milyen érdekes, holnap sem lehet vele kereskedni vele
és ez persze csak ma derült ki......
milyen érdekes, holnap sem lehet vele kereskedni vele
és ez persze csak ma derült ki......
olyan sok, hogy még 0.5mrd sem......
a lengyel felhasználhatatlan dugi?
Remélem, addig azért nem verik be. Na ennyit itt az OTP-ről.
Most miééé? Kerály mindig tartja a szavát ( most éppen bankadó felezés... :-)
Most hetente 0.1 százalékkal teszik lejjebb a 2013-as növekedést, ami megy még majd lentebb is (ebből megint "negatív növekedés" lesz), oszt jöhet az újabb "egyenlegjavító", "kiigazító" program...
A hitelező általában nem láthatatlan...(max a sikerek). Mondtam, hogy a cihában van a lóvé, Csabika most számolja....
Nem néz ki jól, talán a 4200 megtartja
Te miről beszélsz, jóember? Legalább a mondatot olvasd el, és próbáld meg értelmezni.
már írtam hol adtam el
aztán ragozhatja tőlem a végtelenségig a korányist)
nem ma estem le a fáról , hogy lupinosat is mondjak ))
Úgy látom, mégiscsak fennmaradt a fán.
jaja elvégre maga már megtapasztalhatta anno egy másikban )))
ugye-ugye zsenikém
ps otpben is "káosz" van
kerálya belekáoszolt rendesen
Marci, ne éljen vissza azzal, amit ígértem. Amúgy káosz van most a papír körül, úgyhogy bevetheti a tudományát.
azért a nyelvét ennyire ne nyújtsa ki
mert a papa nem tudd olyan mélyen behajolni már))
kivásárlás?
az ESconak kellett kifizetni az államot és az üzlet pedig másé lett
itt még fizetni is kellett az állam részesedédéért
akkor?
Úgy igaz, ahogy írja. De most temetés van a papírnál. Visszafogottságom csakis a beragadtakra fog vonatkozni.
senki sem látta természetesen és nem is volt hihető, azért neveztük "hitelezőnek"
Mindig is volt, de ez sosem érdekelte. Fontosabb volt a hiúságának, hogy azt hiszik, okosabbak Önnél, ezért megérdemlik.
"elég sok forgatókönyvet próbáltam összerakni, de nem vagyok én kazánkovács."
Több lehetséges forgatókönyv van. Csavar is lehet még, de cégnek szerintem konyec. Az még nagy kérdés, hogy hogyan hal meg, erőszakosan vagy kivéreztetik. Az is kérdés hogy mi lesz a gyémánttal. Egy dolog egyértelmű: kötvényeseknek és részvényeseknek dupla t*könszúrás. a széthordás módja kérdéses még.
Ezennel felhagyok a beragadtak cikizésével, van nekik elég bajuk.
Nincs baj, a közgyülin kerül kiosztásra a cég vadonatúj növekedési stratégiája-- ))
Hidd el, eszemben sincs azt mondani, hogy minden jól van így, és őszintén sajnálom a kötvényeseket...tudtommal elég sok privátbankos magánszemély van például kitömve. Arról ne is beszéljünk, hogy külön csavar is lehet még a sztoriban, ha lesz szerepe a saját kötvényállománynak is a végén.