Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#563991 Zotya32 Előzmény: #563988

ezt azért ne hangoztasd sokszor, mert nem etikus azokkal szemben akik a fán ragadtak. :(

meg még lehet benne csavar, de egyelőre valóban úgy tűnik, megint neked lett igazad. :((

csak az a szomorú, ha vége lesz, senki nem fogja követni a pénz útját, és pár év alatt feledésbe merül az itten talicskázás is.. re: phyl 5 milliárd.

Na most majd odaadják a …

#563990 Kiss Zoltán

Na most majd odaadják a kötvényesek 30-35%-ért is,ha meghallják a finanszirozó vissza-

vonulását!Utána meg közlik,majd a BÉT-en,a finanszirozó "visszavonja a visszavonását"!

KO.molyam mondom...............!!!

#563989 Kissherceg Előzmény: #563978

ez kemény. Hála a kereskedés leállításának a kiszállásra az esély 1-2% a beindításkor.

Azért az Én 20%-os pofátlan javaslatom legalább virtuálisan nem teljesült.

Csaba pedig továbbra is saját túlélését finanszírozza, hogy a bankokat fizeti ki, nem a kötvényeseket... Pedig a banki hitelt is lehetne újratárgyalni, de nincs rá motiváció. Gázr, ultra gáz

#563986 Zotya32 Előzmény: #563981

ennyi volt. lehet menni a kalapokért, kabátokért, az előadásnak vége... arra számítson a nagyérdemű, hogy tolongás lesz a ruhatárnál. köszönjük a figyelmüket.

#563984 Janicroft Előzmény: #563980

Eddig az önkorik nem fizettek, sőt a követeléseket is vitatták. Most végre fizetnek, utána meg mindenki megy amerre lát, nem hiányzik ez a business auz E-Starnak mert csak vitte a pénzt, nem hozta. Egyébként menyni az engedmény mértéke?

#563978 Zotya32 Előzmény: #563963

http://bet.hu/newkibdata/112132032/K_zlem_ny___K_tv_nyek.pdf

http://bet.hu/newkibdata/112132019/FM_VM_megsz_ntet_s.pdf

"Tekintettel arra, hogy a Budapesti Értéktőzsde és a KELER szabályzatai nem

teszik lehetővé aukció megszervezését a bejelentéssel azonos nappal, a Társaság az E-STAR 2012/A kötvények legfeljebb bruttó 35%-os árfolyamon történő részleges visszavásárlására vonatkozóan az Equilor Befektetési Zrt. részére DVP (Delivery versus payment) megbízást adott a rendelkezésre álló pénzügyi források erejéig. "

"A Társaság tájékoztatja továbbá tisztelt Befektetőit, hogy a 2012. október 15-i közleményében hivatkozott külső finanszírozóval folytatott tárgyalások a

rendelkezésre bocsátandó kölcsön tárgyában nem vezettek eredményre, a

finanszírozó a finanszírozási ajánlatát visszavonta. "

készek vagytok! látom a …

#563963 vincentlauria

készek vagytok! látom a topic lényege továbbra is megvan..kib...tt óvoda!

#563953 Grizzly Géza Előzmény: #563950

Nem az a pofátlanság,hanem a 10k-s egyenleg :))) Nekem sokkal többe került a feleakkora pakk,de azt kívánom,hogy legalább triplázzon :)

#563950 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #563939

" De nem kellett volna weed helyett tiltakoznia"

Akkor ezt vehetjük úgy, hogy most megszavazta ezt az "új törvényt" kétharmados többséggel!?

Már az is pofátlanság, hogy ez a Hathor gyerek még él! Felháborító!

#563935 Bendeguz Előzmény: #563930

Értse már meg, hogy Hathor nem weed! Úgy csinál mint macika a bit esetén. Egyre mélyebbre ássa magát.

#563934 exmnbs1 Előzmény: #563932

ha a kamatfizetéskor nem vesz további rvt jóval jobban járt volna

rossz pénz után jót dobott

#563930 Arsene Lupin Előzmény: #563912

Máskor ne mutogassa a számláit, Ede szerint itt GVO-ügynökök ólálkodnak! Nem kellett volna belekeverednie a weed hülyítéseibe, nem kellene mosakodnia. Tudom én, hogy be van ragadva, és azt is felfogtam, hogy nem fogja kiszórni. Joga van hozzá.

A "megvan a pénz a kötvényre" viszont csúnya kamuzás volt.