Anno gondolkodtam valami zárt fórumon, ahol minden meghívott tag kénye kedve szerint kötetlenül írogathat, amikor éppen lát valamit a piacon, vagy a közéletben. De szerintem a lelkesedés és az adni akarás elfogyna egy idő után.
Anno gondolkodtam valami zárt fórumon, ahol minden meghívott tag kénye kedve szerint kötetlenül írogathat, amikor éppen lát valamit a piacon, vagy a közéletben. De szerintem a lelkesedés és az adni akarás elfogyna egy idő után.
igen. UsdMxn shortra is már jó ideje várok, miután fedezeti poziként volt benne longom, amiből csúnya bukóval vágtak ki végül.
sajnos a használható tippeket adó, egymást támogató személyek kikoptak a fórumról
döntő szerepe van nálad, hogy magas kamattartalmú párokat shortolj?
egy usdmxn longon gondolkodom ppz miatt
én eur/rub, usd/rub shortokat tartom már hetek óta.
Usdtry, Chfpln shortok újranyitására várok egy jó ideje
pedig beírogathatnánk az éppen aktuális pozícióinkat
(helyette tele van a fórum személyeskedéssel és politikával)
visszanyitottam 1,2337-nél az eurchf longot, nagyon szűk stoppal, kísérleti jelleggel
eurusd
illene innen fordulni a visszateszt után....minden elemzés ezt várja..
http://stooq.pl/q/?s=eurusd&c=1y&t=l&a=lg&b=0
http://dm.quaestor.hu/12alltemplates/piacok_es_arfolyamok_deviza/eurusd_20121206.jpg
eurusd utolsó támasza recseg, ha töri, érdemes lehet shortolni, mert 150-200 pippel kecsegtet
eurnok short jól bejött
Most nincs pozim, csak sok limit van benn (eurusd long 1.2821, usdhuf long 214.71, nasdaq short 2698, gáz short 3.75)
Eur/nok short, EurUsd long, utóbbinál picit rezeg a léc.
De legaggasztóbb a nasdaq futi longom...
nem néztem, csak belekapkodtam reggel i, mert fibo szinten volt a eurusd, de fogalmam sincs. Sajnos nagyon időhiányos lettem
nekem semmi, eltendereztem az időt sajnos :( sok a munkám napok óta
nem voltam pár napig, de látom, rendesen volt mozgás.
Végre egyszer mázlim is volt!!! Teljesült limit vételem mai lokális aljhoz nagyon közel s&p-ben, és mostanában, lokális csúcshoz közel a kiszálló! Végre egyszer vmi mázlival támogatva jött össze idén!!! Végre, végre :)))
Most pedig dax short nyílt, arra számítok, reggel v. máskor holnap illene min. 7270-ig még visszamennie. Igazán 7260-65 lenne a cél.
1,29 eurusd long, amit marha létemre 1,292-n zártam...