Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#563549 Hathor Előzmény: #563548

Már mondta, hogy nem nyilatkozik.

Nem mindegy kinek van, kinek nincs?

Ha felfele megy, akkor örül akinek van.. he lefele, akkor szomorokodik akinek van.

Aki meg úgy gondolja, hogy nem mondja el, az tartsa meg magának.

Én azt tudom neked, nekem, meg grizlynek van, meg még egy embert, de nevében nem nyilatkozom. Mást nem tudok.

A többi csak drukkol vagy esésnek, vagy emelkedésnek.

#563548 Ibiza Előzmény: #563543

csak a felfogásod lassú..hasonlítasz Ahmedre..tán nem véletlen..

van vagy nincs?ne sompolyogj

célár az lehet TA is..de kinek magyarázom..,)

#563547 Arsene Lupin Előzmény: #563542

"Azt fogja Lupin mondani ezt én írtam, vagy én rendeltem meg, mint múltkor."

Ki van tömve, most nincs miből rendelnie. Amúgy a cikk ugyanolyan sz*r, mint az előző.

#563546 banyaiz Előzmény: #563530

Kriminalizálódott a helyzet Lézervárosban? Akkor én követem csak felületesen az eseményeket.

Ez a felmondás hiány nekem is furcsa, csak azt nem tudom érdemes e itt még logikai szempontokból vizsgálni a történéseket.

#563545 exmnbs1 Előzmény: #563540

itt egy másik story jelent meg

"Nálunk szokatlan, de a világban elfogadott módon, a társaság a saját kötvényeiből vásárolna vissza, komoly diszkonttal, minél többet, hogy csökkentse az október 24-én esedékes kifizetési kötelezettségét, s ezáltal elkerülje a csődöt."

minél többet? nem mindet kéne?

#563543 Sly-- Előzmény: #563524

Én úgy élek, hogy nem kell hazudnom, épp ezért nehezen viselem el, ha más ezt teszi. Szerencsére vittem is valamire.

Kívánom neked is!

Mivel leírtam korábban, mi a céláram e-starban hosszabb távon, ebből kikövetkeztethető, hogy van-e.

#563542 Hathor Előzmény: #563538

Jajj..

Faragó cikk?

Azt fogja Lupin mondani ezt én írtam, vagy én rendeltem meg, mint múltkor.

Hú de sz@r címet választottam neki..

kalapács alatt a magyar energiacég :D

banyek.. vagy ma kiderül Lupin ezt is benézte..

Ma eljön az igazságok napja Lupin számára :D

egyébként ez sem írt különösebb dolgot, mint a többi cikk. Max annyit, hogy a kötvény visszavásárlás külföldön nem ritka.

"A lépés nem ördögtől való – vélekedett Kuti Ákos, az Equilor vezető elemzője, mondván, korábban a görög és a dubai történetben is láthattunk hasonló motívumokat."

#563540 exmnbs1 Előzmény: #563538

hát ez sokkal kevésbé optimista mint szokott

új projektek, van olyan hülye aki ezt elhiszi?

#563537 exmnbs1 Előzmény: #563522

100%)))))))

szerintem pedig ilyen helyzetben érdemes várni

az ún "hitelező" mikor fizet?

úgy mint Sárospatak, majd jövőre?

#563533 Arsene Lupin Előzmény: #563516

"Mondtam tegnap Önnek, Arsene úr, hogy 1000 fölött nézzen ide vissza"

Azért ez az 1000 túlzás. 550 körül már menekülnének a fáról a fent ragadtak. A tőzsde nem arról szól, hogy a kötvényesek szívnak, a részvényesek meg örömödnek, ráadásul csődeljárás közepette.

#563530 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #563521

Lézerlanddal már feljelentés hegyek vannak... Amit én hiányolok, hogy Fejér és Veszprém megyével mi a helyzett? Ott nem mondtak fel semmit, de nem is fizettek az Ekaki-nak(az utolsó infók szerint). Akkor most úgy szolgáltatnak megint, hogy nem kapnak lóvét (Felmondani már nem lehet, moratorium van) ) ? Na ne már! (Valami van a háttérben...) (

#563529 Klón Előzmény: #563521

Én leginkább a rv-piaci reakcióra leszek kiváncsi.

Mondjuk egy sikeres(50%-os arány feletti elfogadás), de pofátlanul alacsony ár(25-40%) mellett.

Erre kinek mit mond a varázsgömbje?

#563528 Klón Előzmény: #563517

Valami magyar ág biztos lesz benne, mert nagyon készségesek és csendesek lettek az önkorik mostanság.

#563526 Klón Előzmény: #563520

Rendben,"spicli-kém". Megjegyeztük. Reméljük marad a gyémánt a cégben és a polákok is a határon.

#563525 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #563514

Aztán baromira nem érdekli a vadászt, hogy alszik-e a medve, meg, hogy mennyire ittas.... mondtam régebben, rejtőzz el egy Ekaki kazánházban, oda a kutya sem jár (a vadászáról nem is beszélve)

Egyébként bármi lehet, meg az ellenkezője is, a könyvben nem látok nagy mozgást :-)