Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#563599 Zotya32 Előzmény: #563574

http://www.naplo-online.hu/naplo_szalon/20110415_soos_csaba/print

" Az energetika hosszú távú befektetést igényel, tőke- és eszközintenzív iparág. Ahhoz, hogy ezt valamiből finanszírozni tudjuk, hosszú távú szerződések kellenek. A megtérülés biztonsága érdekében zömmel önkormányzatokkal, közöttük a Veszprém megyeivel kötöttünk először szerződéseket - emlékezik vissza a kezdő lépésekre. - Azt azért lehetett sejteni, hogy ha 15 éves szerződést kötünk, akkor 15 év múlva is létezik még a partner. Az aggodalom inkább az ő részükről volt eleinte, hogy vajon mi meddig tudunk fennmaradni."

hát, kb. eddig.....

#563598 Kiss Zoltán Előzmény: #563596

Képzeld el adnál nekem kölcsön,kötvény formájában 10 milliót,aztán én szereznék egy

hajléktalan ruhát,hogy téged paráztasalak,hogy nem tudok fizetni!Elfogadnád a semmi

helyett,mondjuk a 6,7 milliót?A lapok leosztva,ahogy írod,szinte tuti!

#563597 JP Előzmény: #563533

:-)

Kezdő tőzsdés kiscsajok lehet, hogy az ágyba hullanak ettől a szövegtől.

..........

Nézze Arsene úr, itt azért vannak akik sokszor megmászták azt a fát. Azok már nem ugrálnak minden szir-szarra.

#563596 nemértem Előzmény: #563593

Úgy gondolom, a forgatókönyv már hetek óta kész, a lapok is le vannak osztva nagyjából, bizonyos részletkérdésekben az utolsó pillanatig egyeztetés folyik.

#563593 Kiss Zoltán Előzmény: #563590

Ez nagyjából hasonló,mint a nyugdíjpénztári mizéria-ha lemondasz az mnyp tagságodról,

lesz állami nyugdíjad,ha nem,akkor nem lesz!Kész ennyi!

#563591 Erdélyi Barnamaci Előzmény: #563589

valamiért veled nem vitatkozik... a linkjeidet mindig szó nélkül tűri...ismeritek egymást vagy túl nagy falat vagy neki? :-)

#563590 nemértem Előzmény: #563587

Igen, ez egy emeletes mondás volt. Én a Mol-on Trianon miatt buktam. Amúgy nem értem a találgatásokat. A kötvényesek vagy belemennek az ajánlatba, és a pénzük x részét visszakapják, vagy nem, akkor csődvédelem, egy fillért nem látnak vissza.

A jelenlegi állapotban (…

#563588 Kiss Zoltán

A jelenlegi állapotban (2012.10.16. 14:23 ) nem tudnám eldőnteni,hogy csütörtök reggel

vételre,vagy eladásra álljak be limitre!

#563579 Erdélyi Barnamaci Előzmény: #563575

remélem holnap bejelentenek új erdélyi projekteket! nagy lesz itt a hideg! apropó,tudsz valamit TTT kollégáról?:) kitiltották?

#563578 banyaiz Előzmény: #563565

"ennek tudtában csuda hülye az aki 100% alatt tesz ajánlatot"

Hát ezaz ezen gondolkodtam én is, még jó, hogy nincs ilyen kötvényem fogalmam nem lenne mi a jó lépés.

#563576 banyaiz Előzmény: #563570

Aha szóval így jöhet képbe a többi kötvény ezért vonták be azokat is a témába. Valószínű, hogy igazad lehet mert másképp értelme nem sok lenne, hacsak nem lettek Rotschildok hirtelen.

Nyeretlen Kétéves: szóval még azon is pereskednek, hogy él e a szerződés, vagy meddig élt? Lézerrel nem egyszerű üzletelni. :)

#563571 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #563569

Őrmester aljegyző asszonyság, hogy áldassék a neve az ő nagy bölcsességében és nagy igazmondásában ugye...

Azóta állítólag megint tárgyaltak, de az E-kaki egyetlen ajánlatukra sem volt hajlandó válaszolni sem (na biztos, remek ajánlatok lehettek...), és zsarolnak, csalnak, mi több alvilági módszerekkel akarják az adófizetők pénzét elszedni (amit már ők négyszer elköltöttek egyébként...). Lófej az ágyban stb, semmi különös, csak ami egy tisztességes válásnál szokott lenni :-)