a hozzád hasonlóaknak kell kamuzni..mert soha nem viszik semmire..
van egy mondás élj úgy ne kelljen hazudnod..én hál' istennek megtehetem ,)
van e-starod?
a hozzád hasonlóaknak kell kamuzni..mert soha nem viszik semmire..
van egy mondás élj úgy ne kelljen hazudnod..én hál' istennek megtehetem ,)
van e-starod?
Hát..háborgás az lehet. Aztán ha túl nagy lesz, akkor majd a felszámoló eldönti egy pár év múlva, hogy ki mennyit kap.
Aztán, ha jön egy 100%-os kivásárlási ár, akkor nézünk nagyot. Mondjuk én néznék a legnagyobbat, mert annak nem sok értelme lenne pár nappal a lejárat előtt.
Ezen gondolkodtam én is, ki és milyen feltélekkel tesz pénzt ebbe a cégbe úgy, hogy az összesre ajánlatot tegyenek. Hamarosan kiderül.
Azt tudom még elképzelni, hogy ha valóban komolyan gondolják ezt az ajánlatot, nem csak egy látszat dolog (mert az is benne van utóbbi időket látva) akkor le kellett zsírozzák legalább a nagy 2012-es kötvénytulajokkal mert ha ők nagyrészt elfogadják akkor azzal időt nyerhetnek, persze szállítók még stb. Az is gyanús , hogy pl nem látom Lézerlanddal szerződést bontottak volna. Bár az is zavaros mert ott állítólag már önkormányzat rég felmondta.
Holnap zárás után kiderül.
Pofátlanul benevezek Ede tippversenyére.
Lengyel forrás gyémánt kilopással kombinálva. Aztán persze ebből is lehet beégés.
Mai Erste riportban is pár szó E-starról, ahol már ma várnak bejelentést
http://gazdasagtv.hu/tozsde/erstebroker/2012-10-16/kimagasloan-teljesit-a-forint
EOS ?
Mondtam tegnap Önnek, Arsene úr, hogy 1000 fölött nézzen ide vissza.... elég, ha akkor kap a fejére, itt a fórumosoktól.
Néha mondanak a fiatalabbak is jó dolgokat.
Maci, ne ignoráld a klónokat. Azért majd szólj, ha "megjött külföldről" a mester. Azt tudjuk, hogy jelenleg magán kívül van.
Állandóan be vagyok baszva és alszok :-)
Egyébként az nem lehet hogy szándékos önkötegetések voltak akár a nagyok részéről a 30-40% között a kötvényekre? Már előre nyugtatva a közvéleményt,hogy ezek nem is érnek többet,ne legyen nagy háborgás...
Ne folytassuk, e-star szempontjából teljesen lényegtelen és valószínűleg senkit sem érdekel itt.
Megjegyzem engem sem, csak utálom a kamus embereket.
Természetesen nem arra reagáltál most sem, amit kérdeztem.
Mondjuk a 30% nem lenne túl gáláns ajánlat.Persze nem tudom, hogy csak a mostani vagy az összes kötvényre szól-e majd.
Mondjuk ha az összesre, akkor túl vastagon nem is foghat a ceruzájuk.
Indulhat a tippverseny, honnan lesz ennyi pénzük.
Én a bankokat-földrajzi helyzettől függetlenül--kizárnám.
"2012.10.15 15:54 Ibiza (Tisztelt Tag) nincs cím
E-stár tulaj lettem pénteken.. nem volt a kereskedési bekapcsolva oszt ma láttam pénteken vettem...egy pajkos pakk.. de azért hoz ha kell.."
mit nem értesz..ez volt az első beírásom hétfőn..mert nem értem rá..jelezni akartam a fórumra vettem..mert én beírom veszek meg azt is ha eladok..nem szaroskodok "áá nem mondom meg van e vagy nincs"..
de nem sok kedvem van féleszűeknek magyarázkodni..
leírom aki érti:
vettem pénteken (beraktam az igazolást),hétfőn beraktam eladásit..nem ment el ezért még van..
van olyan is a beadott ajánlatokat visszautasítja a rendszer..ez pl akkor van ha 9 elött elkezdek bepakolni de belelógok a nyitó szakaszba.. az ajánlatot elfogadja..de pár mp-el később az ajánlati listában már pirossal jelzi az ajánlat visszautasítva..
a zárás után az összes nem teljesült napi ajánlati lista törlődik.
ennél egyszerűbb dolog kevés van.
Egy napot még kibírunk... :) csak részvényhigítás ne legyen,mert akkor lassan megyünk 3k-ig :)
Na mentem,valakinek dolgozni is kell...
Mtelcsi, mtelcsi miket is csinál :D
másik:
http://www.portfolio.hu/deviza_kotveny/akk/nagyot_csokkentek_a_hozamok_a_mai_aukcion.174365.html
tudom.. hogyan kerül ez ide..?! hogy jön e-starhoz.
Nekem többet ér, mint a sok találgatás, ami itt megy hetek óta :D
Hati 19470en? Aham.. tudom.. shortot neki, szétverjük a pofáját, na meg mire már? :D 16K óta ütik szerencsétlent, de ez a hülye instrumentum, nem tudja, hogy baj van a reálgazdaságban és lefele kell menni, na meg 3xos bóvli.
Hogy mik vannak?! Ki érti ezt? :D
Főleg, hogy azokat lelövik ugye! Te hogy úsztad meg a nagy mészárlást?
:-))) Engem miért nem fogad a bizalmába? Nem a nyaka körül szorul ? Azért várjunk, nekem valami nagyon gyanús (büdös ez a hitel)
Nem,egy jóbarát, trianont tagadó tibi alias 3T
Mi itt romániában nagyon fázunk,remélem gyorsan megegyeznek,a medvefűtés durva lenne!
Én kívánom hogy így legyen.. :D
bár elég mókás itt még ilyenekről írni..
én ha emelkedik kitartok végsőkig, most is ezt teszem.
Klónokkal nem tárgyalok,kivéve saját magunkat természetesen ;) külföldön van,ahogy barnamaci írta és állítólag Lupin körül szorul a hurok(ez nem tudom mit jelent)