Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

E-Star

figyelő szerint van egy …

#565654 Ibiza

figyelő szerint van egy szponzor..

aki azt mondja itt van 1mrd háromszorozd meg.. és kifizetted a lejáró hiteledet..

Re: nincs cím

#565652 banyaiz Előzmény: #565531

24-én vsz nem tudnak csődvédelembe menekülni. Van annak egy folyamata nem megy egy pillanat alatt.

De ha nem akarunk leragadni ezeknél a technikai kérdéseknél.

Nekem pl az nem tiszta logikai szempontból ha csődvédelem a cél mi értelme van előtte 2012-es kötvényeket kifizetni 35%-on 2014-es 26%-ról nem is beszélve? Miért nem inkább a mielőbbi csődvédelmen dolgoznak és majd abban a 4 hónapban egyezkednek a kötvényesekkel?

Ez logikailag nekem nem stimmel. Ez vagy azt jelenti, hogy végső kétségbeesésben kapkodnak, próbálnak vmit szépíteni a dolgokon, vagy azt, hogy meglesz a pénz a 2012-es kötvényekre és szállítókra. És el lehet kerülni a csődvédelmet , felszámolást. Vagy semmi értelme annak amit csinálnak a kötvényekkel.

Persze ha érdemes egyáltalán logikát keresni a dolgokban ez sem biztos.

#565615 Arsene Lupin Előzmény: #565612

Lehetett durva fenyegetés is mögötte. Úgy vélem, Csabika nagyon kemény évek elé néz. A sitt szanatórium lesz számára. Szerintem Ákoska és Ede sem érezheti magát biztonságban.

#565613 exmnbs1 Előzmény: #565608

az E-STAR2016/C kötvényei visszavásárlására bruttó 26%-os árfolyamon"

akkor ennek mi az értelme?

még öncsőd esetén sincs sok értelme

ez nem világos nekem

NagyBarnaMacko

#565601 Janicroft Előzmény: #565577

Még mindig nem értem hogy ha a 2012 nincs teljesen rendezve akkor minek vesznek meg akár 1 darabot is a többiből..

#565553 rbbj11 Előzmény: #565547

én bármikor transzferálom a rv-eimet, ha vki ad érte kp-ben db-onként 500 ft-ot. Akár holnap indítom a transzfert.

#565552 Arsene Lupin Előzmény: #565545

Az biztos, hogy amíg a 2012/A ügye nem záródik le, nem lenne sportszerű megengedni a részvény kereskedését. De az extrém sportolók már vágynak az adrenalin bombára.

Az a baj a végén úgy is …

#565549 Kiss Zoltán

Az a baj a végén úgy is a "birodalmi csillagrombolónak" EX-nek lesz igaza!!!

A hétfői bejelentés után…

#565547 Kiss Zoltán

A hétfői bejelentés után rájöttek arra,hogy a "nagy" befektető vizionálása nem okos dolog.Hiszen,ha tényleg nagybefektető jön,ki olyan hülye,hogy visszaadja a kötvényeit,nyomott

áron.Majd ha mindent visszavettek,akkor lesz a bejelentés!Eddig ki adta a pénzt,több 100 milliókat,most csak úgy előrángatnak?

#565545 exmnbs1 Előzmény: #565531

szerintem szerdán sem kéne kinyitni a rv kereskedését vagy nyitás után pár perccel bezárni

ugyanaz a helyzet mint múlt héten, sőt

de úgy látszik menekülhetnék van

#565536 macika Előzmény: #565535

ugyan miért is érdekel?

"Elég akkor elkezdeni gondolkozni, hogy hogyan fogsz átkelni a folyón, ha már odaértél."

avagy

"A szerencse fából vaskarika. Nesze minden, fogd meg jól. Kizárt lehetőségek teljesülése. Ha valaki minden valószínűtlen kedvező fordulatra logikai bizonyossággal számíthat, az a szerencsés ember. Egyáltalán: aki számíthat. Mert ha a balszerencsés ember azt mondja, hogy kétszer kettő az négy, mire odanéz, látja, hogy kétszer hárommal volt dolga, és időközben az is hat lett."

#565535 cédrus Előzmény: #565534

Köszönöm.

De engem a szerda érdekel, az meg ebből sem látszik. Másról van itt szó.

#565531 Arsene Lupin Előzmény: #565527

24-én csődvédelembe kell menekülnie a cégnek, különben felszámolási eljárást indítanak ellene a kifizetetlen kötvényesek. Hogy aztán ezek után miért akar valaki nekiszaladni a könyvnek 24-én, az már az ő dolga.

Bohó koromban egyszer én is nekiszaladtam az OTP könyvnek, ami hirtelen beszakadt egy elefántcsordától. Sokba fájt.