Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#564026 Kissherceg Előzmény: #564016

azért a BÉT történetében láttunk már elég sok hitel átütemezéséről szóló történetet... ezért undorító amit itt csinálnak, mert direkt semmizik ki a népeket...

#564024 cédrus Előzmény: #564019

Nem tudom, miről beszélsz. Rakd az einstand mellé ezt a kivásárlást, és döntsd el, hogy a várakozásaitokhoz képest ez jobb vagy rosszabb. (Abban viszont teljesen igazad van, hogy ha felszámolásig megy a dolog, akkor részvényesként mondjuk tök mindegy, szerintem.)

#564022 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #564015

Kizárt dolog mert nem tudom.. :-) Látta egyáltalán valaki a "finanszírozót" ? Nem is volt (annyira titkos volt ugye a történet..). Szerintem történnek itt még "érdekes" dolgok.

Tegnap még azon bosszank…

#564020 Kiss Zoltán

Tegnap még azon bosszankodtam,hogy péntekem miért nem vettem.Ma azon,hogy van még pár 100 darabom!Én befejeztem ezzel a sza...al való kereskedést,inkább fogadok egy

Barca-Csempeszkopács meccsen vendéggyözelemre,ott legalább van némi esélyem!

#564018 nemértem Előzmény: #563999

Én nem tudom, mi lesz a részvényekkel, nem is okoskodnék. Viszont úgy gondolom, hogy a körülményeket ismervén az eredeti " na mit ugrálsz, bekaphatod , ha valami nem tetszik" mentalitásához képest az Állam relatív "megfutamodott", és jelentős "engedményeket" tett.

#564016 cédrus Előzmény: #563989

Gondolom így vannak megírva a szerződések, és tulajdonosváltás esetén azonnal lejárttá válnak. Abból gondolom, mert ha nem így lenne, ez elég nyilvánvaló csődbűntett lenne, nem?

#564015 Klón Előzmény: #563999

Ennyit a kerályi példastatuálásról és az einstandról, meg Lázár bosszújáról.

Csinos kis einstand 2,6 milliárdért.

A story pedig csak most kezdődik. Vajon miért lépett vissza a finanszírozó? Végleges ez a lépése?

Ezeket lenne jó tudni.

#564014 akpo7 Előzmény: #563989

Gaz, de amugy teljesen mindegy, mert ugyis ok kapnanak eloszor penzt egy esetleges rololehuzas soran.

#564013 Kissherceg Előzmény: #564004

ugye benne van, hogy a saját keretek erejéig veszik vissza 35 százalékon. Az pedig várhatóan nem elég a teljes összegre, így értelmetlen. Persze a kötvényes nem biztos, hogy belemenne a 20%-os visszavásárlási sztoriba, pedig ha az sikeresen teljesülne, a részvény emelkedésén megkereshetné az ottani bukóját... A lényeg, hogy mindent meg kell venni. A baj, hogy a cég leányok nélkül totál értéktelen, így túlélése esetén se lehet spekizni giga emelkedésre... Csak többszörözés :)

#564011 cédrus Előzmény: #564001

Én csak azt az egy hírt kommentáltam külön, a "kirúgással". A többit nem látom át, megmondom őszintén, elég sok forgatókönyvet próbáltam összerakni, de nem vagyok én kazánkovács. El tudok képzelni egy nagy farokméregetést is közgyűlésen, ahol bizony meg lesz számolva mindenki centiről centire. És ha tényleg nem lesz már kereskedés, akkor a centik már adottak.

#564010 Hibaz Előzmény: #563989

Ezt úgy kell felfogni,hogy 10k-n vettek Otp-t,aztán eladták 3500-on....ismét ki lettek fosztva a befektetők....így takarékoskodjon mindenki ebben az országban.....

Komolyan mondom,olyan a mostani helyzet,mint 1945-46-ban,akkor is el kellett költeni a fizetést egy órán belül,mert utána már semmit sem ért....

#564007 Bendeguz Előzmény: #563989

Beállok a kötvény könyvbe 1 Ft-ra, ha dupláz, már jó. Sajnálok mindenkit, ez egy rohadt nagy köcsöG sztori volt. Az 1 darabkámat vajon megkapom papíron a csőd után? Mintegy mementót?

Ha gyakorlatilag mindent…

#564006 Kiss Zoltán

Ha gyakorlatilag mindent hitelből csináltak,akkor hol a kötvényesek 10 milliárdja?

#564004 akpo7 Előzmény: #563989

A tobbi kv. eseteben meg teljesulhet....

Ez a bejelentes amugy azt jelenti, h. ha a 2012/A leirasaba netan belemennek a tulajok, akkor kvazi megsincs azonnali csodhelyzet??? Vagy en ertelmezem rosszul a helyzetet?

#564001 Zotya32 Előzmény: #563994

itt holnap sem lesz kereskedés... vszínű jövő héten sem, úgyis közgyűlés lesz, meg 3 napos hét...

"A Társaság a fentiekre tekintettel továbbra is indokoltnak tartja az általa kibocsátott

kötvények és részvények tőzsdei kereskedésének felfüggesztését a befektetői és

hitelezői jogok védelme érdekében, mivel a fenti tranzakciók befolyásolhatják a

Társaság által kibocsátott értékpapírok árfolyamát, ezért erre vonatkozó kérelmét

a Budapesti Értéktőzsde részére egyidejűleg eljuttatja."

#563995 nemértem Előzmény: #563988

Hónapok óta világos, hogy nincs értelme a Magyar állam által dróton rángatott önkormányzati ügyfeleknek. Te nem tudtad, hogy most örülsz?

#563994 cédrus Előzmény: #563980

Elég nehéz lesz ezt rossz hírként beállítani, de 15 linkkel talán sikerülhet. (Attól még általában véve lehet, hogy Neked lesz igazad, de ez a hír nem rossz, ezt pontosan tudjátok. Nem véletlenül írtátok le százszor, hogy lehetetlen a magyar kiegyezés, úgyse fizetnek, etc., azért itt a zárójelek között mintha nem zsebpénz szerepelne.)