Regisztráció Elfelejtett jelszó

Solar

Re: nincs cím

#565460 Janicroft Előzmény: #565457

Most rádobtam az STX grafikonját a WDC-re a finance.google.com-on, meglepődtem kicsit, a WDC hosszútávon agyonveri az STX-et. Ettől függetlenül az STX-et jobban preferálom, kerestem is vele szépen régebben, plusz jobban állnak a hibrid meghajtókkal és arra számítok hogy az enterprise SSD-k mellett a normál felhasználókat is meg tudják célozni idővel egy tiszta SSD portfólióval, bár ez még várat magára ha egyáltalán eljön ez az idő.

Egyébként jó lenne ha Peter Lynches lenne a rv, de nem tudom a hosszútávú portfóliódba beraknád-e. Ott miylen időtávon gondolkodsz?

#565457 rbbj11 Előzmény: #565454

rést tölt, olyan időtávon nézd, évesen.

De engem a számai hengereltek le és a rossz chartra vele párosítva nekem sokkal jobban tetszik, mint a jó chart. Ha jól termel egy cég, és mellette folyamatosan felfelé megy az ára, abban nincs túl nagy fantázia. Azok az érdekes szituk, mikor a Street nem veszi egy ideig észre, hogy vmilyen cég jól áll.

#565456 rbbj11 Előzmény: #565455

lehet, h. büntetve lesz, de megnézve a számait és gyj-ket, együtt a rv utáltságával és árával, azt súgja az ösztönöm, hogy ez az ideális long rv. hosszabb távra. Olyan Peter Lynch-es :)

#565455 Janicroft Előzmény: #565453

Ez igaz, látod ezt nem vettem figyelembe, pedig tényleg ez volt a véleményem hogy korábban meg a kicsi pozitív hírekre húzták túl.

Visszatérve a WDC-re: egyszerűen annyira szarokat jelentenek a cégek hogy az az érzésem ha a WDC elvéti az elemzői várakozást akkor büntetve lesz, STX szintén.

#565453 rbbj11 Előzmény: #565437

már hogy ne lett volna oka esésre? Hisz magad írtad tegnapelőtt, h. túlhúzták. Túl volt ez véve, és csak azt adta vissza. A jelenlegi infók tükrében sztem pont most van áránál. Én azonban szeretek mindent diszkonttal venni, ezért nem vettem ma

#565449 rbbj11 Előzmény: #565436

TA és funda miatt is. Épp ez az, a szektora egy döglödő dolog, és nézd meg ennek ellenére az utolsó 6 gyj alakulását, nézd meg a pü-i sort stb-t. Rengeteg kp, növekvő nyereség, alacsony eladósodottság, folyamatosan és jelentősen növelő EBIDTA, minden szám kiváló, egy rossz környezetben. Ennek ellenére esik, mert épp nem kedvelik. TA alapon épp most tölt be naposon és hetesen hagyott hatalmas rést. GYJ hétfőn.

Minden optimális

#565437 Janicroft Előzmény: #565427

Ez nálam ilyen pszicho dolog valamilyen szinten. Mivel hosszútávra is eltenném ezt a papírt, ezért ilyen nagyobb eséseknél bennem ösztönösen felmerül az hogy valamennyit vegyek, főleg azért mert nincs hír amire essen, azért esik mert a hangulat rossz most egy kicsit. Nem vettem ma de hazudnék ha azt mondanám hogy nem fordult meg a fejemben.

#565436 Janicroft Előzmény: #565429

Kíváncsi vagyok a WDC-s okokra, már nem a FSLR-rel összehasonlítva hanem azért mert nekem az STX-ben vannak pozijaim évek óta. Épp most minősítgetik lefelé mindkettőt, PC demand nagyon lefele mutat, ennek issza a levét az AMD, MSFT is többek között. Technikai alapon találod vonzónak a WDC-t?

#565411 Janicroft Előzmény: #565409

Erre a 20,22-re most nincsen semmi, az csak be lett rakva és kész. Ma gyönyörűen esik, nekem ilyenkor már viszket a tenyerem hogy az erre szánt pénzből egy adagot beletegyek ilyenkor...

#565409 rbbj11 Előzmény: #565380

én is sokszor jártam már vele így, na, ha vki alapvetően vmit hosszúra akar tartani, mostanában gyakran jár hasonlóan. Aztán nekem is nem egyszer a profitvédő aktiválódott hasonló magasságok utáni igen nagy visszazuhanás után.... remélem nem úgy jársz, mint én, és rakja ki vmi profitvédőd majd csak 21-en.

#565380 Janicroft Előzmény: #565034

Mintha a nagykönyvben lett volna megírva. Esik szépen, most egy kicsit sajnálom a 15 centes lemaradásomat, de sebaj, ez a pakk már megmarad!

#565098 rbbj11 Előzmény: #565085

az a baj, h. egyáltalán nem ismerem az amcsi politikai hátteret.

A klisék (mint demokrata zöldebb stb) val.szeg nem elegek megítélni a cég jövőjét.

Persze, nincs gáz, messze van még a gyj. Egyelőre TA-n se tiszta a kép: u.annyi esélyt látok 22-re, mint hogy megy innen még egy nagyot.

#565085 Janicroft Előzmény: #565034

Kérlek szépen akkor az történik hogy szívom a fogam, ugyanis 15 centtel maradtam le a kiszállómról, 25,55 lett a mai max :(

De nincs vész, nem kenyérre kell ami ebben van, sőt ha innen ledarálnák olyan 20%-kal akkor sem lenne pánik, mert szvsz egyre biztosabb hogy megmarad ez a cég, bár ha Romney nyeri a választásokat akkor lehet vége az arany életnek....

#565034 rbbj11 Előzmény: #564969

mi lesz, ha néhány centtel marad el a kiszállód, és már nem lesz a közeljövőben 25.7? Mondjuk ma úgy tűnik, hogy lesz. Elseje pedig még messze van

#564969 Janicroft Előzmény: #564686

Nem tudtam eladni tegnap, mostanra sikerült életre kelteni a telót. 25,7-en adom el a 20,22-es pakkot, de ezt most eladom az egészet, aztán majd meglátjuk lesz-e alkalom visszaszállni, szerintem lesz és akkor kicsivel nagyobb tételt rakok ide. Egyelőre úgy érzem a pozitív híreket túlreagálták és az az elméletem hogy a gyj-nél megborítják kicsit.