Regisztráció Elfelejtett jelszó

Erdőbénye

Re: nincs cím

#565070 Csokigyáros Előzmény: #565063

11+Béla, ebből Bazsy libeg... ok. erre tervezem a hús beszerzést... a pöri alapot megcsinálom, azt beszerzem... a többit hozzátok... krumpli, zöldség, sör, kenyér, stb...

az utazást fixáljátok... minden kocsiban legyen legalább 1 fő aki tudja a számomat... legkésőbb fél 2-re mindenki legyen ott.. Béla tavánál nincs térerő!!! ezért nálam várunk be mindenkit.. és természetesen iszunk egy-két áldást is :) hajrá fiúk, ha eltévedtek, hívjatok!!! én dél körül megyek vissza a házhoz, addig a tónál leszek, azaz déltől hívhattok!!

#565028 KawaBazsy Előzmény: #564951

Nem rajtam múlik.. amúgy majdnem elkészültem, 1 kib.ott tulajdonossal nem sikerült még egyeztetnem, mert nem adják meg az alkalmazottai a számát (zálogház). Ha nem tudunk holnap szerződést kötni (ez igen sanszos a farok miatt), ÉS a vevőim belemennek a jövő heti költözésbe, akkor megyek.

#564985 Bendeguz Előzmény: #564963

Mit vettetek? Bélának kéne vinni pár üveg minőségit, ha már így vendégül lát minket a tóparti kastélyban :)

#564980 taresz Előzmény: #564963

Elég jó munkahelyem van. Lehet nemet mondani szankció nélkül, de megjegyzik........

#564965 Kissherceg Előzmény: #564963

A hétvégén nem várható csapadék, napsütéses időre, többfelé 25 fok körüli maximumokra lehet számítani.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtöki országos középtávú előrejelzése szerint pénteken északkeleten megszűnik a köd, mindenhol túlnyomóan derült, napos idő lesz. Csapadék nem várható. A legalacsonyabb hőmérséklet általában 5-10 fok között, a Tiszántúlon néhol 5 fok alatt alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 18 és 24 fok Celsius-fok között valószínű.

Szombaton elsősorban a hajnali, reggeli órákban foltokban ködre lehet számítani, de a nap folyamán többnyire napos idő várható, csapadék nem lesz. A minimumok 5-10 fok körül alakulnak. A legmagasabb nappali hőmérséklet 18 és 24 fok között lehet.

A hajnali, reggeli órákban foltokban vasárnap is lehet köd. Egyébként általában gyengén felhős, napos idő valószínű, csapadék nem várható. A keleti, délkeleti szél a Dunántúlon megélénkül. A leghidegebb órákban 4-9 fok valószínű, majd a nap folyamán 16-22 fokig emelkedik a hőmérséklet.

#564963 Kissherceg Előzmény: #564951

bazzzz punákkal kéne menni a végén? :D

Gyerekek így lemondogatni... :(

de a piába most már be kell szállnotok, mert megvettük :))

#564961 Pyxis Előzmény: #564692

Mély fájdalommal kell közölnöm, hogy ma belázasodtam, ezért nélkülöznötök kell remek társaságomat:(

Jó szórakozást kívánok nektek!

#564951 picirigo Előzmény: #564927

Ki fogja megörökíteni az eseményeket ha nem jössz wazze???? Ne tessék mán szórakozni...ha kell inkább viszek neked mézet a borokhoz!

#564949 KawaBazsy Előzmény: #564946

Egy idős házaspár (80+), a gyerekeiknél laknak, de sokan vannak ott, jönnének el. Pénz megvan, gond nem lenne, de az adásvétel kacifántos, s még nem értem a végére.. nem rajtam múlik, ha egy mód van, jövök. Viszont akkor Taresz kocsija helyett kell min 2..

#564927 KawaBazsy Előzmény: #564918

Nekem is rezeg a léc, mert vevő jött a lakásomra, s a 7végén költözne.. kacifántos az adásvétel, még dolgozok rajta, remélem nem kell lemondanom.

#564918 taresz Előzmény: #564695

Emberek!

Főnökeim úgy döntöttek, hogy nem is akarok elmenni veletek szórakozni/beszélgetni. A folyamatos üzem az sajnos ilyen.......

Az utolsó előtti pillanatban van a történet, de remélem nélkülem is sikerül leküzdeni a távolságot.

Nálam jobban ezt most senki nem sajnálja, de nem rajtam múlt a dolog. Távolmaradásommal emelem a színvonalat. :(

#564692 Csokigyáros Előzmény: #563803

akkor kellene a végleges létszám... én 13-at számoltam + Béla, szóval arra szeretnék mindenkit kérni, ha nem tud jönni törölje magát, ha meg jön akkor iratkozzon fel, mert ez alapján fogom megvásárolni a húst... és a többiek ezek alapján vásárolják meg a hozzávalókat... ma késő este visszanézek, és az alapján vásárolok be... üdv