mikor írt ilyet a Figyelő?
figyelő szerint van egy szponzor..
aki azt mondja itt van 1mrd háromszorozd meg.. és kifizetted a lejáró hiteledet..
24-én vsz nem tudnak csődvédelembe menekülni. Van annak egy folyamata nem megy egy pillanat alatt.
De ha nem akarunk leragadni ezeknél a technikai kérdéseknél.
Nekem pl az nem tiszta logikai szempontból ha csődvédelem a cél mi értelme van előtte 2012-es kötvényeket kifizetni 35%-on 2014-es 26%-ról nem is beszélve? Miért nem inkább a mielőbbi csődvédelmen dolgoznak és majd abban a 4 hónapban egyezkednek a kötvényesekkel?
Ez logikailag nekem nem stimmel. Ez vagy azt jelenti, hogy végső kétségbeesésben kapkodnak, próbálnak vmit szépíteni a dolgokon, vagy azt, hogy meglesz a pénz a 2012-es kötvényekre és szállítókra. És el lehet kerülni a csődvédelmet , felszámolást. Vagy semmi értelme annak amit csinálnak a kötvényekkel.
Persze ha érdemes egyáltalán logikát keresni a dolgokban ez sem biztos.
Lehetett durva fenyegetés is mögötte. Úgy vélem, Csabika nagyon kemény évek elé néz. A sitt szanatórium lesz számára. Szerintem Ákoska és Ede sem érezheti magát biztonságban.
az E-STAR2016/C kötvényei visszavásárlására bruttó 26%-os árfolyamon"
akkor ennek mi az értelme?
még öncsőd esetén sincs sok értelme
ez nem világos nekem
NagyBarnaMacko
mert egy csókost ki kellett fizetni a szállítók és 2012-es kv-esek pénzéből
Még mindig nem értem hogy ha a 2012 nincs teljesen rendezve akkor minek vesznek meg akár 1 darabot is a többiből..
2 nap vakrepülés a certikkel enyhe vigaszt jelenthet
én bármikor transzferálom a rv-eimet, ha vki ad érte kp-ben db-onként 500 ft-ot. Akár holnap indítom a transzfert.
Az biztos, hogy amíg a 2012/A ügye nem záródik le, nem lenne sportszerű megengedni a részvény kereskedését. De az extrém sportolók már vágynak az adrenalin bombára.
Az a baj a végén úgy is a "birodalmi csillagrombolónak" EX-nek lesz igaza!!!
A hétfői bejelentés után rájöttek arra,hogy a "nagy" befektető vizionálása nem okos dolog.Hiszen,ha tényleg nagybefektető jön,ki olyan hülye,hogy visszaadja a kötvényeit,nyomott
áron.Majd ha mindent visszavettek,akkor lesz a bejelentés!Eddig ki adta a pénzt,több 100 milliókat,most csak úgy előrángatnak?
szerintem szerdán sem kéne kinyitni a rv kereskedését vagy nyitás után pár perccel bezárni
ugyanaz a helyzet mint múlt héten, sőt
de úgy látszik menekülhetnék van
ugyan miért is érdekel?
"Elég akkor elkezdeni gondolkozni, hogy hogyan fogsz átkelni a folyón, ha már odaértél."
avagy
"A szerencse fából vaskarika. Nesze minden, fogd meg jól. Kizárt lehetőségek teljesülése. Ha valaki minden valószínűtlen kedvező fordulatra logikai bizonyossággal számíthat, az a szerencsés ember. Egyáltalán: aki számíthat. Mert ha a balszerencsés ember azt mondja, hogy kétszer kettő az négy, mire odanéz, látja, hogy kétszer hárommal volt dolga, és időközben az is hat lett."
Köszönöm.
De engem a szerda érdekel, az meg ebből sem látszik. Másról van itt szó.
tessék kukkolóskám http://angler2.uw.hu/2012-10-06-ekaki-h4.jpg
okt eleji cuccos a "helyről"
bár ugyan én nem játszottam meg mert másra figyeltem, de pl sly az igen, kétszer is csak egy kis elképzelés kell hozzá meg sok sok türelem
24-én csődvédelembe kell menekülnie a cégnek, különben felszámolási eljárást indítanak ellene a kifizetetlen kötvényesek. Hogy aztán ezek után miért akar valaki nekiszaladni a könyvnek 24-én, az már az ő dolga.
Bohó koromban egyszer én is nekiszaladtam az OTP könyvnek, ami hirtelen beszakadt egy elefántcsordától. Sokba fájt.