Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#563913 exmnbs1 Előzmény: #563897

"(jóárasított kötvényvásárlásról is volt számos hozzászólás a topikban)"

30%-on egy db sem forgott

32-n meg 100db összesen, úgyhogy......

#563911 Arsene Lupin Előzmény: #563907

1. A kerályi udvar példát fog statuálni a szélsőjobbhoz menekült és jól fogható Csabikán.

2. Az OTP példát fog statuálni átb*szatása miatt.

#563907 Kissherceg Előzmény: #563899

igen, de MFB ritkán szponzorál ingyen sípályákat. Csabi pedig barikádos cikkeivel nem tett sokat azért, hogy szeressék.

#563905 Arsene Lupin Előzmény: #563894

Nem működik most a kereső, de ezek weed hozzászólására történt reakciók voltak. Most akkor mégiscsak?

#563900 xmann Előzmény: #563874

Nincs igazad. Ugyanis a cégnek vannak cash-termelő eszközei, így egy normál csődvédelem és abban történő egyezség abszolút a kötvényesek érdeke. Hogy szokott ez menni? (most csak összevissza számokat mondok, de érzékeltetni jó.

a cégnek van mondjuk 40 m euró adóssága és 4 m euró cashflow termelése. nyilván ez negatív cégértéket jelent. kapjon minden kötvényes 50% erejéig új kötvényt 2020-as lejárattal alacsony kamatozással plusz kapjon minden kötvényes új részvényeket hogy a potenciális upsideból részesüljenek. annyi részvényt hogy övék legyen a cég 90-95%-a. nagyjából erre lehet számítani egy csődegyezségben. Normál országban ez így zajlana. a politika lehet beleszól, ahhoz nem tudok mit hozzátenni, de így kellene zajlania. ez a kötvényvisszavásárlósdi a fogolydilemma miatt meg nehezen fog mennni, hacsak elő nem hú egy ászt sós úr az ingujjából

#563899 akpo7 Előzmény: #563868

Nehany gondolat, ami meg eszembe jutott:

Ha az MFB valoban beszall, akkor fentrol fognak iranyitani es a nagytulajok "veletlen" belemennek majd a leirasba. Ha itt sikerul benyeletni egy 60%-os vesztesegleirast a kotvenyesekkel es egy hiteles managementet odarakni a ceg elere a jelenlegi helyett (aminek mar a hitelessege -2), akkor ebbol meg barmi lehet.

Amugy ha jól emlékszem anno Bige Laci tragyabiznicet is az MFB huzta ki a s***bol, aztan egesz pofas varat sikerult epitenie. Nem akarom mondani, h. itt is az MFB jon es ez is eljut odaig, csak van kedvezo pelda.

Az allami oldal beszallasa azert is valoszinu, mert kormanyunknak eleg egyertelmu a szandeka a kozuzemi tipusu szolgaltatasok allamositasara.

#563897 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #563884

Szerintem a cég nem fedte fel az igazság minden részletét avval kapcsolatban, hogy mennyi pénzecskéje is van, volt ott abban a bizonyos cihában valamennyi. Sokaknak feltűnt, hogy az utóbbi hónapokban a cég szinte maga ellen játszott.....(jóárasított kötvényvásárlásról is volt számos hozzászólás a topikban) Azt nemtom, hogy pl OTP hajlik -e az egyességre (jelen helyzetben lehet, hogy jobban jár ha elfogadja az ajánlatot, de az tuti, hogy nem szeretik ha kényszerpályára állítják őket), de ha így is történik, az biztos, hogy Csabikát előjegyzik egy jó nagy seggberúgásra. Aztán az is lehet, hogy az OTP beint..... (csak azért is).

Nemtom milyen szempont fog dönteni...Na megyek, vakrepülök tovább.

#563894 Hathor Előzmény: #563875

exmnbs1 (Tisztelt Tag) Re: nincs cím Címzett: @w_ee_d w_ee_d írta:

soha nem mondtam,hogy bárkivel megbeszéltem bármit is linkmester ;)

Hiába akartok sztorit kreálni emberek köré,a tények makacs dolgok :))))))))))))))))))

-----------------------------------------------------

akkor épp hathor néven nyomtad (írja Ex)

------------------------------------------------------

Arsene Lupin (Tisztelt Tag) Re: nincs cím Címzett: @w_ee_d w_ee_d írta:

Nulla darab részvényen mennyi a bukó OKOSKA? :D

Ígérem azt mind szó nélkül benyelem...Egyedül a ti szélsőséges viselkedésetek hajtott ebbe a topikba.

Volt papírom a közelmúltban,de kb 3-4 napig ;)

-------------------------------------------------------

Ilyenkor szokott kiderülni, hogy a nagy pofájú már eladta. De tegnap még felfele hülyített. Komolytalan. (írja Lupin).

--------------------------------------------------------

Most én vagyok weed, vagy nem? vagy itt éppen nem én voltam?

Lehet én nem értem, de eddig azt írta Exszel, én vagyok weed, meg az ingatlanos Faragó a cikk író.

Vagy ezt is félre értettem???!!

HA nem haragszik, lelépek, mert tényleg rohannom kell intézni a dolgaimat, szépen süt a nap, vár a bringám is.

#563889 exmnbs1 Előzmény: #563888

határidős bukcsikáztak a tavaly óta, pl azt is a kötvényeseknek kell állnia

szerintem eljött Makra ideje, Sandling nem szavaz és arról állapodtak meg, amiről akartak onnan kezdve a kv-esek

#563887 exmnbs1 Előzmény: #563884

a Mancs és a Figyelő is keresgette a kv pénzt, pont nekik nem szóltak?

a kormány pedig megsegíti őket??????

#563884 exmnbs1 Előzmény: #563874

igen, milliárdokról

ami hová is lett? hol van a cég tavalyi mérlegében, ami nincs?

sajátportfolioban levő kv leírással újabb -1mrd leírás a sajáttőkében a 30% miatt

a mérlegtelen céget miért is kell támogatni az ajánlata elfogadásával?