Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#566699 cédrus Előzmény: #566665

Mondjuk pubi szerint az alapkezelő adja, meg a célár 0 ft, de hirtelen holnap mégis vesz egy ezrest

#566697 Grizzly Géza Előzmény: #566693

Csak arra próbálok reflektálni,hogy wc papírrá minősítették a rv-t,mert fedezetként már nem fogadják el :))

Egyébként gazdag ember leszek,mert így fizetéskor nem a hitelemet kell törleszteni )))

Lehet hogy még veszek a családnak valami kuponos karácsonyi ajándékot is,sőt egy kisebb fenyőfára is megalkuszom!! :D

egyébként tegnap óta nem…

#566689 Grizzly Géza

egyébként tegnap óta nem lehet bef hitelből venni ersténél---ők már tudhatnak valamit

nem mintha akartam volna,csak ellenőriztem :))

#566685 rbbj11 Előzmény: #566660

sztem ezt minden hozzáértő tudta, h. semmit nem jelent, hogy ha ők vesznek. Én sokad magammal ismételtem ezt, hónapokon át, ahányszor csak feljött, hogy otp, aegon, utilico...hányszor leírtam és indokoltam, h. ez semmit nem jelent.

#566684 banyaiz Előzmény: #566494

Lejárt szállító is indíthat pl, tehát ez ott lebeg a fejük felett.

Kötvények 2/3-ának megvételéhez a jelenleg árakon 26%, 35% kellene nagyságrendileg kb 3 milliárd körüli összeg (nem néztem meg pontosan)

Mennyi annak a realitása, hogy a cég akkora pénzt fel tudjon hajtani a következő időkben? Mert ha ennek nincs realitása továbbra sem értem minek pl: 2014-es kötvényt visszavenni 100 milláért? Érted mi a gondom?

Várnak az államtól egy átutalást kb 2 milliárdot a napokban (legalábbis erre van egy megállapodás, azt tudjuk mit ér a kormány megállapodása nem sokat tapasztalatok alapján) ha befolyik ebből mennyi maradhat kötvényekre? Mindenhol csak azt olvasom egy része. De ezt jó lenne kimatekozni legalább olyan szinten mekkora hitelek terhelik ezeket a projekteket mert az azonnal levonás. Maradékért szállítók és kötvényesek esetleg küzdenek. De mennyi ez az esetleges maradék?

" többségi részesedést kb 500 milliónyi új befektetéssel, mintsem ölbetett kézzel nézi, hogy az 5 milliárjdából 1 milliárdot érő befektetés legyen."

Ehhez nem tudok hozzászólni mert nem tudom milyen átfedések vannak részvénytulajok, és kötvénytulajok között. Egyáltalán azt sem mennyi valójában itt a közkéz stb, főleg ahogy mennek a bejelentések 1 hónapos csúszással mikor vki 5% alá ment, esetleg strómanok stb. Ráadásul hogyan tudna vki itt komoly részvénymennyiséget venni? Max úgy, ha egy-két nagy tulajjal megállapodik háttérben.

Ehhez ennek van e realitása legalább elméletben azt kellene felmérni, ha megtisztul a cég milyen kilátásai vannak a további nyereséges működésre, mi marad benne stb. Mert ha erre nincs jó kilátása akkor vétek lenne vkinek még pénzt ölni abba többségit szerezzen pl egy otp-nek.

Elég zavaros a szitu. :)

#566676 cédrus Előzmény: #566668

Mérges magamra vagyok. Amúgy is kevered a mérget az undorral. De befejezem, mert kissherceg kimoderál, joggal.

#566674 akpo7 Előzmény: #566667

Ha rendezodtek a kovetelesek / kotelezettsegek es esetleg lesz egy tiszta merlege, akkor majd erhet tobbet is. Addig igazuk van, intezzek csak, hisz nem is er tobbet.

#566669 birkanyiiroo Előzmény: #566666

Nekem teljesen megfelel a kisinas beosztás, ez mentett meg ennél a papírnál a bukótól, majd ez segített a nyerőhöz is. Bárhogy is lesz ezentúl, AL-nek és Ex-nek lett igaza--- eddig gyakorlatilag mindenben. Akárhogy csűröd-csavarod, a végén csak ez marad, amiből meg lehet ítélni, hogy ki volt a nagymester és ki volt a pancser. Ezen már az sem fog változtatni, ha a rv. esetleg később elmászna 500-1000 közé. Az már egy teljesen új játszma lesz.

#566666 cédrus Előzmény: #566661

Már nagyon régen nincsen részvényem. Ettől még nem jutottam oda emberileg, hogy mint neked, örömet okozzon és vicc tárgya legyen, ami most történik.

Nagymesterként amúgy nem állnék be valaki mögé kisinasnak segget nyalni, mert szellemileg megalázónak érezném. Nagymesterként nem állnék le sok milliós bukóban lévő embereken viccelődni, mert méltatlannak érezném a saját színvonalamhoz.

#566665 Grizzly Géza Előzmény: #566660

Nem tudom honnan tudja,de eddig is adták,hiszen nem lett meg az 50% a közgyüli első napjára. Szerintem kevés lesz a 26% a kötvényeseknek,hosszabb tárgyalás lesz mint hogy ma bedobjuk az ajánlatot és rá is csapnak... Addig részvény annyi amennyi :(

#566661 birkanyiiroo Előzmény: #566650

Honnan vagy beragadva? Sajna lesz ez még rosszabb is. AL-re + Ex-re figyelve nem jutottál volna ide. Ez már így elég mély? ))

#566660 cédrus Előzmény: #566640

De honnan tudja, hogy az alapkezelők szórják? Vagy pletyka, vagy náluk adták le a megbízást. Woods látszik, az más.

Mindenesetre ez gáz, ha igaz. OTP-nél se lehetnek a főnökök nagyon büszkék amúgy magukra. Egyrészt az a duma, hogy nem bukhatnak, szerintem kamu, de majd a kötvényállomány ismeretében kiderül. Másrészt 14 hónapig nem csináltak semmit, se a pakkjuktól nem szabadultak meg, se az árfolyamot nem tartották meg egyszer sem, de ami ennél lényegesebb, csak ültek mint egy hülye, mint mondjuk én, és sem kontrollt nem gyakoroltak, sem a céget nem próbálták meg átvenni, a világon semmit nem tettek.

És itt nemcsak arról van szó, hogy ők vesztenek, vagy sem, hogy az ő ügyfeleik hogy járnak, hanem egy csomó kisbefektető eddig (hamis módon) megbízott valamelyest a döntéseikben. Pedig a magyar piacon akár megtarthatták volna a jó nevüket, vagy fenntarthattak volna egy illúziót, hogy jelent valamit, ha ők vesznek vagy tulajdonolnak, de végül is oda kerültek, ahová valók - egy egyszerű alapkezelő ez is, a vétele pont annyit jelent, mintha egy külföldi papírba vennének bele, vagy mintha egy külföldi alap venne magyar papírt. Persze lehet még csavar a sztoriban, de büszkék asszem már ott sem lesznek magukra.