Lengyel hitelből is ment...
Lengyel hitelből is ment...
Ugyan már öreg..rossz magát olvasni, egyre több ellentmondásba keveredik.
Nemrég írta, hogy Ede Papcsák seggéből jött elő. Aztán, hogy szélsőjobbos. Döntse már el, végre.
Nyugat-európai és amerikai iskolákról hadovál? Honnan tudja azt maga? Nem azt állította tegnap, hogy diploma nélküli nyugdíjas? Ja, hogy a foximaxi-n is ez ment a hetvenes években? Ugyan Lupin-kém, maga felsőfokú végzettségű adathalász a gazdaságvédelmi osztályról. Mindíg is az volt, csak most épp más valagot kell fényesre nyalnia ciklusonként.
Hathor,watson,klón és dicsák is Ede?Ja és ex szerint valami vigkrisz is a másik fórumon.Tragikomédia és még csak nem is érzi.
"Ha fedett NAV-nyomozó lennék, írogatnék ilyeneket?" Ugyan Lupin, Pelikán elvtárs óta tudjuk, hogy ami nem gyanús, az a gyanús. Az állandó nyomozóhatósági citálás, a verbális agresszióra való hajlam, a s.ggekben turkálási vágy vagy az állandó, kocsmai szintű szexuális utalgatás pontosan megrajzolja egy lebukott fakabát jellemét.
No meg egy bulldog hozzáállása egy őt személyesen egyáltalán nem érintő papírral kapcsolatos fórumon reggel 5-től este 11-ig.
Hát persze,spiclikém. Ezt talán csak ex-szel tudja bekajáltatni.
http://index.hu/gazdasag/magyar/2012/10/16/eddig_28_vallalat_kapott_strategiai_minositest/
Te szereted a fenti témát!
NRG 2.5m EUR most
rendezett resz követelés 2mEUR
akkor mennyi maradt, ha mind a 2.5m EUR az is mocsok kevés szvsz, lévén szállítói az ötszöröse
Ex! Már olvastam vagy háromszor..... olyan régi. Ez még a RESZ értékesítése elötti hír!
Azóta volt egy kis bevételük!!!! (azt ne felejtsük el!)
Mondtam már, a szállítók boldogok..Viszont lenne némi vevőkövetelés...! Egyébként ha az Ekaki folytatja tovább, a perekből is lesz ám szép summa (persze ha lesznek perek....)
"A Társaság számára ugyanakkor operációját veszélyeztető, napi szintű nehézséget
okoz, hogy szállítóinak jelentős része a 2012/A sorozatú kötvények október 24-én
esedékes lejárata előtt kívánja érvényesíteni követeléseit. Mindez azt jelenti, hogy a
Társasághoz fizetési meghagyások, illetve néhány esetben felszámolási eljárás
megindítása iránti kérelmek érkeznek."
Mi megy? A játék? Valamit csak csinálnak most!
Szerinted menne az a játék, ha holmi felszámolási eljárások képben lennének? Persze, a kedves ismeretlen "befektető" is biztosan azért adna pénzt, hogy másnap felszámolják a céget!
A szállítókat magam elégítettem ki! Panasz nem érkezett :-)
A hullámzó uptrendhez tartva magam már jó ideje OTP és BUX longban ülök. A DT-t hanyagolom, mert nem érzem a napi ritmust mostanában.
"üdvözült mosollyal iszogatja majd a kis olcsó pancs borocskáját."
Ez az egyik legdurvább sértés. Minőségi, közepes árfekvésű borokat fogyasztok. Mértékkel.
kár hogy nem hihető
csak a felszámolási kérelmekről lehet hallani a megszüntetésükről nem
bevallottan a működés fenntartáshoz szükségeseknek perkáltak, lásd éves jelentés szept 29
Én fizetem a jegyét! Bérlet az felesleges pénzkidobás lenne...
Vegyen egy kis OTPt, és élvezze az emelkedését!
Abban nincs hiba, 20% pár hét alatt!
A problémás adósokkal ne foglalkozzon benne, más sem foglalkozik vele..
Aztán Csányit se küldje a sittre!
Hát a legyen Ön is milliomosba ne is menjen, mert rögtön felezne.... (mondjuk az is igaz, még mindig jobb mint harmincadolni). Ötödölő-vel még megpróbálkozhat esetleg...
Egy ilyen puritán törvényfélő országban egy percet sem maradhat szabadlábon.
Egy bibi van, hogy a börtönök tele vannak a csalárd csőd miatt elítéltekkel lehet, hogy yacht elhagyási tilalmat rendelnek el. Miközben a piszok valahol az Adrián senyved, Ön üdvözült mosollyal iszogatja majd a kis olcsó pancs borocskáját.
Ede, ez beírás vezette félre? Amerikai és nyugat-európai iskolákban szinte szó szerint ezt tanítják.
Amúgy Ede, vegye elő azt a kevés eszét! Ha fedett NAV-nyomozó lennék, írogatnék ilyeneket? Feltűnőbb lenne, mint lila ruhában beülni a Fradi B-középbe.
Szállítók kielégítve.. most boldogok.
egyszer egyet láttam egy szellemi vetélkedőben
ő vitte el a legtöbb pénzt.....
de Arsene szerintem nem jár kereskedelmi TV-be