"hóágyús" helyesbítve hóhányó-ra.
"hóágyús" helyesbítve hóhányó-ra.
Szerintem úgy már nem fog kelleni neki a cég,ne viccelj.
Nem kapja meg úgy,ahogy akarja,szerinted kifizeti a 109%-ot és 2014-ben legkésőbb bebukja a pénzét? Ne már :-)
"...addig Soós Csaba 70%-os veszteséghárítást szeretne elérni. "
Nem is kicsit pofátlan a rézbaszó hóágyús.
Pontosan ezt teszem 500óta a további vételeimmel 395ig
keresem magának a weedes dolgot, de nem egyszerű magára szűrni, mert az első oldal is csak tegnapi napig szűr vissza hozzászolók alapján.
Kevesen vállalták fel a csőd fele közeledve, hogy van pakkjuk, én minden nap elmondom, ha fosok, kussba vagyok, és kamuzok, hogy már nincs. De az nem én vagyok!
"Van egy külső finanszírozó, akit nem tudnak ki."
Szerencse, hogy Ön és lenyomatai nem izgulnak, hiszen már hetekkel ezelőtt bemondták, hogy megvan a pénz a kötvényekre. Akkor meg minek a f*sás? Dőljön hátra, hagyja repülni a pakkot!
bezzeg ha elfogadják akkor elöl léptetik őket
ne röhögtess
neked ott a tutti infód, amit az elemzők, az érdekeltek sem tudnak kivéve a bennfentes akitől kaptad
akkor mit izgulsz?
ha van....
senki sem látta
bár ha van és nem fogadják el a 30%-ot, akkor van keret a 2012/a 100%-ára
"és már eladtam összes pakkomat, amikor azt mondtam tartom."
Na ezt idézze be!
Klasszikus fogoly-dilemma.Csak itt milliárdokról van szó.
Ha nem jön össze a többség, felszámolásba csaphat át a sztori. Akkor viszont céltartalékolni vagy nullára leírni kell a kötvénybefektetéseiket az alapkezelőnek.Még az idén. Akkor ugrott a karácsonyi bónusz, de lehet egy-két állás is. És lehet a végén még kevesebb folyik be, mintha elfogadnák az ajánlatot. Így a mostani nemleges döntéssel is veszélyben 1-2 állás.
Klasszikus fogolydilemma eset.
Blogon írtam, hogy addig nem írok ott.
Írtam? Nem.
Itt azt írtam nem mondom el az infot, ezt kérte. Elmondtam? Nem.
Utána kussra intett, és maga nyomta a rizsát itt tegnap, tegnapelőtt rólam, hogy én vagyok weed, és már eladtam összes pakkomat, amikor azt mondtam tartom.
Hát muszáj volt beírnom a rágalmaira.
A mindenit a begyepesedett fejének már.
"kussol, napok óta Önt is itt eszi a fene."
kussol, és nagy ö-vel az Ön, egy mondatban. Mi lesz a proliból, ha képezi magát ?!
A találgatások minden elemzőtől ugyanazok. Van egy külső finanszírozó, akit nem tudnak ki.
Ha van külső finanszírozó minden előzetes megszellőztetés szerint, akkor csőd lesz?
Erről kell mindig beszélni hajnali 5től?
Fosni, vagy fosatni kell?
Már elnézést, de Ön nem bírta ki október 25-ig. A saját ígéretét sem tartotta. Mi ez, ha nem f*sás?
"a cég a jövőben pótlólagos forrásokra számít vagy a peres úton behajtott/behajtandó követelésekből, vagy az állam még fennálló tartozásával kapcsolatban. "
ez a kv-eseknek is jól jöhet
Én egész nap nem leszek, így gondolom nem baj, ha reggel benézek, van-e valami új hír.
Nem tudja Lupin Úr milyen vagyok, ha én fosok.
Ennek ellenére szerintem 10K papírral megnézhetem mit ír a sajtó. Még az is megteszi akinek semmi papírja sincs. Például maga.
Magára egyfolytában lehetne ennyi erővel írni, hogy fosik, mert este ezzel fekszik, reggel 5kor ezzel kell.
Nem tudja mit beszél.
ezért ment az esti pálfordulás
az állam majd a felszámoláskor fizet akkor jobban járhatnak
Az a probléma hogy ha a cég eszközei X-et érnek mondjuk, a kötvényadósság meg 2X akkor a részvényeseknek mi marad????
Ezért nem szokott semmit sem érni a csődnél a részvény. Ugyanakkor meg nagyon kiváncsi vagyok erre a kötvényvisszavásárlásra. hiszen miért adnák vissza a kötvényesek a kötvényüket diszkonttal? Ki bírja rá őket. és ha 2/3-aduk mondjuk visszaadja akkor 1/3-uknak az lesz az érdeke hogy ők meg ne adják vissza, mert akkor a többiek, a visszaadók az ő seggüket mentették ki. magyarul: minden kötvénybefektetőnek aaz a célja és érdeke, hogy rajta kívül mindenki más adja vissza jó nagy diszkonttal a kötvényét. Mi következik ebből? senki nem adja vissza és a csőd felszámolásba megy
Azért látom, f*sik rendesen, hogy itt kezd. Ahhoz képest, hogy azt ígérte, hogy október 25-ig kussol, napok óta Önt is itt eszi a fene.
Egyébként én ma délután nem leszek. Remélem, kibírja majd hiányomat.