Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#563626 Klón Előzmény: #563615

Címzett: @matgab

Nem értem, mi a baj. Csak a munkájukat végzik, a törvényeket nem ők találták ki. Egyébként az adófegyelem a gazdaság egyik alappillére.

Lupin maga a hatóság-- még ha ezt ex lázálomnak is véli. A fenti idézet elég beszédes. Hát így beszél egy rendes kazánkovács?

#563625 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #563619

És a lovak? Azok sem fénnyel táplálkoznak egyenlőre.. Eddig csak Ex-nek sikerült szintet lépni! Jut eszembe az asszonyról, már két napja itt, és a Pf-en is ezeket a felszámolási kérelmeket erőlteti (szerintem azok most nem játszanak...)

#563623 Arsene Lupin Előzmény: #563615

Ez nem kívánságműsor. Ha eltűnik a lengyel gyémánt, felmerülhet a csalárd csőd esete. De ezt bízzuk a hatóságokra.

#563619 Arsene Lupin Előzmény: #563609

"Mit szól hozzá, hogy éjjel 11ig erről chatel?"

Tegnap már 10-kor elmentem aludni, Ede rögtön hiányolt.

Reggel meg etetni kell az állatokat. Sok a gond libákkal, tigrisekkel és medvékkel is.

#563618 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #563609

Szerintem asszony boldog, hogy nem Őt piszkálja! Másik lehetőség, hogy az asszony is itt nyomja reggeltől-estig. Vajon neki mi a neve?

#563615 Hathor Előzmény: #563610

Eddig sehol nem olvastam, hogy Soóst valaki börtönbe akarná küldeni magán kívül.

#563611 exmnbs1 Előzmény: #563605

lehetne E-Star polska dugi cash, az ami 2012/A-ra sem elég....

stimmelne a Faragó cikkhez

#563609 Hathor Előzmény: #563604

"Azokat a kezdő tőzsdés kiscsajokat majd megemlítem az asszonynak, de nem vagyok túl bizakodó. "

Ez olyan, mint Columbo meg a felesége. Mindig hallunk róla, "de sosem látjuk"..

Mit szól a felesége ahhoz, hogy hajnali ötkor itt kezdi pozició nélkül szidni E-start. Mit szól hozzá, hogy éjjel 11ig erről chatel?

Elég elnéző lehet, hogy nem Őt piszkálja hajnali ötkor...

bár állítólag mindenen kiakad..

#563607 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #563603

Tisztázzuk!

Ede az Te vagy meg én , de én és Te former is vagyunk, de rfv player az former player, TTT az Erdélyi barnamaci, Kénes Dénes meg TTT, tehát Erdélyi barnamaci a Kénes Dénes, én meg anyám fia vagyok! Akkor ki a Grizzly? Nemértem! (na de Ő ki?)

#563606 Hathor Előzmény: #563599

Megfognak ezek a képek mindig!

Az álatalad linkelt oldalon a kép alatt írva:

"A következő öt évben szeretné megötszörözni a cégét Soós Csaba, nem lemondva Magyarországról, de elsősorban a külföldi piacokon, ahol tárt karokkal fogadják őket, jobb értékesítési körülmények között, a hazainál kisebb politikai csetepatékkal (Fotó: Gáspár Gábor)"

És kép a honlapjukról:

http://postimage.org/image/rbm5ra423/

Nem hüle gyerek ez a Csabika, akit sittre akarnak küldeni Lupinék.

Nem hiába az év üzletembere, ha még kamu is a díj...

#563605 nemértem Előzmény: #563598

A cég sorsa azon múlik , ki a titkos mecénás. Az államnak vagy OTP -nek bármi köze van hozzá, az rég rossz.

#563604 Arsene Lupin Előzmény: #563597

Meglátjuk. Mindenesetre egy jó ideje minden komolyabb felrántási kísérlet behalt. És a cég erkölcsi hozzáállása sem változott 2 -3 nap alatt. Ha eddig folyamatos átb*szásról szólt a történet akkor mi változott?

Azokat a kezdő tőzsdés kiscsajokat majd megemlítem az asszonynak, de nem vagyok túl bizakodó.

#563603 Klón Előzmény: #563582

Na ne már, former én vagyok, ezt Lupin óta tudjuk.

Vagy mégis Hathor lenne former? Vagy az erdélyi barnamaci rfv player?

Emberek, mi folyik itt Gyöngyösön?:-)