azért a BÉT történetében láttunk már elég sok hitel átütemezéséről szóló történetet... ezért undorító amit itt csinálnak, mert direkt semmizik ki a népeket...
azért a BÉT történetében láttunk már elég sok hitel átütemezéséről szóló történetet... ezért undorító amit itt csinálnak, mert direkt semmizik ki a népeket...
Nem tudom, miről beszélsz. Rakd az einstand mellé ezt a kivásárlást, és döntsd el, hogy a várakozásaitokhoz képest ez jobb vagy rosszabb. (Abban viszont teljesen igazad van, hogy ha felszámolásig megy a dolog, akkor részvényesként mondjuk tök mindegy, szerintem.)
:-))
Kizárt dolog mert nem tudom.. :-) Látta egyáltalán valaki a "finanszírozót" ? Nem is volt (annyira titkos volt ugye a történet..). Szerintem történnek itt még "érdekes" dolgok.
Tegnap még azon bosszankodtam,hogy péntekem miért nem vettem.Ma azon,hogy van még pár 100 darabom!Én befejeztem ezzel a sza...al való kereskedést,inkább fogadok egy
Barca-Csempeszkopács meccsen vendéggyözelemre,ott legalább van némi esélyem!
Én nem tudom, mi lesz a részvényekkel, nem is okoskodnék. Viszont úgy gondolom, hogy a körülményeket ismervén az eredeti " na mit ugrálsz, bekaphatod , ha valami nem tetszik" mentalitásához képest az Állam relatív "megfutamodott", és jelentős "engedményeket" tett.
Gondolom így vannak megírva a szerződések, és tulajdonosváltás esetén azonnal lejárttá válnak. Abból gondolom, mert ha nem így lenne, ez elég nyilvánvaló csődbűntett lenne, nem?
Ennyit a kerályi példastatuálásról és az einstandról, meg Lázár bosszújáról.
Csinos kis einstand 2,6 milliárdért.
A story pedig csak most kezdődik. Vajon miért lépett vissza a finanszírozó? Végleges ez a lépése?
Ezeket lenne jó tudni.
Gaz, de amugy teljesen mindegy, mert ugyis ok kapnanak eloszor penzt egy esetleges rololehuzas soran.
ugye benne van, hogy a saját keretek erejéig veszik vissza 35 százalékon. Az pedig várhatóan nem elég a teljes összegre, így értelmetlen. Persze a kötvényes nem biztos, hogy belemenne a 20%-os visszavásárlási sztoriba, pedig ha az sikeresen teljesülne, a részvény emelkedésén megkereshetné az ottani bukóját... A lényeg, hogy mindent meg kell venni. A baj, hogy a cég leányok nélkül totál értéktelen, így túlélése esetén se lehet spekizni giga emelkedésre... Csak többszörözés :)
Én csak azt az egy hírt kommentáltam külön, a "kirúgással". A többit nem látom át, megmondom őszintén, elég sok forgatókönyvet próbáltam összerakni, de nem vagyok én kazánkovács. El tudok képzelni egy nagy farokméregetést is közgyűlésen, ahol bizony meg lesz számolva mindenki centiről centire. És ha tényleg nem lesz már kereskedés, akkor a centik már adottak.
Ezt úgy kell felfogni,hogy 10k-n vettek Otp-t,aztán eladták 3500-on....ismét ki lettek fosztva a befektetők....így takarékoskodjon mindenki ebben az országban.....
Komolyan mondom,olyan a mostani helyzet,mint 1945-46-ban,akkor is el kellett költeni a fizetést egy órán belül,mert utána már semmit sem ért....
Beállok a kötvény könyvbe 1 Ft-ra, ha dupláz, már jó. Sajnálok mindenkit, ez egy rohadt nagy köcsöG sztori volt. Az 1 darabkámat vajon megkapom papíron a csőd után? Mintegy mementót?
Ha gyakorlatilag mindent hitelből csináltak,akkor hol a kötvényesek 10 milliárdja?
A tobbi kv. eseteben meg teljesulhet....
Ez a bejelentes amugy azt jelenti, h. ha a 2012/A leirasaba netan belemennek a tulajok, akkor kvazi megsincs azonnali csodhelyzet??? Vagy en ertelmezem rosszul a helyzetet?
itt holnap sem lesz kereskedés... vszínű jövő héten sem, úgyis közgyűlés lesz, meg 3 napos hét...
"A Társaság a fentiekre tekintettel továbbra is indokoltnak tartja az általa kibocsátott
kötvények és részvények tőzsdei kereskedésének felfüggesztését a befektetői és
hitelezői jogok védelme érdekében, mivel a fenti tranzakciók befolyásolhatják a
Társaság által kibocsátott értékpapírok árfolyamát, ezért erre vonatkozó kérelmét
a Budapesti Értéktőzsde részére egyidejűleg eljuttatja."
Hát einstand az nem volt... és már nem is lesz! (mivel nincs már mit einstandolni )
Hónapok óta világos, hogy nincs értelme a Magyar állam által dróton rángatott önkormányzati ügyfeleknek. Te nem tudtad, hogy most örülsz?
Elég nehéz lesz ezt rossz hírként beállítani, de 15 linkkel talán sikerülhet. (Attól még általában véve lehet, hogy Neked lesz igazad, de ez a hír nem rossz, ezt pontosan tudjátok. Nem véletlenül írtátok le százszor, hogy lehetetlen a magyar kiegyezés, úgyse fizetnek, etc., azért itt a zárójelek között mintha nem zsebpénz szerepelne.)