Regisztráció Elfelejtett jelszó

Erdőbénye

Re: nincs cím

#565672 Bendeguz Előzmény: #565663

Mindenkinek fáj a segge. Mielőtt egymásra mutogatnátok, szerintem a GAZ tehet róla és Béla egyenletes vezetési stílusa :D

Halkan megjegyzem, h fáj…

#565663 picirigo

Halkan megjegyzem, h fáj a seggem...nem tudjátok mitől lehet???? :D:D

#565660 picirigo Előzmény: #565655

Na ja, kérem!!! Aki végig issza-dorbézolja az éjszakát, az ne lepődjön meg ha korán elfárad...Nézd meg! Akik kóláztak egész éjszaka, azok tudtak tegnap is bulizni...most eltekintek ezen személyek felsorolásától! Egyéb iránt te végig aludtad az utat :)))! Mondtam is a többieknek, remélem oda találsz a buszmegállódba és nem a Fradi pálya kerítésénél talál rád a közeg :D:D!!!

#565645 Csokigyáros Előzmény: #565622

én semmire nem emlékszem... a bazsy-féle bizonyítékokat sem fogadom el....

amúgy mindenkinek köszönöm, aki megtisztelte jelenlétével a rendezvényt...

minden évben elég nehéz fokozni az élvezeteket :) :) :)

Lelkes stocky csapat haz…

#565640 picirigo

Lelkes stocky csapat haza szállítmányozva

Csülök pöri bográcsban feldobva

Első unicum és sör bedobva

Folytatódik a "mise".... :D:D

ÍZirájder Öcsém! A válas…

#565632 KawaBazsy

ÍZirájder Öcsém! A válasz teljesen rendben volt a felkiáltásomra! :-) Nos, akkor feltolok mindent a Dropboxra, aki idén volt először (Archenius, Keri), az dobjon priviben emil címet, h küldhessem a meghívót, s akkor neten keresztül meg tudjátok nézni.

Megvan az egész beugrás…

#565630 KawaBazsy

Megvan az egész beugrás, csak akkor merült le, amikor már lubickolás volt..! KIRÁLY! :-))

Most nézem a képeket, j…

#565629 KawaBazsy

Most nézem a képeket, jók lettek, vmelyik úszóbajnoknak hatalmas segge van.. :-)

#565627 Fornit Előzmény: #565622

Azért nem emlkszel piára, mert nem volt. Szerencsére idén ilyesmi alakok nem jöttek.

Köszönöm a püspökkenyér receptjét!

#565622 Kissherceg Előzmény: #565621

dehogy, beszélgettünk, imádkoztunk, kanosszát jártunk, sétáltunk az erdőben és végül verseket olvastunk fel. Piára Én nem emlékszem

#565614 archenius Előzmény: #565596

Szuper volt, megyek fekszek le aludni, mert Waszeitung horkolásától nem sikerült az este. :)

#565596 Bendeguz Előzmény: #565560

Jó volt, köszönet Csokinak és Bélának! 1 évre elegendő sztorit hoztunk össze :)

#565515 Csokigyáros Előzmény: #565503

10-en leszünk... annyi ágy van Bélánál... ha esetleg még beesik valaki, tudok vinni pótágyat... nyomjátok a gázt... az idő szenzációs...a pöri fő... a pálinka ki van töltve :) :)