Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Nézi valaki a Magyar-Tör…

#563764 Nyeretlen_Keteves

Nézi valaki a Magyar-Török meccset? Brrr ,

Tudom, hogy off... Csak hogy oldjam a feszültséget .-)

Találtam egy alternatív kezdőt az nso fórumon

Így kellett volna kiállni:

Bufó Zsiájzsóguszti - Zsigaó Szilva, Zserárd Pikacsu, Szerhijó Rumos, Kolompár Pepe - Szesz Fazekas, Csabi Halorzó, Gyagya Turhé, Ragyaver Farkaló (alias Ragyás), Messzi Dzsunior, Krisztián Rolando.

Edző: Murányi Jóska.

Re: csödödön

#563762 Kissherceg Előzmény: #563758

jajjj Én se értelek... olyan vágyakat kergetsz egy ilyen korrekt transzparens piacon, ami csak a pusztuló és haldokló nyugaton szokás... Ez itt a tőzsde, ilyenre nincs szükség...

#563758 joepappa Előzmény: #563732

honnan lehetne tudni, hogy fair árat kínálnak a kötvényekért ha nem ismerem a cég vagyoni helyzetét. márpedig az a mérlegből derül ki. méghozzá a konszolidáltból.

Re: nincs cím

#563757 katika64 Előzmény: #563750

Nem nemes így beszélni egy másik emberrel. Nem hiszem hogy így kell beszélni bárkivel is aki nem bántott. Nagyapád se szeretné ha ezt mondanád neki. OK!!!

#563747 Klón Előzmény: #563738

Ok,öreg trotty, ezt már hallottuk, már mindenki retteg a leleplezett titkosszolgálati ügynöktől.:-) Sztem Ede is befosott kellően, kijár neki egy nyílt Arsene Lupin-i pofon. Lépjünk,mert ez kezd óvodai szintet ölteni.

#563744 Pyxis Előzmény: #563742

Mikor találkoztunk a fórumtalin, nem tettél rám rossz benyomást :D

Sok sikert EDE :D

#563742 Klón Előzmény: #563736

A tyúkszemére léphetett "Ede" ennek a mindig E_Star pozíció nélküli Arsene Lupinnek.

Beteges,mert érdemi hozzászólások helyett ezt szajkózza--láthatóan fogalma és véleménye sincs, mi fog történni.

Van egy pár panel--Csabika, Ede, sitt gyémántok, einstand, kilop, nem lesz hitel-- és ezeket permutálja vég nélkül. Egyszerű a lelkem, mint a faék, de ezért agresszív is.

Kiváncsi vagyok a heti reakcióira, mert a jelenlegi szitu elég sok öreg tőzsdésnek is feladja a leckét. Én pozitív piaci reakcióra számítok--a szar RESZ hírekre már nem tudott esni, a csőd lehetőségéről naponta írtak, mégsem szakadt be. A politikai támadás leállt.

Szinte minden--akár az aukció utáni csődvédelem is--pozitívnak tűnhet fel. Volt olyan ismerősőm, aki csütörtökön limit up-ra akar beállni, mert szerinte egyértelmű, hogy csak jó hír jöhet.

Én nem lennék ebben olyan biztos, de meglátjuk.

#563737 Gyuluska Előzmény: #563637

Hányinger lett ez a fórum nem értem miért nem moderálják ki a folyton mocskolódókat. Hogy lehet valakit megrágalmazni azzal, hogy ő xy, amikor egyáltalán nem biztos... Szerintem sokan már nem is olvassák ezt a szar fórumot emiatt...

#563732 Hathor Előzmény: #563720

Nem sokat szóltál még ebbe a topikba mostanában, de mindig a mérleggel jössz.

Haladékot kapott november 30ig a cég valami 2MFT bírság fejében.

Mit akartok mindig a tavalyi mérleggel?! Nem értem..

Ki van vesézve a cég mai napig.

Ex elmondja neked.

Azt írod nemsoká csőd..

Minek akkor a mérleg?

Kampó, semmilye nincs, nem is volt, ezért megy csődbe.

Minek többet tudni?

#563729 Klón Előzmény: #563723

Meg lesz Ede verve, hantapapa?:-)

Nem fogja megúszni a rágalmazás-cunamit, vén spion. Vénségére meg lesz ráncigálva.Tigra-mentes napokat kívánok.