Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#563424 akpo7 Előzmény: #563396

Értelmes embereket azért nem kéne olyan hangnemben kritizálnia, mintha maga rottyantotta volna a Gellért-hegyet. Ha vki Watson meglátásait figyelembe vette sztem többször is jól járhatott. Korrekt, régi fórumozónak ismerem, remélvén, h. valóban ua. a személy áll a nick mögött.

#563421 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #563415

Még szerencse, hogy az Ön Ede szindrómája egy cseppet sem zavaró :-) Viszont, hogy elismeri a mindenki számára nyilvánvaló találati arány romlást (látásával minden rendben van?) az legalább dicsérendő. (Apró lépés a Lupin-nek , de hatalmas ugrás a totyiknak)

#563420 Hathor Előzmény: #563415

"Rendben, akkor ezt csúnyán benéztem. A kötvény ügyben sem látok tisztán.

Romlik a találati arányom. Még jó, hogy nem vagyok ügynök.

Watsonnak szóljanak, hogy jöjjön le Ede stílusjegyeiről, mert marha zavaró!"

Mondtam magának, hogy sem Weed, sem Tőzsdefórumos Faragó cikk író nem vagyok, sem klón sem.

Ezt is benézte, akárcsak Ex.Figyelmeztesse weedet, meg Faragót is, hogy fejezze a hasonló stilusjegyet.

Mindenkiben klónokat keresnek, mindner van összeesküvés elmélete.

Ezt is benézte.

Meg sok minden mást, de lassan rájön maga is.

Magának nincs papírja, és engem, aki fullon van papírral, engem kussoltat el a fórumon?!

Tegnap meg megint személyeskedett, hogy utólag bejelentem weedként, hogy eladtam a papírjaimat?!

Weed írta, hogy pár napra vett. Én írtam, hogy nem pár napra.

Tudja jól, hogy 500tól vettem végig le, ami nem 3-4napos vétel ezek szerint, amit weed írt.

#563417 Klón Előzmény: #563396

Spionkám, maga már a látszatra sem ügyel.

Ezzel a watson-ozással még azok előtt is fogalmatlanná vált, akik eddig tartózkodtak véleményt nyilvánítani a kis privát vitánkban. Mondtam én, ha nem adják a kezébe a kottát, még az sem tudja, merre van arccal előre. Ezzel az Edézéssel is messze jár, de magára hagytam,legalább addig is megfigyelhető a lényeg:egy bukott, talaj vesztett spion vergődése.

Már magam is unom, de még egyszer szólok: cseréljen szoftvert, mert elképesztő baromságokat ír és valóban, amit én sem hittem volna: depressziós üldözési mániája alakult ki.

Ami Csabikának a kiegyezés, az magának a biszkui nyugdíj: az egyetlen vállalható lelépési út. A többi fájdalmasabb lesz.

#563415 Arsene Lupin Előzmény: #563405

Rendben, akkor ezt csúnyán benéztem. A kötvény ügyben sem látok tisztán.

Romlik a találati arányom. Még jó, hogy nem vagyok ügynök.

Watsonnak szóljanak, hogy jöjjön le Ede stílusjegyeiről, mert marha zavaró!

#563413 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #563407

június 15,balhé az önkormányzatokkal

A balhé biztos, hogy jún 22. után volt, mert akkor mentem nyaralni, és ott értesültem a dologról, a többi stimmel :-)

#563412 Sly-- Előzmény: #563406

Most akkor már csak azt írd le, hogy felfüggesztett részvénybe hogy teszel be eladást?

Tegnap már fel volt függesztve, mikor írtad, hogy pénteken vettél.

Azóta nem tehettél be eladást! Pedig ezt is biztosan állítod, miközben észre sem veszed, hogy fel van függesztve.

Belekeveredtél a saját csapdádba.

#563409 Krumenaker Előzmény: #563390

Ha már a Genesis szóba került: Sokan, amikor a Genesis lufija kipukkant, átjöttek onnan RFV-be (pl. Mercurius, aki egy időben nagyon aktív fórumozó volt).

Érdekelne, hogy mi a véleményük az RFV időközbeni hányattatásáról.

Pontokba szedve az utóbb…

#563407 Kiss Zoltán

Pontokba szedve az utóbbi néhány hónap:

-április közepe,közgyűlés,nincs audit,nincs Soós Csaba,nagy zuhé

-április 20,péntek 2130 ról fel 2480-ig bejelentés- jön kockázatkezelő

-stagnálás egy hónapig

-május vége,Romániai para,újabb nagy esés 1380-ig

-június 6,jön a Lengyel hitel,rally 2090-ig

-június 15,aláírás

-utána lassú lecsorgás

-június 15,balhé az önkormányzatokkal

-gyorsuló zuhé,augusztus végéig 365-ig

-innen fel 590-ig,

-Lengyel hitel lehívása,innen már csak 540-ig ment

-kényszerlikvidálások,majd 410-455 között az árfolyam

-közben a kötvényesek beparáznak,a csőd híre a médiákban

Csak nekem tűnik úgy,mint egy szervezett káosz!

#563406 Ibiza Előzmény: #563397

;) bassz..jó hogy figyelek..keveset vagyok most a kereskedés elött sok a dolog..berakom a vételeket eladásokat oszt néha rápillogok..

általában csak max 2 oldalt olvasok vissza a fórumból de tegnapra 180 új hozzászólás volt itt..

pénteken vettem egy pakkot két tételem volt bent az egyik bekötött..akkor azért gyanakodott valamelyik jómadár utólag írom be..értem.

Watson és Hathor valós s…

#563404 Krumenaker

Watson és Hathor valós személyek, ismerem őket. Nem kell mindenhol klónokat szimatolni :)

#563402 Sly-- Előzmény: #563396

Mindezek ellenére biztosan állíthatom, hogy nem Edének hívják, ebbe most nyugodjon bele.

De tény, hogy látja az összefüggéseket a dolgok mögött.

Ne zavarja, hogy más is lehet így ezzel Önön kívül.