Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#563716 Klón Előzmény: #563682

Ez a parancs,vén sz.ros??:-)

Lesz testüregi motozás is a neten? Virtuális mogyorózás?Szegény Ede, gondolom most f..ta össze magát.Mondjuk én is remegek helyette.Ha ez a tehetséges, 70 évesen is sokat ígérő Arsene Lupin, lebukott buta fakabát beindul a neten, akkor meneküljön ki merre lát. Aztán nehogy visszanyaljon a fagyi.

Mitől retteg ennyire, ügynökkém?Mitől ennyire agresszív? Nehezen mozdul már a híres 28 centis? Nyugodjon meg, már jobb nem lesz.Lassan Gaia is magához szólítja.

Ja, és készüljön, szar napjai lesznek.Mondom, Tigra-mentes heteket kívánok.

#563696 Erdélyi Barnamaci Előzmény: #563695

"Van tehát még remény a kis cégeknek is a tőzsdén, csak úgy kell viselkedni, ahogy az a parketten illendő."--- ez kb. olyan, mint egy pofon a hülyegyereknek :-)

#563694 Sly-- Előzmény: #563683

Ezzel nagyjából egyetértek, ha messzebbről nézzük a dolgokat. De azért egy jó ritmusérzékkel többet is ki lehet hozni belőle a szintek között.

Végülis nekem mindegy, ki és mit csinál itt, ha szórakozni akarok, én is végigpörgetem a fórumot, kabarénak kiváló, bár néha inkább már szánalmas ami itt megy, mint nevetséges.

Most ez van, majd lesz ez másképp is.

#563683 Arsene Lupin Előzmény: #563679

Tradelek én időnként az OTP-vel is, de nem daytrade szinten. Azt nagyon nem kell már piszkálni idén.

#563679 Sly-- Előzmény: #563641

"nem érzem a napi ritmust mostanában."

Azért, mert ez ezen a fórumon bacca Ön is a rezet.

Nem nézek ide 1 órára és közben 100 hozzászólás van. Minek?

Minek ebben részt venni, ahelyett hogy kereskednének?

Ráadásul mikor fel van függesztve és nem történik semmi.

Próbálja ki legalább pár napig, hogy ide se néz és közben kereskedik az otp-vel, mint eddig.

Jövedelmezőbb lesz anyagilag is és a ritmusérzéke is javulni fog.

#563676 Klón Előzmény: #563668

Jajj, Lupin,ezzel az Edézéssel nagyon mellé lőtt, már mondtam, de maradjon ez így, láthatóan ugrik a témára. Legalább egyre többet elárul magából és vicces, milyen idegesen reagál egy kis testcselre. Akinek kétsége lett volna, miről beszéltem a fakabát-mentalitást emlegetve, most láthatja.

Mitől ennyire ideges, Lupin? Ha ennyire haragszik erre az emberre, keresse meg, mondja el neki, üsse meg bátran, de ne robbanjon már föl a képernyő előtt. Kár lenne azért a tömzsi-vörös fejéért.:-)

Borozzon egyet, ölelgesse meg az asszonyt, aztán készüljön a következő 2 nap megpróbáltatásaira. Lesz benne része.

#563674 Ibiza Előzmény: #563549

csak szembesíteni akartam önmagával.. ennyire gyáva.. még ennyit sem mer felvállalni..

amúgy nem érdekel..

#563668 Arsene Lupin Előzmény: #563655

"Ede Papcsák seggéből jött elő. Aztán, hogy szélsőjobbos."

Ede, most én meséljem el a zuglói történetet, a Mazsu családot, stb.?

"Ugyan Lupin-kém, maga felsőfokú végzettségű adathalász a gazdaságvédelmi osztályról."

Nem vagyok az. De ha az lennék, azzal mi a baja? Remélem megfingatták és még meg is fogják fingatni. Miért fél úgy, mint a kurvák az erkölcsrendészettől?

"este 11-ig"

Tegnap este 10-kor lefeküdtem, már rinyált utánam.

Istók Ede, maga marhára félhet a hatóságoktól. Remélem, jól elkapják a tőkét.

#563661 exmnbs1 Előzmény: #563656

mint tudjuk annyira hogy jöttek utána a meghagyások és a felszámolási kérelmek