Értem. Köszi.
Értem. Köszi.
3-10 évről volt szó, a következő postoddal igazat is adtál nekem :D
csoportvezetők 10 év tapasztalattal keresnek nálunk (fővárosi multi) 600-700 között, plusz kocsi, telefon jár. 3 gyerekkel egész jóra jön ki a nettó
Nem. Pontosan meghatározza az adózási törvény mi számít juttatásnak. Ez nem szubjektív. A céges mobil ehhez a munkakörben szinte mindenhol jár, ezért írtam egyértelmű összeget hónapra bontva.
Mi az hogy adómentes mellékes kereset?
Azt a jó q... MI VAN? El vagy szállva pajtás! A bruttó 400 körüli fizu az átlagos 5 év tapasztalattal + bruttó 400 kafetéria és ennyi, ló****. Hova kell menni dolgozni ennyi pénzért, amit írtok?
Na igen itt ki is derült ki mit számít juttatásnak. Én a céges mobilt alapnak veszem :D
Kafetéria nem értem miért olyan kevés, amikor annak alacsonyabb az adója még mindig.
Kiindulásnak megfelelő összeg, persze ebben nincs benne a járulékos adómentes mellékes kereset ami egy ilyen beosztással járhat.
Kötetlen munkaidőre?
Ebben benne van a prémium + legyen évi 250e HUF cafeteria + céges mobil és notebook. Ennyi.
De a pénzügyi jellegű juttatás megállna évi bruttó 6,5M-ban.
Nem sok, + évi 2-3 milla kafetéria, prémium, jutalom ilyesmi.
Magyarországon, főváros környéki multinál műszaki (mérnöki) vezetői (3-10 év gyakorlattal) fizetésnek bruttó 500 000 HUF mennyire számít magasnak a ti értelmezésetekben?
RAFINANZ ORBICO KFT munkatársat keres az alábbi munkakörbe:
ÉRTÉKESÍTÉSI ASSZISZTENS
(Ha érdekel valakit elküldöm privátba a teljes leírást.)
Elvárások:
- Felsőfokú gazdasági végzettség
- középfokú angol nyelvismeret
- Professzionális EXCEL ismeret
- Minimum 1-2 éves, hasonló feladatok végzésében szerzett tapasztalat
- Pörgős, energikus, talpraesett egyéniség
- Kiváló szervező és problémamegoldó készség
- Rugalmasság
fent van minden a cég honlapján. elég egyértelmű a cím, le se írom :)
Hmm.. sajna olyan szerződéssel jöttem el még a télen a munkaadómtól, h 1 évig nem mehetek elektronikai iparban kereskedő céghez, de ha van nálatok sales állás a tárgykörben, küldd már át lécci, kivi vok.
román :))))
Nálatok egy sales-es állásban is min középfokú német kell, ugye?
Szakmában maradnék, nem betanított munkát keresek. Szerinted ez általánosságban is igaz? Kanadába is ennyire nehéz munka ügyben elindulni?
Mi más:))
Vsz nehéz lehet Hawaii-ra bármit is találni. Vízum nehéz ügy lehet, saját szakmádban folyékony angol anyanyelvi szinten alap (megérteni is és nem csak beszélni), egyéb (hotel, étterem, takarítás, raktár és társai) meg ott a mexikói konkurencia :)
Nem tudom mekkora az esélye h látatlanban alkalmaznak valakit.