szerintem nem fogja megmondani.
Kis kezit csókolom... klónnak tetszik lenni?
Nézi valaki a Magyar-Török meccset? Brrr ,
Tudom, hogy off... Csak hogy oldjam a feszültséget .-)
Találtam egy alternatív kezdőt az nso fórumon
Így kellett volna kiállni:
Bufó Zsiájzsóguszti - Zsigaó Szilva, Zserárd Pikacsu, Szerhijó Rumos, Kolompár Pepe - Szesz Fazekas, Csabi Halorzó, Gyagya Turhé, Ragyaver Farkaló (alias Ragyás), Messzi Dzsunior, Krisztián Rolando.
Edző: Murányi Jóska.
jajjj Én se értelek... olyan vágyakat kergetsz egy ilyen korrekt transzparens piacon, ami csak a pusztuló és haldokló nyugaton szokás... Ez itt a tőzsde, ilyenre nincs szükség...
honnan lehetne tudni, hogy fair árat kínálnak a kötvényekért ha nem ismerem a cég vagyoni helyzetét. márpedig az a mérlegből derül ki. méghozzá a konszolidáltból.
Nem nemes így beszélni egy másik emberrel. Nem hiszem hogy így kell beszélni bárkivel is aki nem bántott. Nagyapád se szeretné ha ezt mondanád neki. OK!!!
Nem ússza meg, Istók Ede, biztos lehet benne.
Ok,öreg trotty, ezt már hallottuk, már mindenki retteg a leleplezett titkosszolgálati ügynöktől.:-) Sztem Ede is befosott kellően, kijár neki egy nyílt Arsene Lupin-i pofon. Lépjünk,mert ez kezd óvodai szintet ölteni.
Mikor találkoztunk a fórumtalin, nem tettél rám rossz benyomást :D
Sok sikert EDE :D
A tyúkszemére léphetett "Ede" ennek a mindig E_Star pozíció nélküli Arsene Lupinnek.
Beteges,mert érdemi hozzászólások helyett ezt szajkózza--láthatóan fogalma és véleménye sincs, mi fog történni.
Van egy pár panel--Csabika, Ede, sitt gyémántok, einstand, kilop, nem lesz hitel-- és ezeket permutálja vég nélkül. Egyszerű a lelkem, mint a faék, de ezért agresszív is.
Kiváncsi vagyok a heti reakcióira, mert a jelenlegi szitu elég sok öreg tőzsdésnek is feladja a leckét. Én pozitív piaci reakcióra számítok--a szar RESZ hírekre már nem tudott esni, a csőd lehetőségéről naponta írtak, mégsem szakadt be. A politikai támadás leállt.
Szinte minden--akár az aukció utáni csődvédelem is--pozitívnak tűnhet fel. Volt olyan ismerősőm, aki csütörtökön limit up-ra akar beállni, mert szerinte egyértelmű, hogy csak jó hír jöhet.
Én nem lennék ebben olyan biztos, de meglátjuk.
Nem ússza meg, Istók Ede, biztos lehet benne.
Hányinger lett ez a fórum nem értem miért nem moderálják ki a folyton mocskolódókat. Hogy lehet valakit megrágalmazni azzal, hogy ő xy, amikor egyáltalán nem biztos... Szerintem sokan már nem is olvassák ezt a szar fórumot emiatt...
Miért? Van aki kivégzés előtt megborotválkozik! Amúgy, ne essünk szét gyerekek!
Nem sokat szóltál még ebbe a topikba mostanában, de mindig a mérleggel jössz.
Haladékot kapott november 30ig a cég valami 2MFT bírság fejében.
Mit akartok mindig a tavalyi mérleggel?! Nem értem..
Ki van vesézve a cég mai napig.
Ex elmondja neked.
Azt írod nemsoká csőd..
Minek akkor a mérleg?
Kampó, semmilye nincs, nem is volt, ezért megy csődbe.
Minek többet tudni?