Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#563326 Klón Előzmény: #563312

Sztem nincs diplomája. A nyugdíjas diplomások vagy unokáznak vagy az egyetemen tanítanak vagy a kertet művelik.

Őkelme vénségére is éppen a fennálló rendszert szolgálja.Sztem a nagy szexuális töltetű adomái is utódnemzési problémáinak freudi kivetülései.

Még éppen sajnálnám is ezért, ha nem lenne a végtelenségig megkeseredett és gonosz, rosszindulatú görcs. Így pedig megérdemli sorsát.

Re: Csabika külföldön?

#563325 exmnbs1 Előzmény: #563319

a cégnek mekkora pechje van, feltünt bét-nek, pszáfnak hogy még mérlege sincs és az is hogy még a tőzsdéntartás díjával is sárosak

#563319 Klón Előzmény: #563304

Pont akkora lázálom, mint a háttérben való kiegyezés. Sok mindent nemsoká át kell majd értékelned szerintem, de benned látom a gondolkodásra és belátásra való minimális hajlamot, ezért nem vagy reménytelen. És talán érdemi párbeszédra is fussa.

A GVO-n belül pedig éppen kádercsere zajlik, ilyenkor mindig van, aki 1-2 tippet kiad, hogy a jobb színben tűnjön fel az új struktúrában.

Ennek keretében szólt egy "ismerős", hogy vigyázzak,mert van egy ember, aki az E-Star nevű céget "halássza" a fórumokon. Arról ismerem fel, hogy feltűnően nagy ellenzéki orgánuma van, szakmai módon próbál "elvegyülni",s utálja Soós-t.

Kis keresgélés után nem volt nehéz rátalálni.

#563312 exmnbs1 Előzmény: #563305

egyébként Arsenet nem ismerem de láttam már hasonlót

aki államigazgatású végzettségű több egyéb diplomával és igen szeretett bennfentesnek beszólogatni

#563308 Arsene Lupin Előzmény: #563301

Ede, nagyon mellélőtt. A logika sosem volt az erőssége.

Amúgy ki az a naiv fiatalember, akit kellemetlen helyzetbe hoztam? Csak nem Istók Ede, az anyázó főhülyítő?

#563307 exmnbs1 Előzmény: #563302

nem kizárt hogy valóban az az elképzelés hogy tavalyi eetek üzletet visszacsinálják

tört részen visszaveszi EETEK, a buktát pedig állják a kv-esek és a részvényesek

#563305 Klón Előzmény: #563295

"Csabika" eddig is szart a fejemre.Mondjuk egyszer felismertem az utcán a belvárosban,próbáltam megszólítani, de csúnyán elcsapta a fejét.:-)

Lehet azt hitte, én vagyok Arsene Lupin.:-) -pedig tudhatta volna, hogy akkor nyíltszíni testüregi motozás kezdődik. Tényleg nagy hülye ez a Csabika.

#563304 exmnbs1 Előzmény: #563301

ez a te lázálmod

egyébként a gazdaságvédelmi alosztály hogy került a képbe?

#563302 exmnbs1 Előzmény: #563294

dehogynem

a tisztelt "hitelezőnek" nagyobb buli lett volna a resz eszközvásárlásba besegíteni és a maradékból 2012/A-t kifizetni

és akkor EBITDA nőtt volna

előtte reszből kiszedték osztalékban ami volt és 2m EUR kölcsönt szedtek ki belőle, amit most visszaadtak

tavaly resz tartozott eeteknek, molnak és az áramszolgáltatónak

#563301 Klón Előzmény: #563289

Én Arsene-t azért támadom, mert aljas módon ellenzékinek kiadva magát a gazdaságvédelmi alosztálynak végez "adathalászást" jelenleg itt, korábban más fórumokon.

Teszi mindezt nyugdíjas létére, korábban más fórumon aktív, de naív fiatalembert kellemetlen helyzetbe hozva politikai őszinteségéért. Halászik, rögzít, jelent.

Az orwelli hatalom ügynöke ő. Lebukott és ez jól van így.

#563299 Arsene Lupin Előzmény: #563294

Az a gyémánt értékesebb, mint az én örömöm. Lényegében a gyémánt és az bőrgarnitúra maradt a cégből.

Amúgy ez nem ingyen cikusz, belépőjegyet fogunk szedni.

#563297 exmnbs1 Előzmény: #563288

aki már látott pl ajánlattételi eljárást rv-ben, az nem úgy megy hogy szerda este szólnak, hogy járulj a gépedhez és szórj azonnal az eredményről

pl meg kell jelentetni, bróker kiértesít, kapsz x napot rá

csődeljárásban sem 2 nap van rá szvsz

#563295 Arsene Lupin Előzmény: #563290

Látja, lassan sz*rba sem veszi Csabika, ha nem vitte magával.

Biztos sz*r ügynök lennék. Viszont a bebukott ügynök kiszedik és én már ezerszer bebuktam állítólag. A logika nem az erőssége, Ede.

#563294 JP Előzmény: #563288

Arsene úr, ha ezt sokat hangoztatja, már csak azért sem teszik meg, nehogy önnek , ebben az igazában öröme teljék.

Jól el lehet itt önökön szórakozni.... de néha már nem az....