Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: nincs cím

#565473 rbbj11 Előzmény: #565469

bár, ha hetesen megnézem, ez komoly sírkő doji hetesen. Ha erre megerősítés jön, nem hogy ath támadás nem lesz, de már idei csúcs közelébe se megy!!

#565469 rbbj11 Előzmény: #565463

sztem is hasonló lesz. Ha már így végezték a napot, akkor innen még újabb 1% esés simán benne van, de aztán vége lesz a shortos világnak. Én is legfeljebb sávozásra számítok

#565463 big-ebuy Előzmény: #565459

dj 280-250ig sztem hétfőn még lejönnek 1 kis fel korri jöhet utána,aztán 13000 vagy ath?vagy még benéz 13000alá hm

engem ma skalp szopatott…

#565442 big-ebuy

engem ma skalp szopatott meg,oda a heti nyerőm sőt kis mínusz,ez van dj -be toltam420nál

aztán néztem hátha felmegy:)dax ellenpozit kapott de akkor már vhol lejjebb volt,talán hétfőn kikorrigálja kicsit a különbözetet

#565432 rbbj11 Előzmény: #565428

nekem shortom bezárult, longom most nyílt, sztem a nap maradék részében inkább emelkedni fog, kicsit túladták. A fő irány inkább lefelé maradhat, de nap végére szokásuk szépíteni, pláne ilyen napon belüli zakó után

#565428 BudFox Előzmény: #565083

hát ma óriási esés van....30 pont lehet hogy meglesz SP -ben.

bár forgalom kicsit most alábbhagyott lehet hogy visszahúzák pár pontot a végére.

A Microsoft közvetlenül …

#565077 macika

A Microsoft közvetlenül a piaczárást követően tette közzé harmadik negyedéves számait. A vállalat profitja jelentősen (5,74 milliárd dollárról 4,47 milliárd dollárra) csökkent a tavalyi év azonos időszakához képest.

After Hours | EarningsWatch | Evening Winners and Losers

Microsoft earnings fall 22%

Software giant reports lower profit and revenue, just barely missing targets, ahead of Windows 8 launch

Re: s&p

#565068 big-ebuy Előzmény: #565064

amúgy szép hely,és csendes..én is sokat jártam arra rallyzni meg kirándulni egybe a kutyákkal,erdőbe meg séta volt,ott a közelbe van egy vár is http://www.boldogkovaralja.hu/

azt is megnézhetitek,kicsit primitív vár de a út hozzá jó:)

ételek is finomak,minden a oldalon 5-7 km kb hozzá talán saccra

#565064 rbbj11 Előzmény: #565049

építsetek oda repteret :)

Vagy TGV... vagy min. autópálya teljes szakaszon Soprontól ;)

#565053 macika Előzmény: #565010

Az hozza tartozna cikkhez, hogy computerhiba miatt szivargott ki a negyedeves jelentes. A sofware szolgaltato papirjai is zuhantak. rovid ido alatt 12.34 korul mar 4,3 millio papirral kerskedtek, panik eladas volt.Kiutve a daily stoppokat. A SEC vizsgalja az ugyet.A valos ar valtozast csak az ujrainditas utan illetve zaras utan lehet megtudni amikor hivatalosan hozzak nyilvanossagra az adatokat. Ez egy computer gliccs volt.

Janos1