Regisztráció Elfelejtett jelszó

Solar

Re: nincs cím

#564842 rbbj11 Előzmény: #564836

persze, hogy minősítem. És tartom is magam a kialakult véleményemhez, amit az alapján hoztam, hogy csak hype(zynga, fb) vagy szétvert részvényekben (estar, nokia, de fslr is ide tartozik) jelensz meg a fórumon. Ez tipikus laikus v. kezdő jellemző.

Még sose láttalak Egishez, ANY-hoz vagy épp Visa-hoz hozzászólni. Azt ne mondd, hogy ez véletlen

#564832 rbbj11 Előzmény: #564807

csak azt nem értem, mi ebben a szurkálódás: "ezt fújod, mióta fslr témához hozzászóltál. :)

Ahhoz képest, h. milyen kiszámíthatatlan, 3x lehetett 20-ról vastag nyerőt eltenni rajta, egyedül azzal a módszerrel, hogy 20 dolláron belépni, 10 milliós forgalmú emelkedő napon kilépni...."

Azt pedig én nem szeretem, hogy durván laikus egy mondatos hsz-kel offolod a topikokat (l. "itt kiszámíthatatlan minden"). Ha egy ilyen mondat semmit mondására való figyelemfelhívást egészséges kritika helyett szurkálódásnak veszel, az a te bajod. Ha ezek után ráadásul alaptalan vagdalkozásokba fogsz ("nem tudom pontosan és nem is érdekel"), az megint téged minősít.

Azt pedig kikérem magamnak, hogy kettőnk tőzsdei hozzáértését egy szintre teszed.

#564807 Roberrtto Előzmény: #564805

Nemtudom pontosan és nem is érdkel. Mondom csupán a szurkálódásaid miatt írtam.

20é környékén írtad, hogy lemehet 18.5-re, erre megindult 25ig (egyenlőre).

Csak arra akarok rátapintani, hogy nem kellene a magas lóról oktatni engem, nem vagyok tőzsde guru, de szeritnem Te sem.

Szívesen veszek tanácsokat, segítségeket, de a lekezelő stilust azt nem szeretem.

De inkább beszéljünk solarról és esetleg zyngáról.

#564805 rbbj11 Előzmény: #564797

teljesen függetlenül mindentől, ha vmit írunk, akkor azt konkrétumokkal tegyük. Legalábbis ha én szóba kerülök, akkor elvárom.

Tehát mikor, mennyit és milyen áron buktam?

Segítségül: itt a fórumon nekem minden fslr pozim fenn van, írva, naplózva

#564797 Roberrtto Előzmény: #564793

Figyelem már nyár óta kétszer vettem is, egyszer kis ynerőben ,egyszer pénzemnél adtam el.

Bocs a piszkálódásért, én emlékszem mikor írtad, hogy vettél utána meg zuhant 10%-ot és írtad, hogy eladtad.

Ezeket nem írnám, csak szeretsz piszkálódni és gondtam visszapiszkállak akkor már:)

Zyngában gondolkodok igen, nem oylan rossz cég az, ráadásul a profit warningra msot esett is egy szépet, igy talán gyorsjelentésben se elsz túl nagy kockázat.

Meglátjuk mi lesz!

#564793 rbbj11 Előzmény: #564772

ha ez így van, akkor venni kell. Veszel?

Az ingatlanok értékelésében én nem hiszek ill. arra nem alapozok egy rv. esetén, hacsak nem egy 20 évvel ezelőtti értéken maradt ingatlanról, vagyis rejtett vagyonról van szó

#564788 rbbj11 Előzmény: #564770

konkrétumot írjál: hol, mikor, mennyit bukfenceztem.

Másrészt a kiszámíthatóságról, mint relatív dologról volt szó.

#564770 Roberrtto Előzmény: #564392

Ez túgy írod mintha Te ezt lekereskedted volna mindig:)

Bukfenceztél Te is ezzel nem csak ynertél.

épp megcsípte tegnap a 1…

#564690 rbbj11

épp megcsípte tegnap a 10 millás forgalmat, ez még csak határeset. Lehet, ma jön még egy utolsó löket felfelé, 13-15 millás forgalommal.

#564686 rbbj11 Előzmény: #564422

sikerült eladni?

Ha egyébként technika akadályoz, én azt mindig égi jelnek veszem. Én helyedben, csak az égi jel miatt, csak a pakk felét adnám el

#564422 Janicroft Előzmény: #564396

A 20,22-es vételt kiszórnám, de nem tudom életre kelteni a magyar telefonomat, wááá. :DDD

#564397 rbbj11 Előzmény: #564301

velem ugyan nem.

De agyon van shortolva, az egész világon az egyik legszétshortoltabb rv, így nem csoda, ha már mindenkitől kölcsön akarják venni.

Az utóbbi időkben átlag 25-30%-a a teljes rv-állománynak short