Már megijedtél mi? Igyál rá egy bambit!
Már megijedtél mi? Igyál rá egy bambit!
Közel 480 millió forint értékben vásárolt vissza 2012/A jelű kötvényeket az E-Star 35%-os bruttó árfolyam mellett, ezzel megkezdődött a napokban bejelentett visszavásárlási program.
hirdetés
Fizess könnyen, gyorsan egyszerűen bankkártyával vagy akár mobiltelefonnal!
hirdetés
Bár voltak kezdetben kételyek azt illetően, hogy a most lejáró kötvények tulajdonosai hajlandóak lesznek-e 35%-os árfolyamon értékesíteni papírjaikat, a közel 480 millió forintos tranzakció legalábbis részben eloszlatja a félelmeket. Ez annyit tesz, hogy a jövő héten esedékes kötvénytartozásoknak nagyságrendileg harmadát fizette most ki a vállalat. Ezek ellenére a jelentős likviditási problémák miatt továbbra is jelentős kockázatok övezik a mostani kötvényprogram és a vállalat túlélésének sikerét.
Mindezek mellett október 19. végéig felfüggeszti a BÉT az E-Star részvényeinek és kötvényeinek kereskedését, hiszen a vállalat a következő napokban további piacbefolyásoló hatású bejelentésekkel élhet. Az E-Star papírjainak felfüggesztésére hétfőn került sor, melyet a társaság kötvényeinek visszavásárlási igényével indokolt.
a vég kifejlett
Na de a többi rv olyan uncsi (néhány kivételével, ott meg nincs kit b@szogatni :-)
http://www.portfolio.hu/vallalatok/belevett_a_kotvenyekbe_az_e-star.174460.html
portfolio vélemény:
Bár voltak kezdetben kételyek azt illetően, hogy a most lejáró kötvények tulajdonosai hajlandóak lesznek-e 35%-os árfolyamon értékesíteni papírjaikat, a közel 480 millió forintos tranzakció legalábbis részben eloszlatja a félelmeket.
Akkor ezzel pihenj egy hetet.
Nem kell itt lesni a híreket, úgy sem nyit ki a bazár már jövőhétig, így ezt ráérsz elolvasni közgyülés után.
Ex! már olvastam :-)
A tobbire nem volt megbizas eletben, tehat csak 2012-est vehetett...
Az mar mas kerdes, h. egy takaritonotol ne varjuk, h. pontosan megir egy 2 soros levelet. Gondolom, mar penzugyes nem melozik a cegnel, egy ertelmisegi tul draga.
Milyen szabit? Nekem az Ekaki csak egy "szerelem", van mellette sok egyéb értéktelen, kockázatos részvényem :-)
"Ebben én semmi logikát nem látnék.. Bár én azt itt már rég nem keresem..."
Nem is kell keresni.
Menj el pihenni, kaptunk egy hét szabit!
Én örülök neki :DD
Ma is elintéztem egy csomó dolgot, és még egy jót bringáztam is.
Akkor mi a faxnak veszik a 2014-es kötvény? Te elszórnád a maradék pár filléredet a 2014-es kötvényre ha a 2012-es nem lesz "rendezve"? Ebben én semmi logikát nem látnék.. Bár én azt itt már rég nem keresem...
Látom, olvasom, teljes tájákoztatást kapok itt tőletek.
Bizonyára tudod, hogy több hír már ki sem jön a BÉTen, azért írod.
Meg kell keresnem a hírek között azt a momentumot, hogy külső finanszírozó eltünt, ezt írja itt mindenki. Most értem gép elé, ezt még nem olvastam közleményben.
Megmondod melyikben keressem? Nincs sok időm.
egyelőre egy db-ot sem váltottak be 2012/A.n
úgyhogy ne örömködj
Tudod Ex..
Mint a mesében.. hozott is meg nem is..
van még pár nap 24.-éig!
Mit akarsz már megint előre jobban tudni, mint bárki más?!
Ráérünk sírni, vagy nevetni közgyűlés után.
Addig már régóta tudjuk a csődöt felőletek.
Ma már a többiek is megvilágosodtak, csak azt nem tudom mitől? :D
Tegnap mindenki happy, ma mindenki kardjába dől, holnap mi jön?
és holnap még csak 18.-a..
jajj istenem.. haláli.. ,-)
azmegkiatököm
2014 bizony! :-)
tényleg... érdekes :)