Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

USA részvények

A Microsoft közvetlenül …

#565077 macika

A Microsoft közvetlenül a piaczárást követően tette közzé harmadik negyedéves számait. A vállalat profitja jelentősen (5,74 milliárd dollárról 4,47 milliárd dollárra) csökkent a tavalyi év azonos időszakához képest.

After Hours | EarningsWatch | Evening Winners and Losers

Microsoft earnings fall 22%

Software giant reports lower profit and revenue, just barely missing targets, ahead of Windows 8 launch

Re: s&p

#565068 big-ebuy Előzmény: #565064

amúgy szép hely,és csendes..én is sokat jártam arra rallyzni meg kirándulni egybe a kutyákkal,erdőbe meg séta volt,ott a közelbe van egy vár is http://www.boldogkovaralja.hu/

azt is megnézhetitek,kicsit primitív vár de a út hozzá jó:)

ételek is finomak,minden a oldalon 5-7 km kb hozzá talán saccra

#565064 rbbj11 Előzmény: #565049

építsetek oda repteret :)

Vagy TGV... vagy min. autópálya teljes szakaszon Soprontól ;)

#565053 macika Előzmény: #565010

Az hozza tartozna cikkhez, hogy computerhiba miatt szivargott ki a negyedeves jelentes. A sofware szolgaltato papirjai is zuhantak. rovid ido alatt 12.34 korul mar 4,3 millio papirral kerskedtek, panik eladas volt.Kiutve a daily stoppokat. A SEC vizsgalja az ugyet.A valos ar valtozast csak az ujrainditas utan illetve zaras utan lehet megtudni amikor hivatalosan hozzak nyilvanossagra az adatokat. Ez egy computer gliccs volt.

Janos1

#565041 rbbj11 Előzmény: #565011

herceg, sztem mostanában szakmailag is olyan sokat teszek a fórumhoz, h. megérdemelném a hónap fórumozója címet :))

S&P

#565039 rbbj11

naposon szept.15-től kezdődő csökkenő trendvonalról fordult le sp. Szinte pontra pontosan. Jelentős forgalom azonban nincs az esésben. Sztem az eddigi gyors emelkedés felét dolgozhatja le a köv. napokban, ami 1437 körüli értéket ad, tehát az indexekben innen további 1%-os zuhanást valószínűsít

#565037 rbbj11 Előzmény: #564635

szvsz azért értékelik ilyen alacsonyra, mert EA pereskedik vele, és ahogy magam is, valszeg sokan mások is biztosra veszik, hogy Zynga elveszti a pert, kérdés csak, hogy mennyit bukik rajta.

A másik fele, hogy az ingatlanok felértékelésével szépen lehet játszadozni, a forgóeszközei pedig felül vannak értékelve.

Szumma szummárum perpill sztem pont áránál van a zynga. Ha lejjebb menne, fundás értékeltség szempontjából nekem akkor kezdene érdekessé válni.

#564673 Mondoka Előzmény: #564535

Érdekes kis történet. Engem kissé meglep a fedett ügynökök szerepének mértéke az ügyben.

Ha netán néha úgy hozza, vagy hozta az érdekük, akkor néhol meg engedik befejezni a hasonló történeteket??

Illetve mennyi forrófejű naív flóttást lehetne ilyen módszerekkel tőrbecsalni és lecsukni??

Még lehet hogy bíztatták is az illetőt a fedett manusok?

#564635 Kissherceg Előzmény: #564535

A hét elején a Farmville-lel és egyéb facebookos játékaival pár éve még sikert sikerre halmozó, a világ legnagyobb játékkiadó cégei közé emelkedő Zynga részvényárfolyama többször is a 2,4 dolláros szint alá bukott. Ez pedig komoly lélektani határ, ugyanis a cég tőzsdei értékét ez 1,8 milliárd dollárra teszi, ami egyenlő azzal, amit a cég készpénztartaléka, ingatlanjai, és forgóeszközei érnek. Magyarán a tőzsde magának a cégnek az értékét kereken nullára értékelte.

A jó ideje fuldokló Zynga legújabb játékától, a Farmville 2-től remélte a kilábalást a nehéz helyzetből, és a játék valóban hangos sikert aratott. A szeptember elején megjelent játék mára közel 50 millió aktív játékost számlál, közülük majdnem tízmillióan minden nap játszanak a virtuális farmon (ők azok, akik a legnagyobb eséllyel költenek valódi pénzt a kiskertjük bővítésére, ez a Zynga fő bevételi forrása). Ezzel a Farmville 2 másfél hónap alatt a Facebook legnépszerűbb alkalmazása lett, fölényesen előzi meg a dobogón a Texas Holdem Pokert (havi 38 millió felhasználó) és az Instagramot (havi 35 millió). Az első Farmville a maga idején 83 millió játékost vonzott a csúcson, ami azt sejteti, hogy a folytatásnak is van még hová fejlődnie.

Szakértők szerint a befektetők megcsappant bizalmának maradékát már csak az a remény tartja a Zyngánál, hogy a cég a fizetős póker és egyéb szerencsejátékok irányába mozdul el a közösségi oldalas játékok felől, és ez helyrerázza a pénzügyi mérlegét. A legutóbbi negyedévet a Zynga 100 millió dolláros veszteséggel zárta, a cég most leginkább a CityVille 2 megjelenése előtti utolsó simításokat végzi, illetve volt alkalmazottait perli adatlopás vádjával.