Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#564323 macika Előzmény: #564320

Közel 480 millió forint értékben vásárolt vissza 2012/A jelű kötvényeket az E-Star 35%-os bruttó árfolyam mellett, ezzel megkezdődött a napokban bejelentett visszavásárlási program.

hirdetés

Fizess könnyen, gyorsan egyszerűen bankkártyával vagy akár mobiltelefonnal!

hirdetés

Bár voltak kezdetben kételyek azt illetően, hogy a most lejáró kötvények tulajdonosai hajlandóak lesznek-e 35%-os árfolyamon értékesíteni papírjaikat, a közel 480 millió forintos tranzakció legalábbis részben eloszlatja a félelmeket. Ez annyit tesz, hogy a jövő héten esedékes kötvénytartozásoknak nagyságrendileg harmadát fizette most ki a vállalat. Ezek ellenére a jelentős likviditási problémák miatt továbbra is jelentős kockázatok övezik a mostani kötvényprogram és a vállalat túlélésének sikerét.

Mindezek mellett október 19. végéig felfüggeszti a BÉT az E-Star részvényeinek és kötvényeinek kereskedését, hiszen a vállalat a következő napokban további piacbefolyásoló hatású bejelentésekkel élhet. Az E-Star papírjainak felfüggesztésére hétfőn került sor, melyet a társaság kötvényeinek visszavásárlási igényével indokolt.

a vég kifejlett

#564318 Hathor Előzmény: #564314

Akkor ezzel pihenj egy hetet.

Nem kell itt lesni a híreket, úgy sem nyit ki a bazár már jövőhétig, így ezt ráérsz elolvasni közgyülés után.

#564315 akpo7 Előzmény: #564302

A tobbire nem volt megbizas eletben, tehat csak 2012-est vehetett...

Az mar mas kerdes, h. egy takaritonotol ne varjuk, h. pontosan megir egy 2 soros levelet. Gondolom, mar penzugyes nem melozik a cegnel, egy ertelmisegi tul draga.

#564311 Hathor Előzmény: #564309

"Ebben én semmi logikát nem látnék.. Bár én azt itt már rég nem keresem..."

Nem is kell keresni.

Menj el pihenni, kaptunk egy hét szabit!

Én örülök neki :DD

Ma is elintéztem egy csomó dolgot, és még egy jót bringáztam is.

#564309 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #564302

Akkor mi a faxnak veszik a 2014-es kötvény? Te elszórnád a maradék pár filléredet a 2014-es kötvényre ha a 2012-es nem lesz "rendezve"? Ebben én semmi logikát nem látnék.. Bár én azt itt már rég nem keresem...

#564305 Hathor Előzmény: #564302

Látom, olvasom, teljes tájákoztatást kapok itt tőletek.

Bizonyára tudod, hogy több hír már ki sem jön a BÉTen, azért írod.

Meg kell keresnem a hírek között azt a momentumot, hogy külső finanszírozó eltünt, ezt írja itt mindenki. Most értem gép elé, ezt még nem olvastam közleményben.

Megmondod melyikben keressem? Nincs sok időm.

#564298 Hathor Előzmény: #564290

Tudod Ex..

Mint a mesében.. hozott is meg nem is..

van még pár nap 24.-éig!

Mit akarsz már megint előre jobban tudni, mint bárki más?!

Ráérünk sírni, vagy nevetni közgyűlés után.

Addig már régóta tudjuk a csődöt felőletek.

Ma már a többiek is megvilágosodtak, csak azt nem tudom mitől? :D

Tegnap mindenki happy, ma mindenki kardjába dől, holnap mi jön?

és holnap még csak 18.-a..

jajj istenem.. haláli.. ,-)