miért? Hány 5000 fő alatti település az ügyfele?
Teljes mértékben átvállalja az állam az ötezernél kisebb lakosú települések adósságát - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök szombaton.
Legutóbb nem tüntette el az egészet, lehetett olvasgatni a régi bejegyzéseket.
:D
megígérte hogy nem ír közgyüliig
Mi történt Hathor blogjával? Kiszekáltátok még az internetről is?
Milyen 7k célárat ígért Hathor? Neki ígérte valaki? Nem egészen értem Illuzio hozzászólásait.
Egyetértek Veled!
Túl sok a dumáló itt meg a pökkhendi észosztó-megmondó-kötekedő, aki kakasnak érzi magát ezen a szemétdombon.
Nem csodálom, hogy H besokkalt ezektől.
Félre értettél,ha javasolnék neked egy jó beszállót,amit a piac elkezd pörgetni,Te a nyilvános fórumokon reklámoznád?Ugye nem?Ez a lényeg.Nincs semmije a tarisznyájában,csak kamu.
idővel meg lehet ismerni itt mindenkit, ha vki nyitott rá
én elég gyakran szurkálódok, ha nagy arcok kitakarják előlem a napot
Hathornak van, Te írtad.
Amúgy kicsit tényleg gyanús, hogy nap elején már tudta, hogy nem lesz utalás ma, csak hétfőre. (Ha lesz.)
Még erről az oldaladról nem ismertelek,nem tudtam,hogy van humorérzéked.
Penge,minek takarod ki?Napi maxon vettél.!Aki"súgott neked"a TA-s jóslatodnál,(7k)amiért most nyeregben érzed magad,(úgy érzed)nem említette,hogy csak neked szól a a jó beszálló tipp?Ejnye,ejnye,hát nem szégyenled magad?Elárulod az informátorod?Pusztán önzetlenségből?
én elismerem hathort, nyilván sok dologban (gondolom ingatlan) nagyon jó, mert mindig tud friss, égetni való pénzt hozni a tőzsdére
A döntés a tied,senkinek nem fogsz hiányozni.!Remélem.az általad oly nagyra becsült olvasó táborod,neked is olyan hálás lesznek mint a másik messiásnak.!!!!Tudod nem hittem volna,hogy idáig süllyedsz!Egyszer bejött egy TA-elemzésed,ettől már feljogosítva érzed magad az ész osztásra,beetetésre?Szégyelld magad,"te nagy ingatlan nepper".
"honnan kapna, mikor még mindig nincs konszolidált auditált mérleg"
Ha lenne mérleg, akkor sem kapna már. Csabika kiírta magát a bank és tőzsde világából.
Nyilas Misi pakkjába is belenézhet a NAV, akkor pedig egy fillér sem marad ott.