Regisztráció Elfelejtett jelszó

Erdőbénye

Re: nincs cím

#563566 kerikoma Előzmény: #563376

Viszek új bort, csak pont a neked szánt forr még:(( Majd Alsóra kész lesz:)) Viszont tegnap csináltam vörösborban főtt szarvaspörit és nagyon jó lett, azt mondták, hogy a marhapörköltnek is jól áll. Semmi víz, csak borban készült....

#563376 KawaBazsy Előzmény: #563375

Én nem iszok pálinkát, úgyhogy hajlandó vagyok vezetni, ha arról van szó.. egy kis bor azért lecsúszik. :-)

#563375 picirigo Előzmény: #563369

Sofőrt az ottani kavargáshoz szerintem nem találunk...örüljünk ha amíg oda érünk addig lesz aki vezet:D:D!A Rókabérc és egy ottani bowlingozás-sörözés jó alternatívának tűnik!

#563362 Waszeitung Előzmény: #563358

De jó hogy előtte este nekem céges mulatság lesz! :D Amúgy egy másnapi grillt én is támogatnék,teljesen rendben volt..esetleg Bakiba megörvendeztethetné a csapatotot vmi uszonyossal,a harcsapaprikása csillagos hatos volt!

Csoki akkor este csocsó és bórkóstoló kilőve? Bár megértem ha nem mersz velünk a faluban mutatkozni! :D Hálózsákot szintén viszek!

Picirigó ne viccelőgyéééé! :D

Tehát ha jól értettem, g…

#563358 picirigo

Tehát ha jól értettem, gyakorlatilag mindenki azt visz amit iszik, csak a kaja 1-2 alkatrészét kell megvenni!?!?!?

Hálózsákot én mindenképpen viszek....egy kilőve!

Marha pöri kiváló lesz!

Csendben megjegyzem, h a grill baromi finom volt és nagyon jól esett vasárnap délben!

Szerdán hívom a dunántúliakat...na jó, téged is Waszi :)!

Csoki által adott időponthoz 8-kor kell indulnunk Újvárosból, 9 körül a Mexikóiról!

#563320 Csokigyáros Előzmény: #563313

No fiuk... megbeszéltük Bélával... marha pöri lesz... meg főtt krumpli... a húst én megveszem, mert azt el kell kezdeni korábban... ti vegyétek meg a krumplit.. min. 6 kg. hagyma, meg savanyú, meg amit akartok még mellé... én a húst pénteken megveszem... szombat reggel kimegyünk Bélával a tóra begyújtunk és el kezdjük a pörit... a találkozó legyen az én házamnál délben... egy, legkésőbb fél kettőkor elindulunk a tóhoz, mert korán sötétedik... és sötétben veszélyesebb az erdei cross.. :) piát hozzatok.. pálinkám van, bort szerzek egy keveset, de sör (esetleg üdítő) no meg keri pálinkái jöhetnek... akinek van kéznél hálózsákja azt tegye be a kocsiba, ha 5-6 fő hoz, akkor az már ok. A címemet mindenki tudja ugye, aki jön? no hajrá!!!

#563317 taresz Előzmény: #563313

Szigorúan üdítő. Bár nem nagyon szoktam inni, de most hétvégén technikai KO-val győzött a jager.