Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#564111 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #564107

:-))))) Igazad van!, De meg is érdemlik, minek egy olyan jelentéktelen részvénnyel kereskedni mint az OTP! Persze ha nincs ló , jó a szamár is :-)

#564107 Grizzly Géza Előzmény: #564103

Nem értem mi a probléma... Oti szakadt 6%-ot,mi meg stagnálunk! Volt idő,mikor örültünk egy nullás napnak! No! Tessék örülni! :)))

#564103 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #564097

Éppen ideje volt! Egyébként Te ijesztetted el a titokzatos "hitelezőt"? Legközelebb vegyél egy új álarcot! :-) Bár szerintem jobb lenne, ha a következő "hitelezővel" én tárgyalnék majd.

#564099 Grizzly Géza Előzmény: #564093

Persze ;) Ilyen ínséges időkben... No de majd holnap kisüt a nap! Állítólag elfogadják az ajánlatot :)

#564097 Dicsák Előzmény: #564093

Most fog még csak megindulni itt a katasztrófa turizmus.. egyre több okos fog jönni :)

Én is itt vagyok már, időben beért a gép, kicsit még pihizek, van idő.

#564091 Grizzly Géza Előzmény: #564089

Te mit nyomsz? Van még belőle?

Nekem már be van kötve vénásan a kannás vodka,én már nem parázok :))

#564081 xtreme Előzmény: #564071

A Budapesti Értéktőzsde Zártkörűen Működő Részvénytársaság Szabályzata a Bevezetési és

Forgalombantartási Szabályokról” című szabályzat 23.1 d) pontja szerint a Tőzsde az adott értékpapír

kereskedését felfüggesztheti, amennyiben a Kibocsátó az indok(ok) megjelölésével kéri

értékpapírjainak legfeljebb 10 (Tíz) napig terjedő felfüggesztését a rendkívüli tájékoztatásának

nyilvánosságra hozatalát megelőzően nyilvánosságra kerülő információk felhasználásának

megakadályozása érdekében

Már hétfőn is lehett sejteni tisztelettel!

#564079 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #564070

Valami aprónak azért kell maradnia, személyes használatra ugye, drága a repülőjegy.. :-)

Klón társaim nagyon eltűntek, ne essünk szét gyerekek!