyitott rá

én elég gyakran szurkálódok, ha nagy arcok kitakarják előlem a napot

#567385 cédrus Előzmény: #567384

Hathornak van, Te írtad.

Amúgy kicsit tényleg gyanús, hogy nap elején már tudta, hogy nem lesz utalás ma, csak hétfőre. (Ha lesz.)

#567381 Illuzio Előzmény: #567326

Penge,minek takarod ki?Napi maxon vettél.!Aki"súgott neked"a TA-s jóslatodnál,(7k)amiért most nyeregben érzed magad,(úgy érzed)nem említette,hogy csak neked szól a a jó beszálló tipp?Ejnye,ejnye,hát nem szégyenled magad?Elárulod az informátorod?Pusztán önzetlenségből?

#567379 rbbj11 Előzmény: #567378

én elismerem hathort, nyilván sok dologban (gondolom ingatlan) nagyon jó, mert mindig tud friss, égetni való pénzt hozni a tőzsdére

#567378 Illuzio Előzmény: #567303

A döntés a tied,senkinek nem fogsz hiányozni.!Remélem.az általad oly nagyra becsült olvasó táborod,neked is olyan hálás lesznek mint a másik messiásnak.!!!!Tudod nem hittem volna,hogy idáig süllyedsz!Egyszer bejött egy TA-elemzésed,ettől már feljogosítva érzed magad az ész osztásra,beetetésre?Szégyelld magad,"te nagy ingatlan nepper".

#567344 Arsene Lupin Előzmény: #567343

"honnan kapna, mikor még mindig nincs konszolidált auditált mérleg"

Ha lenne mérleg, akkor sem kapna már. Csabika kiírta magát a bank és tőzsde világából.

Nyilas Misi pakkjába is belenézhet a NAV, akkor pedig egy fillér sem marad ott.