Mindenkinek fáj a segge. Mielőtt egymásra mutogatnátok, szerintem a GAZ tehet róla és Béla egyenletes vezetési stílusa :D
Mindenkinek fáj a segge. Mielőtt egymásra mutogatnátok, szerintem a GAZ tehet róla és Béla egyenletes vezetési stílusa :D
Halkan megjegyzem, h fáj a seggem...nem tudjátok mitől lehet???? :D:D
Még egyszer nagyon köszönöm a lehetőséget....nagy királyok vagytok!!!
Na ja, kérem!!! Aki végig issza-dorbézolja az éjszakát, az ne lepődjön meg ha korán elfárad...Nézd meg! Akik kóláztak egész éjszaka, azok tudtak tegnap is bulizni...most eltekintek ezen személyek felsorolásától! Egyéb iránt te végig aludtad az utat :)))! Mondtam is a többieknek, remélem oda találsz a buszmegállódba és nem a Fradi pálya kerítésénél talál rád a közeg :D:D!!!
16:27-kor? Én akkor feküdtem le egy délutánira, most keltem :)))
én semmire nem emlékszem... a bazsy-féle bizonyítékokat sem fogadom el....
amúgy mindenkinek köszönöm, aki megtisztelte jelenlétével a rendezvényt...
minden évben elég nehéz fokozni az élvezeteket :) :) :)
Lelkes stocky csapat haza szállítmányozva
Csülök pöri bográcsban feldobva
Első unicum és sör bedobva
Folytatódik a "mise".... :D:D
ÍZirájder Öcsém! A válasz teljesen rendben volt a felkiáltásomra! :-) Nos, akkor feltolok mindent a Dropboxra, aki idén volt először (Archenius, Keri), az dobjon priviben emil címet, h küldhessem a meghívót, s akkor neten keresztül meg tudjátok nézni.
Megvan az egész beugrás, csak akkor merült le, amikor már lubickolás volt..! KIRÁLY! :-))
Most nézem a képeket, jók lettek, vmelyik úszóbajnoknak hatalmas segge van.. :-)
Azért nem emlkszel piára, mert nem volt. Szerencsére idén ilyesmi alakok nem jöttek.
Köszönöm a püspökkenyér receptjét!
a tőzsdei projektoros előadást és a reggeli templomot kifelejtetted...
dehogy, beszélgettünk, imádkoztunk, kanosszát jártunk, sétáltunk az erdőben és végül verseket olvastunk fel. Piára Én nem emlékszem
jaja, állítólag jó volt :)
Szuper volt, megyek fekszek le aludni, mert Waszeitung horkolásától nem sikerült az este. :)
Jó volt, köszönet Csokinak és Bélának! 1 évre elegendő sztorit hoztunk össze :)
De jó lehet nektek!
Csoki, van még olyan aszúd ami akciós áron volt?
Waszi üzeni: töltsd vissza, mert megmelegszik :) Gps szerint 45 perc és érkezünk.
10-en leszünk... annyi ágy van Bélánál... ha esetleg még beesik valaki, tudok vinni pótágyat... nyomjátok a gázt... az idő szenzációs...a pöri fő... a pálinka ki van töltve :) :)